הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

The road to redemption [הוסר]

מצב
השרשור נעול
Shachar S עדכן/ה את הלוג ״מתכוננים לדצמבר !״:

עדכון לוג: 09/08/15

ווליום - סקבט 135X5X5
בנץ' - 82.5X5X5
צ'ין אפס עם 10 קילו - 5X5
היה אימון סבבה, בעיה קצת בסקוואט עם הבאונס, קצת נתקעתי בבור וכאב לי קצת התחת 🤣
אבל הרגיש טוב וגם השאר היה טוב - מעט קושי ובצ'ין אפס היה קשה *_*

קרא את שאר עדכון הלוג...

וכאב לי קצת התחת

sabonete.jpg

מה הקטע של כל הפרס קל, דדליפט קל, נפח דדליפט?

@Snorlax <-----הציע לי ככה לעשות את התוכנית אז הקשבתי לו וגם התייעצתי עם עוד 2 אנשים ולא היה בעיה עם זה
פרס קל אחרי כבד.. למה? בשביל נפח? הטקסס היא כהכנה לתחרות?
למה אתה צריך נפח דד ודד קל?

פרס קל אחרי כבד.. למה? בשביל נפח? הטקסס היא כהכנה לתחרות?
למה אתה צריך נפח דד ודד קל?
"הכנה לתחרות" אני פשוט רוצה לעלות במשקלים כמה שאני יכול עד דצמבר וגם קצת לגדול על הדרך.
הפרס קל זה בישביל להשלים נפח והדד נפח זה בישביל המשקל 😛

"הכנה לתחרות" אני פשוט רוצה לעלות במשקלים כמה שאני יכול עד דצמבר וגם קצת לגדול על הדרך.
הפרס קל זה בישביל להשלים נפח והדד נפח זה בישביל המשקל 😛
אם הטקסס היא לא הכנה לתחרות אז למה אתה לא עושה שבוע פרס ושבוע באנצ׳?

אם הטקסס היא לא הכנה לתחרות אז למה אתה לא עושה שבוע פרס ושבוע באנצ׳?
כי זה התקדמות בזמנים ארוכים מדי למה להתקדם רק פעם בשבועיים בפרס ובבנץ שאפשר בשבוע בלי חשש לפציעה

אני עדיין לא מבין למה הוא צריך דדליפט התאוששות ונפח.. נפח הוא קלף שמשתמשים בו כשבאמת צריכים

סהכ באמת נראה שהוא לא חייב נפח דד מכיוון שהדד 155 טס לו אבל הוא מתכנן להמשך לפתח עוד מסה וכוח בעזרת הנפח שזהו קלף שנמשך להרבה זמן (סופטי כבר שנה-שנתיים עובד נפח) סהכ הנפח יעזור לו הוא לא כזה עצים ולא מאמין שזה יזיק כי הוא אוכל כמו שצריך

סהכ באמת נראה שהוא לא חייב נפח דד מכיוון שהדד 155 טס לו אבל הוא מתכנן להמשך לפתח עוד מסה וכוח בעזרת הנפח שזהו קלף שנמשך להרבה זמן (סופטי כבר שנה-שנתיים עובד נפח) סהכ הנפח יעזור לו הוא לא כזה עצים ולא מאמין שזה יזיק כי הוא אוכל כמו שצריך
אבל למה הוא צריך את זה? הוא יתקדם יפה מאוד גם בלי נפח.
if its aint broken, don't try to fix it

אבל למה הוא צריך את זה? הוא יתקדם יפה מאוד גם בלי נפח.
if its aint broken, don't try to fix it
צריך נפח כי אני מכוון למשקלים גבוהים עד התחרות .. וגם יש לי חוב לראק ל10.9 - 180 דד לחזרות 🤯

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית