הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
White Walker עדכן/ה את הלוג ״הלוג של המהלך הלבן : ~ השיטה של Power House ~״:

עדכון לוג: 24/09/15

שבוע 5

Deadlift - 130kg - 3x3 - קל. זה היה הסינגל שלי מלפני 5 שבועות.
Deadlift T&G - 100x8, 100x6, 100x8 - פלטות זזו הצידה בסט השני ואיבדתי איזון באחיזה
Jump Poisition Squat (WL Good Morning) - 55kg - 3x10
Farmers Walk w/ DB - 27x48sec, 27x45sec, 27x40sec
Reverse Barbell Curls - 25x15, 25x15, 25x10 -
הכתף הימנית הפריעה לי בתנועה הזו משום מה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אוווווו 🤭🤭🤭

א.אין לי מושג מה בכלל מורן עושה,זה כמו ארמית בישבילי.
ב.ולא כתוב PR או משהו.
להבא אני מצפה לPR בקורלז. 🤯
אם תגזים עם הבדיחה אני אפסיק לאהוב אותה ☝️

להפוך את הRM1 ל 3X3 בחמישה שבועות? יש מצב השיטה של דודי עובדת:161bd:

טוה זה דדליפט.. לא נחשב חח
קפצתי במשקלים יותר מהמתוכנן.

אם ניקח את הסקוואט למשל אז היה לי 110 סינגל ורק אחרי חודש וחצי הוא הופך ל 2x2.
שזה קצת איטי.

אני עדיין סקפטי. אם הRM1 שלו היה פעמיים משקל גוף+ אז הייתי חושב כמוך, אבל ב130 קילו אני חושב שמורן היה מתקדם יותר טוב בSS.

אני עדיין סקפטי. אם הRM1 שלו היה פעמיים משקל גוף+ אז הייתי חושב כמוך, אבל ב130 קילו אני חושב שמורן היה מתקדם יותר טוב בSS.
אמרתי שב SS לא הייתי מתקדם טוב יותר?
לא טענתי כך מעולם. חוץ מהעובדה שאני לא מעוניין ב SS מהסיבות שלי וחיפשתי אתגר שונה 😃

אממממ יש בזה משהו גם...
מצד שני העניין של להנות מהאימון שאתה עושה זה גם חשוב לדעתי. אם בנאדם סובל מהאימון שהוא עושה זה לא שווה וגם כנראה לא ירצה להתמיד בזה.

אממממ יש בזה משהו גם...
מצד שני העניין של להנות מהאימון שאתה עושה זה גם חשוב לדעתי. אם בנאדם סובל מהאימון שהוא עושה זה לא שווה וגם כנראה לא ירצה להתמיד בזה.
אף אחד לא סובל מסקוואט כבד. 😃

אמרתי שב SS לא הייתי מתקדם טוב יותר?
לא טענתי כך מעולם. חוץ מהעובדה שאני לא מעוניין ב SS מהסיבות שלי וחיפשתי אתגר שונה 😃
אממממ יש בזה משהו גם...
טוב נו נעזוב את הויכוח המיותר הזה סה"כ התוכנית קידמה אותך וזה יפה אם אתה גם נהנה מהאימון וגם מתקדם זה הרבה יותר טוב מסתם להתקדם 😃

טוב נו נעזוב את הויכוח המיותר הזה סה"כ התוכנית קידמה אותך וזה יפה אם אתה גם נהנה מהאימון וגם מתקדם זה הרבה יותר טוב מסתם להתקדם 😃
בדיוק 😃

לכמה זמן אתה תמשיך את התוכנית?

עם כל הכבוד לSS וההתקדמות שלי בה הייתה מעולה.
בשלב מסוים אתה 'נחנק' ממנה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית