עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איכ שמן.@Matty
ככה צריך לעשות תמונת פוזינג . אני אלמד אותך איך לעשות קוביות וכתפיים גדלות . דבר איתי מחר , אני אעשה לך בוק של ספורטס גיי אילוסטרייטד .
צפה בקובץ המצורף 30018
איכ שמן.
אני יותר חטוב ממך. 🤣 (על מי אני עובד)
אני מקבל קוביות שוקולד אם אני אעשה 200 דדליפט? מוטיבציה!הק1ב*!ת באות רק אחרי דדליפט 200 ,אז הכל בסדר .
@Matty
ככה צריך לעשות תמונת פוזינג . אני אלמד אותך איך לעשות קוביות וכתפיים גדלות . דבר איתי מחר , אני אעשה לך בוק של ספורטס גיי אילוסטרייטד .
צפה בקובץ המצורף 30018
אם לא אז מהר מאוד הוא יהפוך להיות POOR PIANA (גנבתי לך, מצטער)legit never seen such a feelingless marriage lol, wonder if he got a prenup
it's ok, I stole it from utube anyways 😃אם לא אז מהר מאוד הוא יהפוך להיות POOR PIANA (גנבתי לך, מצטער)
אם לא אז מהר מאוד הוא יהפוך להיות POOR PIANA (גנבתי לך, מצטער)
חצי מזה לסיימון, הוא אמר לי את זה (לא מקורי שלו)3 מוניטין חיובי + 10 לייקים עלי .
it's ok, I stole it from utube anyways 😃
ridiculous wedding tho, like one of the top comments on the video: "Im not sayin she a gold digger but she ain't fucking wit no broke nigga"...
so this happened:
legit never seen such a feelingless marriage lol, wonder if he got a prenup
I'd imagine that might b the reason as well, guy must die soon. Even if he signed a prenup, she'll probably have a btr life living off him than living in a dumpster.כן ,זה הדבר הכי דפוק שראיתי לאחרונה חח ...אבל אתה מה אומרים : אם אתה מוזר ועני ,אז אתה מוזר . אם אתה מוזר ועשיר , אז אתה אקסצנטרי .
אולי היא חושבת שלא נשאר לא הרבה עם כל מה שהוא עשה לעצמו , והיא תלך בדרך של שאנון טוויד (איזה שחקנית סרטי ארוטיקה מסוג ז שהייתה איכשהו פופולרית בצעירותי והתחתנה עם איזה מיליונר סבאלה) .
ANYWAY , בוא תראה את זה ... פעם לפני הרבה זמן קלין ופרס היה חלק ממקצה של וויטליפטינג .
הבנאדם עשה פרס לפאקינג 225 קילו (ולא פוש פרס , פרס רגיל) . חרא קדוש ,זה הרבה -
מעניין כמה הוא היה יכול לעשות בבנץ ..
לא נורא, אתה 40 אחוז שומן בלי עשירית מהמשקלים שלהם. 🙄בשביל משקלי עבודה כאלה אני מוכן גם להיות ב40 אחוז שומן
מאיזה שנה זה?
חכה חכה עוד חודש אתה לא תדבר ככה כשאני אהיה השחיין הטוב ביותר בפורום.לא נורא, אתה 40 אחוז שומן בלי עשירית מהמשקלים שלהם. 🙄