הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

The road to redemption [הוסר]

מצב
השרשור נעול
Shachar S עדכן/ה את הלוג ״The road to redemption״:

עדכון לוג: 29/06/16

שכחתי לציין, נפצעתי ביד שלי כתוצאה משבירת חלון עם המפרק אז אני אצטרך לחכות ככה או ככה להתאמן. הדלקת עדיין קיימת לצערי והחלטתי סופית שאני רוצה לחזור ללאו, כל הזמן עובר מלאו להיי אבל אני רוצה לאו כי אני אוהב לאו.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 05/07/16

Squat day 3*3
120 tm (לאו באר)
חימום לפי אחוזים(40, 50,60)
משקלי עבודה לפי אחוזים (70,80,90)
סט אחרון 108*5
Bbb 2*60*10 עשיתי רק שתיים כי התחיל לכאוב בברך. אני מפסיק לגמרי לעשות בסקוואט BBB בגלל עומס יתר שגורם לי לכאב בברך. הסקוואט הרגיש ממש טוב, כיף לחזור ללאו.
Ab wheel 1*6 על הברכיים ומגיע עד שהגוף שלי מקביל לרצפה.
היה אחלה אימון וכיף לחזור! שבוע בלי אימונים זה חרא אבל עובד בלי סוף וחברה.
בנוסף, הייתי בטוח שיש תחרות בספטמבר ורציתי להתחיל להתכונן אליה. אין שום תחרות בתאריכים האלה וכנראה שאין מצב שאני מתחרה לפני הגיוס. אני ממש מבואס מזה אבל לא נורא.

קרא את שאר עדכון הלוג...

הורדת קלוריות ?
לא, המשכתי כרגיל לראות מה יהיה ואתמול העלתי טיפה בגלל ששרפתי בערך 300-400 קל'.. נראה מה יהיה עם המשקל, בינתיים אני ממשיך לראות שיפור.

תחליט.. זה לצערך או שזה לטובתך? 😃

עדכון לוג: 13/07/16

היה אימון סביר עם @david9156
יום דד 5/3/1- חימום לפי אחוזים .
עבודה לפי אחוזים, סט אחרון 160*3. לא נכנסתי טוב לסט אפ וזה דפק אותי בהמשך. בסה"כ סבבה.
BBB לא עשיתי, אחרי חזרה שניים הכאב בגב חזר וחזק אז הפסקתי.
תרגיל להאמס
דיפס ומתיחות.
לא היה לי כוח להכין את הארוחת ערב שלי אז כנראה הגרעון טיפה יותר גדול..
מחר לא יקרה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדיין הגב עושה לך בעיות? אני חושב שאולי כדאי לך לצאת לנטרלי, לפחות עד שיעברו הבעיות. יהיה לך יותר קשה לפתור את זה בחיטוב.. "לפתור".. לפחות שיעבור קצת הכאב.

הגב כואב רק בדדליפט?

עדיין הגב עושה לך בעיות? אני חושב שאולי כדאי לך לצאת לנטרלי, לפחות עד שיעברו הבעיות. יהיה לך יותר קשה לפתור את זה בחיטוב.. "לפתור".. לפחות שיעבור קצת הכאב.

הגב כואב רק בדדליפט?
בעיקר בסקוואט. ניסיתי אתמול קלאסי והיה כאב. היו כמה מתיחות שעזרו לי להפחית את הכאב אז אני אחכה. אם הכאב ישאר אין לי מה לעשות, החיטוב הזה אני חייב להמשיך אותו עד הטיסה שלי וקצת אחרי.

אז תנסה לעבוד מסביב לכאב, אולי התמקדות בעבודה לגב (כדוגמת מתח וחתירות) בנוסף למנוחה מתרגילים שכן מכאיבים תעזור.

אז תנסה לעבוד מסביב לכאב, אולי התמקדות בעבודה לגב (כדוגמת מתח וחתירות) בנוסף למנוחה מתרגילים שכן מכאיבים תעזור.
כן, אני עושה את זה. מתיחות+עבודה על האיזור של הגב שיש את הפציעה.
נחזור לעשות מתיחות כל יום וזה ישתפר לדעתי.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית