בדרך לגראן פונדו

בדרך לגראן פונדו

• פותח/ת השרשור hanan
  • פורסם בתאריך
מאזן שלילי עם מספיק חלבון יעזור בהקטנת הנזק, אבל ללא אימונים כלל זה לא יספיק.
כמובן תלוי במאזן השלילי.. גם בחיטוב רגיל מאבדים מסת שריר עם אימוני כח.

דרך אגב, היו תקופות בתחילת דרכי באימונים שהגעתי ל 10 ק״מ ב 50-55 דקות והייתי עושה ABC כ-3 פעמים בשבוע (לא ארחיב למה 😃 ) , היה קשה אבל אפשרי אז אני מניח שפעמיים בשבוע FBW עם נפח מינימלי לא יפריע לך להתקדם בריצה, מנסיוני ריצה זה דבר שמשתפר הכי מהר.
כמובן תלוי במאזן השלילי.. גם בחיטוב רגיל מאבדים מסת שריר עם אימוני כח.
אז אדרבא ללא אימוני כוח

בהנחה שאני אשמור על מספיק חלבון ומאזן שלילי זה לא אמור לקרות.
גם בניטרלי תאבד מסת שריר אבל כתבת שלילי 😃
בקיצור לא הייתי מוותר על אימוני כוח בשום תקופה, אפילו המינימום של המינימום.

אני לא חושב שתאבד מסת שריר כל כך מהר. היו לי מספיק טייפרים ופציעות שבהם לאמעשיתי כמעט כלום בכוח ולא איבדתי בהם מסה.
אתה יכול גם לשאול את משה לדעתו

עריכה: לא ראיתי שכתבת שתהיה בגרעון, כנראה שכן תהיה איבוד מסוים של מסה, הייתי מרים חלבון למעל 2 גר לקג כמט שנכתב כאן.

בשורה התחתונה השאלה במה בא לך להשקיע, לכל דבר יש מחיר.

נערך לאחרונה:
hanan עדכן/ה את הלוג ״שלוש, ארבע, חמש וחצי״:

עדכון לוג: 28/03/17 - אימון 1

אימון במתכונת 5/3/1
מכיוון שלא עשיתי אימוני כוח מאז התחרות, בחרתי tm נמוכים מאוד
דדליפט 100, פרס 40, סקווט 80, בנץ' 70

סקווט קל כחימום
דדליפט 65*5, 75*5, 85*8
פרס 25*5, 30*5, 35*8
מתח 6*3 ללא משקל
יד אחורית למשך 1:30, 2 פלטות
יד קדמית מקסימום חזרות, מוט אולימפי ריק
פלאנק - 60 שניות

קצר ונחמד

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 30/03/17 - אימון 2 + תקציר 3 החודשים האחרונים

אימון 2:
סקווט לפי TM 80, חשבתי שיהיה לי קל נורא. אבל מתברר שלא להסקוויט 3 חודשים לא הולך ברגל
52.5*5, 60*5' 67.5*8 לא היה לי קל
בנץ' לפי TM70
45*5, 52.5*5, 60*8 גם כאן לא קל

מייד לאחר מכן ריצה 20 דקות עצימות בינונית
אני מסתובב מאז עם דומס

אחרי התחרות בדצמבר הרגשתי סוג של דכאון אחרי תחרות ולא מצאתי את המוטיבציה לחזור לאימוני כוח סדירים. אז החלטתי לחזור ל"אקסית המיתולוגית" - הריצה, ההתחלה הייתה מאוד קשה אפילו ריצה רצופה של 5 דקות הייתה לי קשה, עם הרבה סבלנות מאימון לאימון הדברים השתפרו. ביום שישי האחרון רצתי 5 ק"מ בזמן של 23:50 (השיא שלי ששקלתי 60 קילו היה 19:34).
לפני רוב אימוני הריצה שילבתי קצת תרגילי משקל גוף בסשנים של כ-15 דקות, סך הכל זה נחמד ולפעמים אפילו קשה אבל זה לא ממש תחליף.

בשלושה חודשים ירדתי בערך 2.5 קילו, אין איזה שינוי דרמטי בצד החיובי יש קצת יותר חיטוב בצד השלילי כמובן שירדתי גם בהיקפים אבל אני מרגיש בסדר גמור

לא יודע לגמרי להסביר אבל יש לי יותר חשק לפחמימות ומתוקים בהשוואה לעבר ופחות רצון לחלבון למרות שאני משתדל מאוד להגיע ל-2 גרם יומי.

הלוואי והיה לי קצת יותר זמן פנוי לשלב בצורה טובה יותר אימוני כוח וארובי כי אני באמת מאמין כי זה שילוב נכון יותר לחיים בריאים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גם אני מאז התחרות מסתובב סביב עצמי ומרגיש שכבר אין בי את הרצון להתאבד על משקלים. מעניין למה התופעה הזו קורה...

גם אני מאז התחרות מסתובב סביב עצמי ומרגיש שכבר אין בי את הרצון להתאבד על משקלים. מעניין למה התופעה הזו קורה...
בעולם הריצה זאת תופעה מוכרת בשם PMS -
Post marathon syndrome בגדול הגוף עייף מהאימונים האינטנסיבים והלחץ, אחרי שהגעת למטרה קשה לחשוב על מטרה אחרת לפעמים גם קשה למצוא מטרה ריאלית או לחילופין מבינים שהאתגר הבא יהיה קשה מאוד
בגדול צריך לחזור לשגרה כשהגוף מרגיש מוכן

בעולם הריצה זאת תופעה מוכרת בשם PMS -
Post marathon syndrome בגדול הגוף עייף מהאימונים האינטנסיבים והלחץ, אחרי שהגעת למטרה קשה לחשוב על מטרה אחרת לפעמים גם קשה למצוא מטרה ריאלית או לחילופין מבינים שהאתגר הבא יהיה קשה מאוד
בגדול צריך לחזור לשגרה כשהגוף מרגיש מוכן
בול מה שאני מרגיש... חייב לך מוניטין 😃

עדכון לוג: 06/04/17 - שבוע 2 אימון 2

סקווט tm-80
חימום, 3*55, 65*3, 72.5*7 אחרי 3 חודשים בלי סקווט, המוט מרגיש לי כבד על הכתפיים אבל עולה בסדר.
פרס tm-40
27.5*3, 32.5*3, 35*9 בסבב הבא נשתמש בפלטות מיקרו

ריצה 30 דקות

אימון נחמד
משקל 72 ללא שינוי

קרא את שאר עדכון הלוג...
סיפור קטן, קיבלתי חבילה של חלבון לעבודה. אני עולה חזרה למשרד במעלית עם מישהו שירד לעשן ואז הוא אומר לי שחלבון האבקה זה לא בריא:wallbash:

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית