The road to redemption [הוסר]

מצב
השרשור נעול
Shachar S עדכן/ה את הלוג ״The road to redemption״:

עדכון לוג: 13/06/16

אני שונא את התוכנית הזאת. שואה שואה שואה שואה.
Tm 100 - Squat day
חימום - 40*5, 50*5, 60*3
סט עבודה - 65*5, 75*5, 85*10 מתתי באמצע.
BBB- 5*10*50 מוות.
Ab wheel - 10 חזרות שאני על הברכיים ומגיע עד שאני מגיע למצב שהגוף שלי מקביל לרצפה.
שכחתי לעשות מתיחות כי רציתי לעוף כי מתתי.
פעם הבאה. שונא היי באר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

למה ככה?
אני מאוהב בתוכנית..
למה אתה לא מצליב BBB דדליפט ביום של סקוואט וההיפך?
מרגיש לי טוב יותר, פחות שואתי.

עדכון לוג: 14/06/16

נפצעתי, איזה כיף! כל הזמן אני נפצע שוב ושוב ושוב..
יש לי דלקת כנראה בברך, בגיד הפיק (לפי מה שמייק אמר) והכאב התחזק משמעותית מאתמול.
אני חושב שאני אצטרך לנוח כמה ימים ולא כדאי לי להתאמן.. או שאני אלך לאימונים שאני לא אצטרך לעשות תנועות שיחמירו את המצב.

קרא את שאר עדכון הלוג...

זה לא אני שכתב לך שזה כנראה הגיד של הארבע ראשי? 😵‍💫🥊

עדכון לוג: 14/06/16

אני חושב להפסיק את התוכנית הנוכחית וללכת לאימון ולעשות מה שיתחשק לי באותו רגע או לשנות שאני אעשה אימון בשבוע או 2 אימונים בשבוע.. מי שעוקב אשמח לשמוע מה הוא אומר..
אני עובד מלא בחודשיים בקרובים כי אני חוסך כסף לטיסה. חייב לפחות אלף בשבוע אז אני עובד מלא.

קרא את שאר עדכון הלוג...

חבל להתייאש ככה.
אני בגלל פציעה בברך לא יכלתי להסקביט איזה מיליון שנה ובינתיים התחזקתי בדברים אחרים.

חבל להתייאש ככה.
אני בגלל פציעה בברך לא יכלתי להסקביט איזה מיליון שנה ובינתיים התחזקתי בדברים אחרים.
שמע אין לי הרבה זמן בשבוע להתאמן, יש שבועות שאני יכול 3 פעמים בשבוע כמו שצריך ויש פעמים שאולי אימון, שניים אני מצליח להכניס איכשהו בשבוע הזה.
התוכנית מאוד קשה לי ומעייפת אותי בטירוף, אחרי 8 שעות של עבודה, לפחות 7 מהם אני עומד על הרגליים, חוזק הביתה, אוכל, יוצא למכון אחרי חצי שעה ואני הולך המון. איך בדיוק גם אני אמור לעשות את התוכנית ללא סקוואט? כי אני מעדיף לא לעשות בכלל בזמן הקרוב עד שיעבור לי הדלקת לכאורה.

משהו לא מסתדר לי אז, ה 531 מעייפת אותך?
זאת תוכנית שאתה יכול לסיים בפחות משעה.
ואתה גם אמור להתחיל ממספרים נמוכים..
התחלתי ממספרים נמוכים וחלק מהתרגילים אני מסיים בשעה.. באימון דד לקח לי איזה שעה וחצי.

עדכון לוג: 18/06/16

אוכל כ"כ הרבה שטויות וזה כיף בטירוף סוף סוף לעשות העמסה.. זה ייתכן לי כוח להמשך! בינתיים ירדתי מ102.9 ל93.2.
מתכנן לרדת ולהתחטב כמה שיותר לקראת הטיסה שלי כי השבוע הזה שאני אהיה בחו"ל, אני אחגוג עם אוכל 🤣

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית