יחסית מבוגרים (גם אני בן 38) אבל יש כאן חברי פורום שמבוגרים ממני ב 10 שנים...שיבשתי אותך הא 🤣
יחסית לאנשי הפורום נראה שאני מהמבוגרים...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יחסית מבוגרים (גם אני בן 38) אבל יש כאן חברי פורום שמבוגרים ממני ב 10 שנים...שיבשתי אותך הא 🤣
יחסית לאנשי הפורום נראה שאני מהמבוגרים...
נרגעתי, מרגיש כמו ילד לכמה דקות 😃חסית מבוגרים (גם אני בן 38) אבל יש כאן חברי פורום שמבוגרים ממני ב 10 שנים..
צעירים צעירים אבל תיאורטית(מבחינת הגיל) אני יכול להיות אבא שלך .... חלום שלי שהבן שלי יעשה דדליפט 200 קילו בגיל 18בהתחשב בעובדה שעד לאחרונה יהושע64 היה פעיל אתם עוד צעירים.
צודק אבל אני בספק שליהושוע 64 יש דדליפט של 195 וסקוואט של 150בהתחשב בעובדה שעד לאחרונה יהושע64 היה פעיל אתם עוד צעירים. 🤩
כולכך הרבה אנשים אמרו לי את זה כבר. 🤣צעירים צעירים אבל תיאורטית(מבחינת הגיל) אני יכול להיות אבא שלך .... חלום שלי שהבן שלי יעשה דדליפט 200 קילו בגיל 18
עם זה אין ספק. 😃צודק אבל אני בספק שליהושוע 64 יש דדליפט של 195 וסקוואט של 150
אני מתחיל לעבוד עם הבן שלי (בן 5) מעכשיו על דדליפט עם בקבוק מים מינרליים, המטרה זה דדליפט 200 קילו בגיל 18, אשמח לעוד טיפים ממך...כולכך הרבה אנשים אמרו לי את זה כבר
התחלתי להתאמן בסה"כ לפני שנה וקצת.. אין לי טיפים לקטנטנים. 🤭אני מתחיל לעבוד עם הבן שלי (בן 5) מעכשיו על דדליפט עם בקבוק מים מינרליים, המטרה זה דדליפט 200 קילו בגיל 18, אשמח לעוד טיפים ממך...
אז נחכה עוד כמה שנים .... כנראה שפשוט נולדת חזק 😃התחלתי להתאמן בסה"כ לפני שנה וקצת.. אין לי טיפים לקטנטנים. 🤭
אימון c
דדליפט 50,70,90,110 לחמש, 3*1 עם 130 פלוס 5 קילו, התכנון היה 5 חזרות.
בנץ׳ 6*2, 7 סט למקסימום משקל 72.5 ללא שינוי
פרונט סקווט בתור סקווט קל. מוט,25,30,35
מתח לטוטאל 32. 6,6,6,5,4,3,3 כל סט שני עשיתי עם כפפות.
משקל 70.1 כלומר מאז סיום החיטוב לא היה שינוי.
@Daniel Barack אם סיימתי חיטוב דל פחמימה והחודש הייתי באזור 150 גרם ליום.
אפשר לומר שבפועל ירדתי במשקל אבל לא היה שינוי בגלל נוזלים?
יש פעמים שאני תוהה בשביל מה אני צריך את זה.
הדדליפט ביום שישי השאיר אותי עם גב כואב, בין 2 ל 3 הייתי ער ובכל זאת בשש הייתי באימון.
הסקווט די צלע לא הרגשתי "רענן" לא היו כאבים בחימום אז חזרתי על השבוע שעבר עם 2*2 במשקל 95
בנץ׳ השלמה של החזרות מהשבוע שעבר 3*3 עם 85 קילו
פרס לטוטאל 32. משקל 35 פלוס 1.5 סטים 7,6,5,5,4,4 המטרה לסיים ב 5 סטים
מתח 4,5,5 משקל 15, סתם התעצלתי בסט הראשון.
באופן מפתיע עכשיו הכל מרגיש בסדר.
אלה המשקלים שלך בעצם?צודק אבל אני בספק שליהושוע 64 יש דדליפט של 195 וסקוואט של 150
לא, כמו שכתבתי של מישהו שמבוגר ממני ב 10 שנים.מה כאב לך בגב? הגב התחתון? דקירות\דומס ?
אלה המשקלים שלך בעצם?
שילוב של הכל, לצערי זה צץ פעם בכמה זמן.מה כאב לך בגב? הגב התחתון? דקירות\דומס ?