הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לק1ביות , אמות,תאומים וטוטאל 560 (והכל בחרוזים)

• פותח/ת השרשור berdan
  • פורסם בתאריך
@Matty

ככה צריך לעשות תמונת פוזינג . אני אלמד אותך איך לעשות קוביות וכתפיים גדלות . דבר איתי מחר , אני אעשה לך בוק של ספורטס גיי אילוסטרייטד .
bbpic.jpg

@Matty

ככה צריך לעשות תמונת פוזינג . אני אלמד אותך איך לעשות קוביות וכתפיים גדלות . דבר איתי מחר , אני אעשה לך בוק של ספורטס גיי אילוסטרייטד .
צפה בקובץ המצורף 30018
איכ שמן.
אני יותר חטוב ממך. 🤣 (על מי אני עובד)
מחר תמונות יעלו שתפסיקו להציק לי ולקרוא לי שמן ללא ביסוס ותתחילו לקרוא לי שמן עם ביסוס.

it's ok, I stole it from utube anyways 😃
ridiculous wedding tho, like one of the top comments on the video: "Im not sayin she a gold digger but she ain't fucking wit no broke nigga"...

כן ,זה הדבר הכי דפוק שראיתי לאחרונה חח ...אבל אתה מה אומרים : אם אתה מוזר ועני ,אז אתה מוזר . אם אתה מוזר ועשיר , אז אתה אקסצנטרי .
אולי היא חושבת שלא נשאר לא הרבה עם כל מה שהוא עשה לעצמו , והיא תלך בדרך של שאנון טוויד (איזה שחקנית סרטי ארוטיקה מסוג ז שהייתה איכשהו פופולרית בצעירותי והתחתנה עם איזה מיליונר סבאלה) .

עריה : טוב ,מסתבר שהתבלבלתי עם שחקנית אחרת , לא זוכר איך קראו לה ,אבל גם לה היו ציצים ענקיים .

כן ,זה הדבר הכי דפוק שראיתי לאחרונה חח ...אבל אתה מה אומרים : אם אתה מוזר ועני ,אז אתה מוזר . אם אתה מוזר ועשיר , אז אתה אקסצנטרי .
אולי היא חושבת שלא נשאר לא הרבה עם כל מה שהוא עשה לעצמו , והיא תלך בדרך של שאנון טוויד (איזה שחקנית סרטי ארוטיקה מסוג ז שהייתה איכשהו פופולרית בצעירותי והתחתנה עם איזה מיליונר סבאלה) .
I'd imagine that might b the reason as well, guy must die soon. Even if he signed a prenup, she'll probably have a btr life living off him than living in a dumpster.

ANYWAY , בוא תראה את זה ... פעם לפני הרבה זמן קלין ופרס היה חלק ממקצה של וויטליפטינג .
הבנאדם עשה פרס לפאקינג 225 קילו (ולא פוש פרס , פרס רגיל) . חרא קדוש ,זה הרבה -

מעניין כמה הוא היה יכול לעשות בבנץ ..

ANYWAY , בוא תראה את זה ... פעם לפני הרבה זמן קלין ופרס היה חלק ממקצה של וויטליפטינג .
הבנאדם עשה פרס לפאקינג 225 קילו (ולא פוש פרס , פרס רגיל) . חרא קדוש ,זה הרבה -

מעניין כמה הוא היה יכול לעשות בבנץ ..

בשביל משקלי עבודה כאלה אני מוכן גם להיות ב40 אחוז שומן

מאיזה שנה זה?

אני חושב שזה היה ב72 (אותה אולימפיאדה עם הספורטאים הישראלים במינכן) .
אני חושב שזאת הייתה הפעם האחרונה שהיה פרס וקלין בוייטליפטינג .

עריכה : רוסי אחד הרים אחרי 2 דקות יותר משקל , אבל בטכניקה ממש מזוויע . בגלל טכניקות כאלו הורידו את המקצה הזה .

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית