שמע, קראתי את המתכונים שכתבת ואני לא יכול להפסיק לצחוק. מעניין אם אתה כזה מצחיק גם במציאותתכלס מתבשל לי עכשיו מתכון של רול סלמון ביחד עם גבינה ,אבל יש לי הרגשה שיש פה משהו כזה כבר .
חוץ מזה אני לא יודע עד כמה זה זול ,סלמון המזדיין הזה זה משכתנה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שמע, קראתי את המתכונים שכתבת ואני לא יכול להפסיק לצחוק. מעניין אם אתה כזה מצחיק גם במציאותתכלס מתבשל לי עכשיו מתכון של רול סלמון ביחד עם גבינה ,אבל יש לי הרגשה שיש פה משהו כזה כבר .
חוץ מזה אני לא יודע עד כמה זה זול ,סלמון המזדיין הזה זה משכתנה
מסכים1
במיוחד כשאתה סטודנט.
שמע, קראתי את המתכונים שכתבת ואני לא יכול להפסיק לצחוק. מעניין אם אתה כזה מצחיק גם במציאות
🤯ואנבולי
פטי שף מקולל.🤯
ונשמע טעים אתה ממש שף מתחרה של Fatty.
הוא כןמעניין אם אתה כזה מצחיק גם במציאות
אז איתו אין כזה דבר ״אימון רע״הוא כן
תשמע באימונים אנחנו באים להילחם לא לצחוקאז איתו אין כזה דבר ״אימון רע״
אז בטכניון*אז איתו אין כזה דבר ״אימון רע״
לוללהילחם
תשמע באימונים אנחנו באים להילחם לא לצחוק
חוץ ממתי, הוא כן בא לצחוק ולשחק משחקים ולהרוס את הרצינות לכל השאר 😛
גם ככה יש שנה בין הסטיםתשמע באימונים אנחנו באים להילחם לא לצחוק
צריך לאזן עם כל הרייג'ים של מקס.😃חוץ ממתי, הוא כן בא לצחוק ולשחק משחקים ולהרוס את הרצינות לכל השאר 😛
אופייניחוץ ממתי, הוא כן בא לצחוק ולשחק משחקים ולהרוס את הרצינות לכל השאר 😛
Sad but true.גם ככה יש שנה בין הסטים
berdan עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון״:
עדכון לוג: 30/07/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
וואלה נראה לי זה באמת לא רעיון טוב בכלל לנוח למטה ,פעם הבאה אני לא מפחד מאף אחד ופשוט מעיף את החרא הזה ישר לשמיים בלי לחשוב יותר מדי 😃 .
יום אימון רגליים גב , אגדי כמו תמיד .
באתי לחדר כשר ,עשיתי את האימון גב שאני עושה כל יום - להיפרטורפיה מיופיברילית מירבייייייייית .ניגשתי לראק אך הפלא ופלא , לא היו שמה משקולות כליל . מצאתי מהר מאוד איפה הם היו - על לג פרס . מישהו העמיס לגמרי מכל הכיוונים עד הסוף לאפס מקום פלטות כבר באוויר את הלג פרס . הופתעתי , מי זה מלך האריות הזה ? הוא הופיע , עם הילה מעל הראש,בטחון של מלך דויד ,נכנס ללג פרס , התמקם ,הוריד את הזעה , והתחיל להפציץ רבעי חזרות.
אמרתי לו ,וקיבלתי בחזרה מבט כאילו האכלתי אותו...
טוב יאללה שיהיה ,מקסימום אני אוריד עוד מעט חח