הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
בדרך לגראן פונדו

בדרך לגראן פונדו

• פותח/ת השרשור hanan
  • פורסם בתאריך
אומנם ממש לא התאמנתי בצורה סדירה בשנה האחרונה בריצה אבל במעט האימונים הרגשתי כאילו הגוף לא "יודע' איך להזיז את המשקל החדש. כי בתקופת הריצה שלי הייתי רק קליל מאוד מבחינת קדאנס ומגע בקרקע.
גם אצלי בתקופת מסה יותר קשה לי הריצה מאשר בחיטוב( למרות שאני מוריד קצת בעצימות מ-10 ל 9.5 קמ״ש), גם יותר משקל וגם הרגליים מותשות מהאימונים והנפח .

hanan עדכן/ה את הלוג ״דצמבר 2016?״:

עדכון לוג: 28/11/16-שבוע 8 אימון 1

אתמול (ראשון) עשיתי אימון טניס שולחן די אינטנסיבי עם קבוצת הנוער של קרית אונו, זה בשילוב שאריות מהאימון בשבת גרם לי להיות קצת תפוס באימון הבוקר.
פאוז סקווט בעמידה רחבה 3*3 משקל 75 פלוס 5 קילו
סומו דדליפט 6*4 משקל 70 פלוס 5
דדליפט רומני 8*3 משקל 65 פלוס 5, הקושי הוא באחיזה.

מרגיש תפוס בארבע ראשי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 30/11/16 - שבוע 8 אימון 2

בנץ' 1*10 תרגול לחיצה
פרס 8*3 משקל 37.5, סט 3 לא קל
לחיצה עם דאמבלים 15*3 משקל 17.5, כל סט יותר קשה מהשני
מתח ללא משקל סטים למקסימום 10,8,6 הבעיה היא בעיקר כאבים באחיזה למרות המגנזיום.

מחכה לשישי ה"גדול'

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 02/12/16 - שבוע 8 אימון 3

אימונים וילדים קטנים (ילדה בת 5 וילד בן שנה) זה לא שילוב מנצח.
כמעט כל מה שיכול להשתבש בדרך לאימון השתבש
זה התחיל בילד שהתעקש לא לישון בלילה, בגלל מזג האויר הילדים נשארו בבית והלכתי לאימון אחרי 3 שעות של זחילה על הרצפה, הרמת דברים מהרצפה ושאר האטקרציות שעושים עם ילדים.
ובשביל שממש יהיה מעניין גם נרטבתי בדרך לאימון.

סקווט חימום מוט*2, 40, 60, לחמש, 80 ל 3, 92.5 לסינגל עם חגורה. 3*3 משקל 105 עם חגורה וברכיות. קשה אבל סביר.
הכל עלה בסדר אבל הרגשתי קצת את הגב מציק.

בנץ׳ 3*3 משקל 90. לדעתי זה שיא לשלשה ובטח ל 3*3 עלה בסדר גמור.

לדדליפט הגעתי די עייף ורעב, הבאתי לאימון חטיף שלא היה מספיק משביע.
חימום 60,90 לחמש, 110 לשלוש, 130 לסינגל. התכנון לאימון היה 3*3 עם 150. יצא 1,1,0 בשני הסטים הראשונים המוט עלה בסדר אבל לא היה לי כוח להמשיך. בסט השלישי הצלחתי לנתק אבל לא למשוך.

הדדליפט די מבאס, זה היה האימון הכבד האחרון מלבד בדיקת סינגלים אז קיויתי לסיים בצורה אופטימית.

השינוי במשקל היה מינורי 200 גרם , לא היה שינוי בהיקפים (בודק צוואר ובטן) אבל מרגיש נפוח.

בשבוע הבא סקווט ובנץ׳ כבדים מקווה לטוב

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני שולח אותם לגן ביום שישי גם אם יורד אבנים מהשמים, עד שיש כמה שעות של זמן איכות ...

אני שולח אותם לגן ביום שישי גם אם יורד אבנים מהשמים, עד שיש כמה שעות של זמן איכות ...
הגיוני אבל הגנים שלהם לא כל כך נגישים ולא בא לי שהם יגיעו רטובים. כמובן שאחרי שעה הייתי מוכן לשלוח אותם ברגל לגן

כמו שזה נראה אני אצטרך ללכת על משקל נמוך יותר.
אין לי ספק שעם הכנה אידאלית היית נותן 200 בלי בעיה, השגרה וההפתעות שיש בחיי משפחה לא עולים בקנה אחד עם ספורט תחרותי (ברוב המקרים), משפחה זה לפני הכל ובמסגרת המצב הנתון אתה עושה את המקסימום , גם אם תתן 170 זה יהיה יפה מאוד, תמשיך בכל הכוח ותן הכול ב-3 שבועות הקרובים .

@Asaf1345 @amir610
מכיוון שזאת תהיה רק התחרות השנייה שלי ותוכנית האימון די שונה מההכנה הקודמת קצת קשה לי להעריך את היכולת שלי.
בשנה שעברה כל אימון היה עבור הרמה שונה, הפעם אני עושה אימון אחד עם 3 ההרמות וכמובן שיש השפעה אחת על השנייה.
מבחינת הדדליפט בוודאות אתמול היה אימון לא טוב, מה זה אומר על היכולת שלי אני לא יודע.
כמו שזה נראה התכנון יהיה לשבור שיאים אישיים בכניסה השנייה ובכניסה השלישית לנסות לשפר.
ה 200 בדדליפט הוא סוג של פנטזיה אני צריך לחשוב אם שווה לנסות או לא.

עדכון לוג: 05/12/16-שבוע 9 אימון 1

יש קצת נוקשות בגב מהאימון בשישי.
קור אימים לצאת מהמיטה כדי להגיע לאימון ב 6.
פאוז סקווט בעמידה רחבה 3*3 משקל 65, 10 קילו פחות. אחרי חימום טוב היה בסדר.
סומו דדליפט 5*3 משקל 70 ללא שינוי. הרגיש טוב.
דדליפט רומני 6*2 משקל 65 ללא שינוי. קצת הרגשתי את הגב.

טוב שזה היה אימון קל יותר מבחינת הנפח, ההרגשה סך הכל בסדר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

תקשיב מגיעה לך מדליה שאתה קם מוקדם בשביל להתאמן בשעות כאלה. לא יודע איך הייתי עושה את זה אם לא הייתה אפשרות להתאמן בערב

תקשיב מגיעה לך מדליה שאתה קם מוקדם בשביל להתאמן בשעות כאלה. לא יודע איך הייתי עושה את זה אם לא הייתה אפשרות להתאמן בערב
זה חצי שעה יותר מאוחר בהשוואה לריצה, 2 אימונים פחות ולא סובלים מקור. אז יחסית זה סוג של פינוק
האמת שזה בעיקר סוג של חוסר ברירה

זה חצי שעה יותר מאוחר בהשוואה לריצה, 2 אימונים פחות ולא סובלים מקור. אז יחסית זה סוג של פינוק
האמת שזה בעיקר סוג של חוסר ברירה
מוכר לי מאיפשהו...
כשמבטיחים לילדים ללכת לספארי והם קמים ב-8 אז צריך להיות בבית ב 8:30 אחרי אימון 😃

אם הילדים שלך קמים ב 8 אתה מסולק מהלוג שלי:P:
לא נעים אבל בשבתות הם קמים גם יותר מאוחר... הילד בסביבות 9 והילדה ב-10 בכיף...
אבל בימי חול עולה לי בבריאות להעיר אותם בבוקר, לא יודע מה עדיף...

עדכון לוג: 07/12/16 שבוע 9 אימון 2

תרגול לחיצה 1*10 עבדתי עם מוט דק, קצת גרם לי לכאבים בגיד של הפרק. מקווה שזה כלום
פרס 8*3 משקל 40 פלוס 2 קילו, עלה יפה.
לחיצה בדאמבלים 15*3 משקל 17.5 ללא שינוי הרבה יותר קל משבוע שעבר.
מתח 8,8,8f האסטרטגיה של להוריד חזרות בסט הראשון לא ממש השתלמה.

מחכה ומצפה לאימון של שישי בתכנון סקווט 3*3 עם 110 ובנץ' 3*3 עם 95.

משהו קצת אחר, אימון טניס שולחן. אני השמנמן באדום נגד בחור מוכשר בן 15

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית