עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התכנון היה 5*5 אבל סט 4 ו 5 לא הסתיימו בהצלחהאני מניח שעשית בנץ׳ 5x5 ולא כמו שכתבת...
משקלים יפים מאוד, נראה שיהיה לך בהחלט מה לתת בתחרות, תמשיך ככה כד הסוף!
זה השבוע האחרון של בניית הבסיס החל משבוע הבא יש 3 שבועות של בנייה פלוס שבועיים חידוד עד התחרות (בהנחה שלא אקבל רגליים קרות)*
פאוז סקווט באחיזה רחבה 3*3 משקל 70 הרגיש טוב
סומו דדליפט 6*4 משקל 65 הרגיש קל, הצלחתי להרחיב את העמידה @DDT
דדליפט רומני 8*3 משקל 60, מרגיש שיפטר בגמישות.
אימון שהרגיש טוב מאוד ללא השפעה של האימון בשישי.
*אני מתלבט האם הכושר שלי מספיק לתחרות שתגרום לי מספיק ׳אושר׳ כי לדוגמא שיפור של 5 קילו בסקווט זה לא מה שאני חולם עליו.
לא ידעתי שהוא התחרה.אני לא מסכים עם אליחי ידידי,
תחרות ראשונה זה משהו אחר אבל כבר התחרית והתנסית.
ללכת לתחרות על מנת באמת להגיע לתוצאה מרשימה או לפחות שיא אישי *משמעותי* בעיניי בתחרויות הבאות זה מינימום עבור כל ההכנות שהתחרות מצריכה ממך.
אתה חושב שיש סיכוי לשיפור של 30-50 קג בטוטאל מהתחרות האחרונה?
אחרת, מה הטעם בלהתחרות?
זאת דעתי האישית.
אם אין באמת שיפור אין סיבה להתחרות. ההפסד הוא יום עבודה והמון הוצאות חוץ מה350 שקלים של התחרות.לא התחריתי מעולם וגם כנראה לא אתחרה אבל נראה לי שיש איזשהי קפיצה ברמה המנטלית כשמתכוננים לתחרות, אחרי התחרות הוא יוכל להשתמש באותם קווים מנחים ולהתקדם יותר לאט אבל לאורך זמן זאת תהיה התקדמות רצינית.
לדעתי חנן, אל תוותר על התחרות, מה יש לך להפסיד ?
את זה לא ידעתי 😃אם אין באמת שיפור אין סיבה להתחרות. ההפסד הוא יום עבודה והמון הוצאות חוץ מה350 שקלים של התחרות.
התחרות הקודמת עלתה לי באיזור 600 שקל.
מהניסיון הקטן שלי, זה לא ממש ככה.. גם חנן התחרה כבר והוא מכיר את העניין.אחרי התחרות הוא יוכל להשתמש באותם קווים מנחים ולהתקדם יותר לאט אבל לאורך זמן זאת תהיה התקדמות רצינית.
בנץ 1*10
פרס 10,10,7 משקל 35 מתקשה עם הסטים הארוכים יותר.
לחיצה עם דאמבלים 15*3 משקל 17.5 די קשה
מתח 5,4,4 משקל 15 פלוס 2.5 סט למקסימום 10
אימון לא קל
התזונה השבוע מזעזעת לא מספיק לאכול
בשישי צפוי אימון קל יחסית לפני 3 שבועות קשים.
אימון קל יחסית
סקווט 5*3 משקל 90, 10 קילו פחות מהשבוע, לא הרגיש משהו.
בנץ' 5*3 משקל 75 7.5 קילו פחות מהשבוע שעבר, קל למדי
דדליפט 5*1 משקל 110 , 30 קילו פחות. הרגיש מעולה
קשה לי להסביר את הסקווט אולי בגלל שהרגשתי נפוח מארוחת הצהריים.
משקל 72.7 פלוס 600 גרם. בלי לעוף על עצמי יותר מדי, זה נראה מצוין, קיבלתי נפח, בעיקר בטרפזים אבל גם הקף יד ורגל. אבל כמו שקראתי פוסט בפייסבוק.
להיות נמוך זה כזה:
יורד 2 קילו אתלט צמרת, עולה 2 קילו בלון גז.
מבחינת התוכנית מחכים לי 3 שבועות מאתגרים, בסופם נקבל החלטה לגבי התחרות.
הפייסבוק הזכיר לי שפעם הייתי רזה ומהיר, טיפסתי את עזריאלי בקצת יותר מ-10 דקות
צפה בקובץ המצורף 37241
אומנם ממש לא התאמנתי בצורה סדירה בשנה האחרונה בריצה אבל במעט האימונים הרגשתי כאילו הגוף לא "יודע' איך להזיז את המשקל החדש. כי בתקופת הריצה שלי הייתי רק קליל מאוד מבחינת קדאנס ומגע בקרקע.אתה תמיד יכול לנסות להיות "שמן" ומהיר, זה לפחות מה שאני מנסה עכשיו (רק שאצלי יש מרכאות גם על המהיר)
עד התחרות יש 5 שבועות, אבל השבועיים האחרונים קלים יותריאללה חנן תן בראש 3 שבועות ...
בהצלחה !
גם אני סובל קצת מצעדים כבדים למרות שהמשכתי לרוץ כל תקופת המסה עכשיו בחיטוב המצב מתחיל להשתפר.אומנם ממש לא התאמנתי בצורה סדירה בשנה האחרונה בריצה אבל במעט האימונים הרגשתי כאילו הגוף לא "יודע' איך להזיז את המשקל החדש. כי בתקופת הריצה שלי הייתי רק קליל מאוד מבחינת קדאנס ומגע בקרקע.