עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מאזן שלילי ללא אימוני כוח זה איבוד מסת שריר ודאיבהנחה שאני אשמור על מספיק חלבון ומאזן שלילי זה לא אמור לקרות.
@TvrSp12 מה דעתך?
אז אדרבא ללא אימוני כוחכמובן תלוי במאזן השלילי.. גם בחיטוב רגיל מאבדים מסת שריר עם אימוני כח.
התכוונתי מאזן נייטראלימאזן שלילי ללא אימוני כוח זה איבוד מסת שריר ודאי
גם בניטרלי תאבד מסת שריר אבל כתבת שלילי 😃בהנחה שאני אשמור על מספיק חלבון ומאזן שלילי זה לא אמור לקרות.
החיים הם פשרהגם בניטרלי תאבד מסת שריר אבל כתבת שלילי 😃
בקיצור לא הייתי מוותר על אימוני כוח בשום תקופה, אפילו המינימום של המינימום.
מסכים, רק צריך לדעת איפה הנקודה שממנה חייבים להתפשר ;-)החיים הם פשרה
אימון במתכונת 5/3/1
מכיוון שלא עשיתי אימוני כוח מאז התחרות, בחרתי tm נמוכים מאוד
דדליפט 100, פרס 40, סקווט 80, בנץ' 70
סקווט קל כחימום
דדליפט 65*5, 75*5, 85*8
פרס 25*5, 30*5, 35*8
מתח 6*3 ללא משקל
יד אחורית למשך 1:30, 2 פלטות
יד קדמית מקסימום חזרות, מוט אולימפי ריק
פלאנק - 60 שניות
קצר ונחמד
תודה על הסיוע בתכנוןבהצלחה!
אימון 2:
סקווט לפי TM 80, חשבתי שיהיה לי קל נורא. אבל מתברר שלא להסקוויט 3 חודשים לא הולך ברגל
52.5*5, 60*5' 67.5*8 לא היה לי קל
בנץ' לפי TM70
45*5, 52.5*5, 60*8 גם כאן לא קל
מייד לאחר מכן ריצה 20 דקות עצימות בינונית
אני מסתובב מאז עם דומס
אחרי התחרות בדצמבר הרגשתי סוג של דכאון אחרי תחרות ולא מצאתי את המוטיבציה לחזור לאימוני כוח סדירים. אז החלטתי לחזור ל"אקסית המיתולוגית" - הריצה, ההתחלה הייתה מאוד קשה אפילו ריצה רצופה של 5 דקות הייתה לי קשה, עם הרבה סבלנות מאימון לאימון הדברים השתפרו. ביום שישי האחרון רצתי 5 ק"מ בזמן של 23:50 (השיא שלי ששקלתי 60 קילו היה 19:34).
לפני רוב אימוני הריצה שילבתי קצת תרגילי משקל גוף בסשנים של כ-15 דקות, סך הכל זה נחמד ולפעמים אפילו קשה אבל זה לא ממש תחליף.
בשלושה חודשים ירדתי בערך 2.5 קילו, אין איזה שינוי דרמטי בצד החיובי יש קצת יותר חיטוב בצד השלילי כמובן שירדתי גם בהיקפים אבל אני מרגיש בסדר גמור
לא יודע לגמרי להסביר אבל יש לי יותר חשק לפחמימות ומתוקים בהשוואה לעבר ופחות רצון לחלבון למרות שאני משתדל מאוד להגיע ל-2 גרם יומי.
הלוואי והיה לי קצת יותר זמן פנוי לשלב בצורה טובה יותר אימוני כוח וארובי כי אני באמת מאמין כי זה שילוב נכון יותר לחיים בריאים.
בעולם הריצה זאת תופעה מוכרת בשם PMS -גם אני מאז התחרות מסתובב סביב עצמי ומרגיש שכבר אין בי את הרצון להתאבד על משקלים. מעניין למה התופעה הזו קורה...
בול מה שאני מרגיש... חייב לך מוניטין 😃בעולם הריצה זאת תופעה מוכרת בשם PMS -
Post marathon syndrome בגדול הגוף עייף מהאימונים האינטנסיבים והלחץ, אחרי שהגעת למטרה קשה לחשוב על מטרה אחרת לפעמים גם קשה למצוא מטרה ריאלית או לחילופין מבינים שהאתגר הבא יהיה קשה מאוד
בגדול צריך לחזור לשגרה כשהגוף מרגיש מוכן
דדליפט tm 100
70*3, 80*3, 90*6
בנץ' tm 70
50*3, 55*3, 62.5*8
מתח 6*3
בינתיים הכל נחמד, מטעמי חיסכון בזמן הצמדתי את הדדליפט והבנץ' והפרס יהיה יחד עם הסקווט
סקווט tm-80
חימום, 3*55, 65*3, 72.5*7 אחרי 3 חודשים בלי סקווט, המוט מרגיש לי כבד על הכתפיים אבל עולה בסדר.
פרס tm-40
27.5*3, 32.5*3, 35*9 בסבב הבא נשתמש בפלטות מיקרו
ריצה 30 דקות
אימון נחמד
משקל 72 ללא שינוי