הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
בדרך לגראן פונדו

בדרך לגראן פונדו

• פותח/ת השרשור hanan
  • פורסם בתאריך
לגבי התוכנית צפוי שינוי שאני עוד לא יודע מהו, אבל אני סומך על אביב.
לגבי משקלי העבודה, זה קצת טריקי.
בתחילת אוגוסט היו לי אצל מייק הסינגלים הבאים. סקווט - 107.5, בנץ' 97.5, דדליפט 140 (טוטאל 345), כאשר הכל בוצע במסגרת אימון של שעה וקצת ואף סינגל לא היה עד ה"מוות"
מאז עברו חודשיים שמתוכם שבועיים לא התאמנתי, הסקווט והבנץ' בוודאות זזו קדימה, הדדליפט גם כן, אבל הייתה נסיגה בשבועיים האחרונים.
בהערכה זהירה בעיקר לאור תנאי האימון הדי דפוקים שלי (מוקדם בבוקר, לבד, מוט דדליפט גרוע), אני מקווה להגיע למשקלים הבאים:
סקווט 130, בנץ' 105, דדליפט 160. אני מתכנן אימון נוסף עם @MikeRozner בסוף החודש ואז ההערכה תהיה טובה יותר.
אני לא יודע עד כמה אני מחובר למציאות, כי באמת אין לי נסיון בסינגלים ובתחרויות בכלל לא.

באופן אישי אני מאוד אוהב להתחרות ומכיוון שאשתי צפויה ללדת בסוף דצמבר זאת כנראה ההזדמנות האחרונה להתחרות בשנה-שנתיים הקרובות.
תגרד עוד 5 קג בשביל להגיע ל 400 😃
מחזיק לך אצבעות ✌️

לגבי התוכנית צפוי שינוי שאני עוד לא יודע מהו, אבל אני סומך על אביב.
לגבי משקלי העבודה, זה קצת טריקי.
בתחילת אוגוסט היו לי אצל מייק הסינגלים הבאים. סקווט - 107.5, בנץ' 97.5, דדליפט 140 (טוטאל 345), כאשר הכל בוצע במסגרת אימון של שעה וקצת ואף סינגל לא היה עד ה"מוות"
מאז עברו חודשיים שמתוכם שבועיים לא התאמנתי, הסקווט והבנץ' בוודאות זזו קדימה, הדדליפט גם כן, אבל הייתה נסיגה בשבועיים האחרונים.
בהערכה זהירה בעיקר לאור תנאי האימון הדי דפוקים שלי (מוקדם בבוקר, לבד, מוט דדליפט גרוע), אני מקווה להגיע למשקלים הבאים:
סקווט 130, בנץ' 105, דדליפט 160. אני מתכנן אימון נוסף עם @MikeRozner בסוף החודש ואז ההערכה תהיה טובה יותר.
אני לא יודע עד כמה אני מחובר למציאות, כי באמת אין לי נסיון בסינגלים ובתחרויות בכלל לא.

באופן אישי אני מאוד אוהב להתחרות ומכיוון שאשתי צפויה ללדת בסוף דצמבר זאת כנראה ההזדמנות האחרונה להתחרות בשנה-שנתיים הקרובות.
בהצלחה ובשעה טובה

hanan עדכן/ה את הלוג ״אבא, תרים אותי״:

עדכון לוג: 07/10/15-הזוי

זה קצת לא ייאמן מה עבר עליי עד האימון.
אתמול דפקתי את הזרת בשולחן, אני עוד לא לגמרי יודע מה הנזק, אבל זה לא נראה טוב.
בלילה התעוררתי בגלל הגשם/הפסקת חשמל שנמשכה עד הבוקר. כך שירדתי 13 קומות בדרך לאימון.

האימונים בשלושת השבועות הקרובים הם קצת חריגים. בכל אימון אני מבצע או סקווט או בנץ' ל 5*5 עם זמן מנוחה מוגדר של 3 דקות.
היום בוצע סקווט 5*5 עם 80 קילו, היה בסדר גמור.

קרא את שאר עדכון הלוג...

ראית את מייק? נראה לך שאני אתווכח איתו?

ברצינות, אין לי מושג. ככה לימדו אותי ואני משתדל לבצע.

מה אני אמור לראות?
אני שואל שאלה כי אני לא מבין את ההיגיון מאחוריו.
מי קבע שצריך לקחת את התחת אחורה ב LB ולמטה ב HB ומה עומד מאחורי הקביעה הזו ? יש לא מעט ליפטרים תחרותיים שעושים LB שהוא יותר למטה מאשר אחורה (אושר סופטי למשל), וגם הייבאריסטים שלוקחים את התחת יותר אחורה.

מה אני אמור לראות?
אני שואל שאלה כי אני לא מבין את ההיגיון מאחוריו.
רק בשביל הניסוי אני אצלם לך מה קורה אצל חנן אם אני מנחה אותו לקחת טוסיק למטה. גם היי באר מונע מהרשת האחורית, לא כמו לוגו באר אבל בהחלט מונע ומאחר והאחיזה של חנן היא לא של היי באר קלאסי, גם הירידה היא תנועת ביניים בין היי ללואו. כפיש?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית