הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לק1ביות , אמות,תאומים וטוטאל 560 (והכל בחרוזים)

• פותח/ת השרשור berdan
  • פורסם בתאריך
תכלס מתבשל לי עכשיו מתכון של רול סלמון ביחד עם גבינה ,אבל יש לי הרגשה שיש פה משהו כזה כבר .
חוץ מזה אני לא יודע עד כמה זה זול ,סלמון המזדיין הזה זה משכתנה
שמע, קראתי את המתכונים שכתבת ואני לא יכול להפסיק לצחוק. מעניין אם אתה כזה מצחיק גם במציאות

מסכים1
במיוחד כשאתה סטודנט.

תכלס פעם הייתי מכין (חלמתי להיות שף פעם) משהו בנזונה וממש זול ואנבולי , ספרינג רולס ( זה גירסת עניים מווינטאם של סושי חח,זה דומה לקונדום מלא בבשר טחון ) של בשר טחון וחרא דומה ,זה טעים רצח . אולי אני אפרסם את המתכון פה ,אבל זדורש מאמץ להכין אותו וללכת לחנות לקנות את העלי ספרינג רולס האלו . זה גם דורש תרגול לגלגל אותם ,בהתחלה תמיד זה נקרא , כמו קונדום אמיתי ... תכלס אולי אפשר לעשות סרט בעברית .
שמע, קראתי את המתכונים שכתבת ואני לא יכול להפסיק לצחוק. מעניין אם אתה כזה מצחיק גם במציאות

במקרים מסוימים 🚬🤪🚬 🚬🤪🚬

http://new4.fjcdn.com/pictures/Wow+that+pegasus+shit+looks+awesome_7ef3c9_5482223.jpg

berdan עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון״:

עדכון לוג: 30/07/15

קרא את שאר עדכון הלוג...

וואלה נראה לי זה באמת לא רעיון טוב בכלל לנוח למטה ,פעם הבאה אני לא מפחד מאף אחד ופשוט מעיף את החרא הזה ישר לשמיים בלי לחשוב יותר מדי 😃 .

👏

berdan עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון״:

עדכון לוג: 03/08/15

יום אימון רגליים גב , אגדי כמו תמיד .

באתי לחדר כשר ,עשיתי את האימון גב שאני עושה כל יום - להיפרטורפיה מיופיברילית מירבייייייייית .ניגשתי לראק אך הפלא ופלא , לא היו שמה משקולות כליל . מצאתי מהר מאוד איפה הם היו - על לג פרס . מישהו העמיס לגמרי מכל הכיוונים עד הסוף לאפס מקום פלטות כבר באוויר את הלג פרס . הופתעתי , מי זה מלך האריות הזה ? הוא הופיע , עם הילה מעל הראש,בטחון של מלך דויד ,נכנס ללג פרס , התמקם ,הוריד את הזעה , והתחיל להפציץ רבעי חזרות.
אמרתי לו ,וקיבלתי בחזרה מבט כאילו האכלתי אותו...

קרא את שאר עדכון הלוג...

כן כן אני רוצה סרטון!!
אה וכל הכבוד אני רואה שאתה מתקדם בסקוואט ודדליפט 👏

תעלהתעלהתעלהתעלהתעלהתעלהתעלהתעלהתעלהתעלהתעלהתעלהתעלהתעלהתעלהתעלהתעלהתעלהתעלהתעלה

טוב יאללה שיהיה ,מקסימום אני אוריד עוד מעט חח

upload_2015-8-4_0-8-48.png

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית