נק' מוניטין:
4,629
- 6,100
- 4,617
- בבית
- פותח/ת השרשור
מוריד כדאי שאני אעשה לאט יותר במשקלמוריד 50 גרם אורז כדי להעלות 100 יום למחרת?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מוריד כדאי שאני אעשה לאט יותר במשקלמוריד 50 גרם אורז כדי להעלות 100 יום למחרת?
האימון עצימות נדחה להיום.
עצימות - סקבט 150*5 קליל
בנץ' - 97.5*4 כיוונתי לשלוש חזרות, היה קל והיה עוד אחד ספייר.
דדליפט - 165*5 דיי קשה, בחזרה האחרונה היה קשה לנעול אבל הצלחתי.
באק אוף דדליפט - 155*3
145*3
בייספס 2*10
טרייספס 2*10
היה אימון ממש כיפי וקל אבל אחרי הדדליפט הרגשתי שאני עומד לאבד הכרה והתחיל להיות ממש קשה .
יש לתלה להכל, אני אעלה מאוחר יותר בערב .
חזק ואפס,כמו תמיד !.
דור בבקשה ממך אל תחפור לי גם פה בפורום.חזק ואפס,כמו תמיד !.
שקט בכיין,לא אגיב יותר אוקידור בבקשה ממך אל תחפור לי גם פה בפורום.
בקבוצה בטלפון אתה מוזמן חופשי לחפור.תודה.
חלש אופי.לא אגיב יותר אוקי
תודה רבה ! עובד קשה 😁שמע אתה חזק ילד:193ek:
לתלה סקבט 150X5:
לתלה בנץ' 97.5X4 - הזווית לא ככ טובה אני יודע:
לתלה דדליפט 165X5:
כל הכבוד תותח!
יפה מאוד.
חייב להפסיק להיות הייטר קנאישחר,עכשיו שאני רואה תסרטונים הבנץ עלה לך גריינדי עם עזרה מהספוטר,אתה בטוח שהמוט היה עולה גם ללא הספוטר? אני לא בטוח...
זה דיי הערה מעליבה אין לו סיבולת לב ריאה כמוך ויש חזרות שהמאמץ גבוה מדי ואין לו אוויר כדי להמשיך עוד חזרה, לא כי זה כבד מדי כי זה עף לפי מה שאתה רואהיפה מאוד.
הערה שקצת תעצבן אותך אבל צריכה להיאמר - בדדליפט לא עשית 165*5, עשיתי 165*3 ועוד שני סינגלים.
לגבי הדדליפט, נראה שאתה עושה סומו עם עמידה יחסית צרה? קצת קשה לראות ולהבין מהזווית הזו
בבנץ' כדאי לך לעבוד על ההקשתה של הגב
מה מעליב? נתתי הערה על טרימינולגיה זה הכלזה דיי הערה מעליבה אין לו סיבולת לב ריאה כמוך ויש חזרות שהמאמץ גבוה מדי ואין לו אוויר כדי להמשיך עוד חזרה, לא כי זה כבד מדי כי זה עף לפי מה שאתה רואה
לא מסכים1, אם הוא היה יכול הוא היה עושה חמישיה בדיוק כמו שהוא עשה את השלשה.זה דיי הערה מעליבה אין לו סיבולת לב ריאה כמוך ויש חזרות שהמאמץ גבוה מדי ואין לו אוויר כדי להמשיך עוד חזרה, לא כי זה כבד מדי כי זה עף לפי מה שאתה רואה