- פותח/ת השרשור
berdan עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון״:
עדכון לוג: 25/10/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
עדכון לוג: 25/10/15
מעדכן אחרי מלאאאא זמן שלא עידכנתי . התחלתי לעבוד בעיר אחרת במקצוע שלמדתי בו , הייתי צריך לשנות את כל שעות הערנות שלי , הייתי צריך לעבור לגור בחזרה לבית שלי ... עד שאני מבין מי נגד מי ואיך להתאפס על החיים שלי,לא התאמנתי שבוע ולא נגעתי פה בפורום איזה שבועיים .
נרשמתי לחדר כשר ONE בעפולה (פאק ,לא ידעתי שזה כזה יקר חדרי כשר מחוץ לטכניון !!!) ,היום היה אימון ראשון . כצפוי , נחלשתי גם בגלל שאני עדיין לא סגור איך לאכול כמו בנאדם (יש לי ארוחה אחת בעבודה ב12 ולא נעים לי לטחון במשרד מול כולם חזה עוף .. מריץ לעצמי רעיונות איך להתחזר בעבודה בלי שיחשבו שאני ווירדו שאוכל כל הזמן) ,וגם הציוד המוזר שיש ב ONE . לכל מי שמתאמן בטכניון , תעריכו את החדר כשר הזה , הוא פשוט מעולה מבחינת ציוד וכמות הליצנים (עכשיו אני קולט כמה זה נראה מוזר לאנשים שאתה קצת מתקשה , כל אחד שמה שואל אותי באמצע שאני יורד אם אני צריך עזרה אחי לא נוגע מייצב ,ואו זה מעצבן כל כך) .יש לי ראיון לחולצה , "אם אני צריך ספוטר , אני מבקש" .
אז היום עשיתי בנץ ,סקוואט .
בנץ : אני לא סגור כמה באמת עשיתי כי אין לי מושג כמה המוט שמה שוקל באמת , אני צריך לבדוק באינטרנט כמה הוא שוקל (אני מאריך שזה המוטות של ה17 קילו) .
80X5
100X5
105X5
107X5
107X3
עכשיו החישוב הזה עשיתי שהמוט שוקל 20 קילו , אבל כנראה שהוא שוקל ב3 קילו פחות , אז צריך להחסיר ...
סקוואט :
עמדה ממש מוזרה של סקוואט ,זה היה תאמת לא סקוואט ראק אלא סתם פאוור ראק , עם מוט של בנץ !!!! עשיתי סקוואט עם מוט של פאקינג בנץ .
87X5
97X5
117X5
127X3
127X2
90X8
פימפומי ידיים וחתירה ,שיחה נחמדה עם בחור שקורא את הפורום . ועכשיו אני הולך לקרוא 100 עמודי ספאם פה בפורום לראות מה פיספסתי .
קרא את שאר עדכון הלוג...