הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

The road to redemption [הוסר]

מצב
השרשור נעול
מה הוא רצה ממך באמצע הדדליפט?
לא רצה שאני "אזרוק" את המוט.
יפה מאוד.
הערה שקצת תעצבן אותך אבל צריכה להיאמר - בדדליפט לא עשית 165*5, עשיתי 165*3 ועוד שני סינגלים.
לגבי הדדליפט, נראה שאתה עושה סומו עם עמידה יחסית צרה? קצת קשה לראות ולהבין מהזווית הזו
בבנץ' כדאי לך לעבוד על ההקשתה של הגב
לגבי הדדליפט עשיתי 5 חזרות אבל כן לקח לי קצת זמן בחזרה הרביעית והחמישית, מרגיש שאין לי אוויר בכלל ובאותו יום הרגשתי קצת בחילה בחזרה הרביעית אז חיכיתי לרגע שזה ירד..
הסומו אני עומד טיפה יותר מהטבעות (לא יודע אם זה טיפה צר אבל זה נוח לי ככה)
בבנץ' צריך לעבוד קצת אני יודע, תודה רבה על הביקורת 😃.
שחר,עכשיו שאני רואה תסרטונים הבנץ עלה לך גריינדי עם עזרה מהספוטר,אתה בטוח שהמוט היה עולה גם ללא הספוטר? אני לא בטוח...
דור, ה3 חזרות שלי היו קלות, לא היה גריינדר בכלל והספוטר לא עזר אני בטוח בזה.
חזרה רביעית יכול להיות שהוא עזר אבל אינני בטוח. הייתי צריך ספוטר למקרה שאני אכשל כי שבוע שעבר נכשלתי בחזרה השלישית.
חייב להפסיק להיות הייטר קנאי
ולמה יש לספוטר שלך קוקו?
כפי שכתבתי לדור חשבתי שאני אגיע לכשל ולא אצליח לעלות אז רציתי שישמור עליי למקרה שאני אגיע לכשל.. למרות שעיצבו באמת שהוא נגע, בחזרה הרביעית ניראלי הוא עזר אבל לא בטוח.
תעיף תה ספוטר המניאקקקק

לא מסכים1, אם הוא היה יכול הוא היה עושה חמישיה בדיוק כמו שהוא עשה את השלשה.
סתכל על מה שכתבתי למעלה. על זה שהרגשתי שממש לא היה לי אוויר והרגשתי בחילה בחזרה הרביעית והרגשה שהאוכל עולה לי.
פעם הבאה גם אם אני ארגיש ככה אני אמשוך בכל זאת..

תעיף תה ספוטר המניאקקקק

לא מסכים1, אם הוא היה יכול הוא היה עושה חמישיה בדיוק כמו שהוא עשה את השלשה.
אין אוויר אחרי השלוש חזרות גם אני חווה את זה בדד

חחח בחיים לא חוויתי בחילה אבל אין לי אוויר באמצע הסט אז אני מסדיר תנשימה בין החזרות
כן גם לי זה ככה, יש לי אימונים שאני פשוט מעיף 5 חזרות ויש אוויר ויש אימונים שבחורה השלישית אני מרגיש בלי אוויר בכלל ואני לוקח כמה נשימות ואז ממשיך.

אין אוויר אחרי השלוש חזרות גם אני חווה את זה בדד
אז אולי זה המשקל שלך לשלשה?
לנשום לוקח בדיוק שניה, כמו שהוא עשה בין חזרה 1 ל2.
בין חזרה 2 ל3 גם לקח יותר מידי סמן אבל זה מקובל.
בין חזרה 3 ל4 לקח 10 שניות, זה יותר מרק לנשום.
בין חזרה 4 ל5 לקח 30 שניות, 30 שניות זה בילדר שנח בין סטים.

לא רצה שאני "אזרוק" את המוט.

לגבי הדדליפט עשיתי 5 חזרות אבל כן לקח לי קצת זמן בחזרה הרביעית והחמישית, מרגיש שאין לי אוויר בכלל ובאותו יום הרגשתי קצת בחילה בחזרה הרביעית אז חיכיתי לרגע שזה ירד..
הסומו אני עומד טיפה יותר מהטבעות (לא יודע אם זה טיפה צר אבל זה נוח לי ככה)
בבנץ' צריך לעבוד קצת אני יודע, תודה רבה על הביקורת 😃.

דור, ה3 חזרות שלי היו קלות, לא היה גריינדר בכלל והספוטר לא עזר אני בטוח בזה.
חזרה רביעית יכול להיות שהוא עזר אבל אינני בטוח. הייתי צריך ספוטר למקרה שאני אכשל כי שבוע שעבר נכשלתי בחזרה השלישית.

כפי שכתבתי לדור חשבתי שאני אגיע לכשל ולא אצליח לעלות אז רציתי שישמור עליי למקרה שאני אגיע לכשל.. למרות שעיצבו באמת שהוא נגע, בחזרה הרביעית ניראלי הוא עזר אבל לא בטוח.

סתכל על מה שכתבתי למעלה. על זה שהרגשתי שממש לא היה לי אוויר והרגשתי בחילה בחזרה הרביעית והרגשה שהאוכל עולה לי.
פעם הבאה גם אם אני ארגיש ככה אני אמשוך בכל זאת..
אין לי בעיה שלקחת את הזמן, לא הערתי לך על זה. הערתי רק על טרמינולוגיה. אתה טועה כשאתה כותב שעשית 165*5 כי זה לא. זה הכל קח את זה לאן שאתה רוצה (לצורך העניין אם היית עושה תוכנית מתקדמת יותר שתלויה באחוזים , הייתה נופל קשה באימוני נפח/התאוששות שבהם אתה מתאים את הסט עבודה שלך לפי אחוזים מהסט עצימות)
בדדליפט "נחים" רק בשביל להסתדר מחדש לסט אפ.. זה צריך לקחת 5 שניות במקרים חריגים 10 שניות. אצלך בחזרה הרביעית זה בערך 20 שניות בחזרה האחרונה זה מעל 30 שניות. סינגלים לכל דבר אין פה בכלל מקום לויכוח

אין לי בעיה שלקחת את הזמן, לא הערתי לך על זה. הערתי רק על טרמינולוגיה. אתה טועה כשאתה כותב שעשית 165*5 כי זה לא. זה הכל קח את זה לאן שאתה רוצה (לצורך העניין אם היית עושה תוכנית מתקדמת יותר שתלויה באחוזים , הייתה נופל קשה באימוני נפח/התאוששות שבהם אתה מתאים את הסט עבודה שלך לפי אחוזים מהסט עצימות)
בדדליפט "נחים" רק בשביל להסתדר מחדש לסט אפ.. זה צריך לקחת 5 שניות במקרים חריגים 10 שניות. אצלך בחזרה הרביעית זה בערך 20 שניות בחזרה האחרונה זה מעל 30 שניות. סינגלים לכל דבר אין פה בכלל מקום לויכוח
אה אוקיי, לא הבנתי מקודם. מצטער.

אז אולי זה המשקל שלך לשלשה?
לנשום לוקח בדיוק שניה, כמו שהוא עשה בין חזרה 1 ל2.
בין חזרה 2 ל3 גם לקח יותר מידי סמן אבל זה מקובל.
בין חזרה 3 ל4 לקח 10 שניות, זה יותר מרק לנשום.
בין חזרה 4 ל5 לקח 30 שניות, 30 שניות זה בילדר שנח בין סטים.
אה זה היה 30? לא שמתי לב אני בין הרביעית לחמישית מגיע עד 10 או משו כזה

אבל הוא לא עזב תמוט אז למה לקרוא לזה שני סינגלים

הערה שקצת תעצבן אותך אבל צריכה להיאמר - בדדליפט לא עשית 165*5, עשיתי 165*3 ועוד שני סינגלים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כל עוד הוא לא עזב את המוט - ITS STILL HIS MADAFUCKING SET
זה לא שלעמוד בפוזיציה של הדדליפט עם הראש נוטה למטה ושכל הדם זורם לשם זה קל, במיוחד שהוא אוחז במוט.
מהניסיון שלי זה נטו עניין של סיבולת לב ריאה, כי ככל שהתחזקתי והוספתי אירובי הבעיה פשוט נעלמה.

*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
כל עוד הוא לא עזב את המוט - ITS STILL HIS MADAFUCKING SET
זה לא שלעמוד בפוזיציה של הדדליפט עם הראש נוטה למטה ושכל הדם זורם לשם זה קל, במיוחד שהוא אוחז במוט.
מהניסיון שלי זה נטו עניין של סיבולת לב ריאה, כי ככל שהתחזקתי והוספתי אירובי הבעיה פשוט נעלמה.
זה פחות קשה מלעשות דדליפט זה בטוח, איך שלא תקרא לזה זה מנוחה.
מן הסתם ככל שתתחזק תעשה יותר חזרות עם משקל נמוך יותר.

זה פחות קשה מלעשות דדליפט זה בטוח, איך שלא תקרא לזה זה מנוחה.
מן הסתם ככל שתתחזק תעשה יותר חזרות עם משקל נמוך יותר.
התכוונתי תוך כדי עלייה במשקל בדדליפט.
מנוחה או לא מנוחה זה לא משנה. הוא לא עזב את המוט, זה עדיין סט.

התכוונתי תוך כדי עלייה במשקל בדדליפט.
מנוחה או לא מנוחה זה לא משנה. הוא לא עזב את המוט, זה עדיין סט.
מסכים, כל עוד הידיים לא שיחררו את המוט זה סט...
ככל שתחכה.יותר זמן למטה ככה יהיה לך יןתר קשה בחזרה הבאה

Shachar S עדכן/ה את הלוג ״מתכוננים לדצמבר !״:

עדכון לוג: 24/08/15

אימון ממש גרוע היה היום..חוסר שינה ולא אכלתי הכי טוב לפני אימון.
ווליום - סקבט 140X5X5 - היה קשה :/
בנץ' - 87.5X1-3X5 - כשל בכל סט וסט..קרה משהו והייתי מבואס רצח וזה הרס לי את כל האימון.
צ'ין אפס - 7.5X5X5
אימון ממש חרא, רציתי לעשות בטן בסוף אבל היה ככ חרא שלא היה לי כוח כבר אז נסעתי הביתה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

נתחן (עם ט' לא מסתדר,אז נישאר עם נתחו)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית