הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לק1ביות , אמות,תאומים וטוטאל 560 (והכל בחרוזים)

• פותח/ת השרשור berdan
  • פורסם בתאריך
berdan עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון״:

עדכון לוג: 25/10/15

מעדכן אחרי מלאאאא זמן שלא עידכנתי . התחלתי לעבוד בעיר אחרת במקצוע שלמדתי בו , הייתי צריך לשנות את כל שעות הערנות שלי , הייתי צריך לעבור לגור בחזרה לבית שלי ... עד שאני מבין מי נגד מי ואיך להתאפס על החיים שלי,לא התאמנתי שבוע ולא נגעתי פה בפורום איזה שבועיים .
נרשמתי לחדר כשר ONE בעפולה (פאק ,לא ידעתי שזה כזה יקר חדרי כשר מחוץ לטכניון !!!) ,היום היה אימון ראשון . כצפוי , נחלשתי גם בגלל שאני עדיין לא סגור איך לאכול כמו בנאדם (יש לי ארוחה אחת בעבודה ב12 ולא נעים לי לטחון במשרד מול כולם חזה עוף .. מריץ לעצמי רעיונות איך להתחזר בעבודה בלי שיחשבו שאני ווירדו שאוכל כל הזמן) ,וגם הציוד המוזר שיש ב ONE . לכל מי שמתאמן בטכניון , תעריכו את החדר כשר הזה , הוא פשוט מעולה מבחינת ציוד וכמות הליצנים (עכשיו אני קולט כמה זה נראה מוזר לאנשים שאתה קצת מתקשה , כל אחד שמה שואל אותי באמצע שאני יורד אם אני צריך עזרה אחי לא נוגע מייצב ,ואו זה מעצבן כל כך) .יש לי ראיון לחולצה , "אם אני צריך ספוטר , אני מבקש" .

אז היום עשיתי בנץ ,סקוואט .
בנץ : אני לא סגור כמה באמת עשיתי כי אין לי מושג כמה המוט שמה שוקל באמת , אני צריך לבדוק באינטרנט כמה הוא שוקל (אני מאריך שזה המוטות של ה17 קילו) .
80X5
100X5
105X5
107X5
107X3

עכשיו החישוב הזה עשיתי שהמוט שוקל 20 קילו , אבל כנראה שהוא שוקל ב3 קילו פחות , אז צריך להחסיר ...

סקוואט :
עמדה ממש מוזרה של סקוואט ,זה היה תאמת לא סקוואט ראק אלא סתם פאוור ראק , עם מוט של בנץ !!!! עשיתי סקוואט עם מוט של פאקינג בנץ .
87X5
97X5
117X5
127X3
127X2
90X8

פימפומי ידיים וחתירה ,שיחה נחמדה עם בחור שקורא את הפורום . ועכשיו אני הולך לקרוא 100 עמודי ספאם פה בפורום לראות מה פיספסתי .

קרא את שאר עדכון הלוג...

פגשתי את חברה שלך וממש בודד לה בלעדיך, תבוא לבקר 😃
ותהנה במכון החדש!

פגשתי את חברה שלך וממש בודד לה בלעדיך, תבוא לבקר 😃
ותהנה במכון החדש!

כן , היא שלחה לי תמונה איתכם 😃 .
שמע ,המכונים בחוץ חרא רציני ,טכניון עם כל זה שהוא צפוף , יש ציוד מעולה ,אחלה חברה להתאמן איתם ,וקהל מאוד בוגר שכיף לדבר איתו .

כן , היא שלחה לי תמונה איתכם 😃 .
שמע ,המכונים בחוץ חרא רציני ,טכניון עם כל זה שהוא צפוף , יש ציוד מעולה ,אחלה חברה להתאמן איתם ,וקהל מאוד בוגר שכיף לדבר איתו .
תקשיב אחי בדיוק שעזבת הביאו לנו ג'ק לדד ליפט חחח

להגנתי לא הייתי לבד, היינו 3 אנשים שעשו דד ליפט ואף אחד מאיתנו לא קלט איך להשתמש בו!

טוב אז אני לוקח בחזרה כל מה שאמרתי על טכניון ואנשים חכמים .
PS : אני לא מאמין שבזבזתי כל כך הרבה זמן ועצבים בתואר הזה ,זה כזה תלוש מהצורה שמהנדסים עובדים .

סתם שתדע, אני כבר יודע לרשום את זה נכון. אני ממשיך לרשום לא נכון כדי להביא אותך למצב שישבר לך לתקן אותי ואז אני ארגיש שוב חופשי 😃
בחיים לא ישבר לי,מה רע בלעלות את האגו שלי קצת?

גם אני עושה סקוואט עם המוט של הבנץ והדדליפט 🥷

סקוואט זה עוד מלא כל עוד אתה לא מעמיס משקל,דדליפט היום נוכחתי על ידי שזה הרגשה אחרת,המוט כל הזמן החליק לי מהידיים במשקלים יחסית לא גבוהים,וזה פשוט מרגיש אחרת.
קטע מסריח, היום אני עושה דדליפט,בא המאמן במקום ומסתכל אלי בזמן שאני הולך מכות עם המוט... איך שאני שם,אומר שהבעלים לא מסכים לבומים של דדליפט.על תעשה דדליפט,הבעלים לא מרשה בומים,הוא אומר לי.מה זה החרא הזה.

סקוואט זה עוד מלא כל עוד אתה לא מעמיס משקל,דדליפט היום נוכחתי על ידי שזה הרגשה אחרת,המוט כל הזמן החליק לי מהידיים במשקלים יחסית לא גבוהים,וזה פשוט מרגיש אחרת.
קטע מסריח, היום אני עושה דדליפט,בא המאמן במקום ומסתכל אלי בזמן שאני הולך מכות עם המוט... איך שאני שם,אומר שהבעלים לא מסכים לבומים של דדליפט.על תעשה דדליפט,הבעלים לא מרשה בומים,הוא אומר לי.מה זה החרא הזה.
חבורה של זונות.
בומים עלק.. מה תעשה? זה נורא

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית