הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

The road to a big(ger) biceps

יש לך אחלה משקלים (ומשקל גוף) בשביל אחד שמתאמן שלושה חודשים, לכן חשבתי שעסקת בספורט מסוים עד עכשיו.

נערך לאחרונה:
אני חושב שזה בגלל שבדרך כלל המתאמן המתחיל מבזבז את החודשים הראשונים בלעשות המון שטויות,אני התחלתי להתעניין בתחום הרבה לפני שהתחלתי להתאמן(שים לב מתי נרשמתי לאתר,והייתי גולש בו עוד לפני זה),ולכן כשהתחלתי להתאמן עשיתי את זה בצורה הרבה פחות ליצנית.

נ.ב : המכון סגור ביום ראשון בגלל החג,להתאמן שני-רביעי-שישי זה לא טוב בגלל ששבוע אחרי חסר לי יום מנוחה,
חשבתי לעשות שני B,חמישי A ושבוע אחרי זה BAB,יש הצעות אחרות?

נערך לאחרונה:
Vadjio הרמה של המתאמן לא קשורה למשקלים שהוא מרים,אלא לכמה קשה לו להוציא את הגוף מהומאוסטזיס.
אני צריך בשביל זה אימון אחד,ולכן אני עדיין מתאמן מתחיל.
נכון אחי, לא אמרתי שאתה מתקדם, רק אמרתי שהמשקלים עומדים בקריטריונים של מתאמן מתקדם.
ומזה ניתן להסיק שיש לך פוטנציאל עצום.

אני חושב שזה בגלל שבדרך כלל המתאמן המתחיל מבזבז את החודשים הראשונים בלעשות המון שטויות,אני התחלתי להתעניין בתחום הרבה לפני שהתחלתי להתאמן(שים לב מתי נרשמתי לאתר,והייתי גולש בו עוד לפני זה),ולכן כשהתחלתי להתאמן עשיתי את זה בצורה הרבה פחות ליצנית.

נ.ב : המכון סגור ביום ראשון בגלל החג,להתאמן שני-רביעי-שישי זה לא טוב בגלל ששבוע אחרי חסר לי יום מנוחה,
חשבתי לעשות שני B,חמישי A ושבוע אחרי זה BAB,יש הצעות אחרות?

כן, לא יקרה כלום אם תעשה בשבוע אחד שני אימונים...
מצד שני אתה יכול לעשות שלושה ובאחד מהם לעשות סקוואט קל או משהו בסגנון.

B:
Squat 122.5 5-5-5 PR
Press 67.5 5-5-5 sets PR

Pullups BW 5,5,4,3 total: 17
הסקוואט היה קל.כן.קל.
כנראה בגלל כמיות האוכל האדירות בחג(אנטרקוט,סינטה,צלעות כבש,נקנקיות[1]).
פרס כבד.
הוספתי סט במתח כדי להגדיל את הטוטל כמו שמוסבר במאמר של ביל סטאר ששוגרזאזא הביא.

1 - לא הזבל המעובד בעל הערך הקלורי השלילי,נקנקיות אורגינל מבשר בקר איכותי.

פרס חזק. כל הכבוד.

בהחלט יש פוטנציאל עצום.

משקל גוף : 91.5
וסתם בלי קשר,סרט דוקו מעניין,בנדיקט מנגוסון מופיע שם :

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
A:
Squat 125 5-5-5 PR
Bench 102.5 5-5-5 PR

Deadlift 150
התפלאתי שהכל הלך חלק,לא ישנתי טוב ואכלתי קצת פחות מהרגיל בשלושה ימים האחרונים.
הדדליפט היה קל,יאללה שבוע הבא PR.

הסקוואט לא רע. אל תפיל את עצמך למטה זה סתם גורם לרפיון של ההאמס. לא אוהב את הנעלים שלך, היתי מציע לך לחפש משהו עם סוליה שטוחה. תשים לב שהכפות רגליים שלך מתרוממות כלפי פנים מה שאומר שאתה לא דוחף מספיק חזק החוצה את הברכיים בעליה.

כל הכבוד על ה PRים הרבים, אחלה התקדמות !!

סעמק,המכון סגור בגלל הצום,עוד שבוע של שני אימונים...הייתי כבר יכול לעשות 130 סקוואט:angry:

אין אימון היום - אני חושב שאני חולה.אמנם אין חום,אבל הרגשה כללית חרא,עייפות וחוסר תאבון מוחלט.

נערך לאחרונה:
A:
Squat 127.5 5-5-5 PR
Bench 105 5-5-5 PR
Deadlift 155 5 PR
אין כמו אימון PRים אחרי חזרה ממנוחה!(לא התאמנתי שבוע שעבר בגלל מחלה)
סקוואט - סט ראשון סבבה,לא קשה מידי.
אחרי זה המדריך הראה לי שקנו חגורת גב אז עשיתי איתה את השני,היא בקושי עלתה עלי וסתם הפריעה לי לרדת כמו שצריך.הסט השלישי היה מלוכלך מבחינת טכניקה...
בנצ' היה כבד בטירוף,נחתי 10 דקות בין הסטים ובקושי סגרתי את החזרה החמישית.
סוף סוף PR בדדליפט! הרגיש כמו גיהנום,אין לי מושג איך החזרה האחרונה עלתה ואני לא רוצה לדעת איך הטכניקה נראתה.
בכללי המחסור באכילה השבוע נתן את אותותיו,אני אפצה על זה השבוע 😃

תודה,
אני מקווה שבעוד שבועיים אני אגיע לשלוש פלטות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית