Resource icon

המסע לק1ביות , אמות,תאומים וטוטאל 560 (והכל בחרוזים)

• פותח/ת השרשור berdan
  • פורסם בתאריך
חבורה של זונות.
בומים עלק.. מה תעשה? זה נורא

אפשר לעבוד בכל מקום ובכל מצב,העיקר שיהיה רצון: ) . אילטרתי איזה שטיחונים שהיו שמה,אמרתי שלא שומעים והוא עזב אותי.
כשיהיה לי כסף יום אחד אני אפתח מכון רציני בצפון.

קטע מסריח, היום אני עושה דדליפט,בא המאמן במקום ומסתכל אלי בזמן שאני הולך מכות עם המוט... איך שאני שם,אומר שהבעלים לא מסכים לבומים של דדליפט.על תעשה דדליפט,הבעלים לא מרשה בומים,הוא אומר לי.מה זה החרא הזה.
אני חושב שזה הזמן לעבור מכון.

berdan עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון״:

עדכון לוג: 29/10/15

אז ככה : הגוף שלי לוקח מאוד קשה את זה שאני מנסה לקום בזמנים שהוא לא רוצה . כואב הראש ואני מרגיש גמור כל הזמן . מה שכן , אחרי העבודה יש לי זעם בלתי נשלט על כל העולם חח . אז איכשהו זה מתאזן אחד עם השני .
בנתיים אני עושה חמישיות כי אני מרגיש שהגוף שלי עדיין לא בשל לעבוד בשלשות עם כל המעבר החד בחיים שלי שעשיתי בתקופה האחרונה .

אימון בנץ וסקוואט בחדר כשר ONE דבעפולה ,בירת הצפון הנצחית .

100x5
105x4
105x3
107x3
110x2

תקוע בבנץ ... עשיתי גם משהו ממש מפגר ,נכנסתי לעבוד בלי ספוטר בסט האחרון למרות שהרגשתי שזה לא רעיון טוב . פשוט לא מצאתי מישהו שהיה יכול להיות ספוטר נורמלי . ניסיתי להרים את המוט לפעם השלישית (משהו הזוי , איבדתי הרגשה כשאני יכול להרים עוד אחד או לא ) ,ולא הצלחתי ,והמוט ירד עלי . לא יכולתי לגלגל אותו למטה ב ROLL OF SHAME ,כי הייתי עם חגורה והמוט נתקע בה . למזלי היה איזה מישהו ליד שעזר לי להוריד את המוט ממני . איזה פדחנות ...

סקוואט :
100x5
120x3
130x2
135x1

גם בסקוואט נתקעתי .

הלכתי לעשות ים תרגילי עזר ,ונסעתי הביתה לנצרת עילית . וואלה ,היה נחמד בכל מקרה 😃 . לפחות פרקתי את כל העצבים שלי מהעבודה .

קרא את שאר עדכון הלוג...

לפרוק עצבים זה טוב 😃
יש מישהו מהפורום במכון שלך?

יש איזה בחור שקורא את הפורום ויש לו חולצה של LBS , אבל עד כמה שהבנתי ממנו הוא לא פעיל בפורום. כל השאר ילדי בית ספר , ליצנים ,קפטיין גוף עליון , וזהו . זה מבאס תאמת שאין אנשים שמרימים באמת , אני אשכרה מרים דברים הכי כבדים שמה (מצחיק אותי שזה ככה) וזה מאוד מבאס שאין מי שידחוף אותי . מקווה שאני אמצא איזה שותף אימונים שמה .

מישהו כבר אמר לי שיש לי אמות ענקיות ואיזה מכשיר אני עושה .
וכולם מסתכלים עלי ולא מבינים מה אני עושה חח .
People question y God hasn't intervened since Jesus.
The real reason is that @berdan stole his forearms and now God can't do no more miracles.

berdan עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון״:

עדכון לוג: 05/11/15

עידכון שבועי , כל עוד יש לי זמן .
יום שלישי היה אימון פרס ודדליפט . אני מתייחס למשקל של המוט כ20 קילו , למרות שכנראה הוא שוקל פחות (בסביבות ה17 וקצת) . אין לי זין להתחיל לחבר,זה מה אני עושה כל היום בעבודה 😃 .

60X5
65X5
70X5
75X2

דדליפט : הגיעו מלא חברה לאזור שעשיתי דדליפט והסיחו את דעתי 😃 . בכל מקרה :
120X5
150X4
170X2

מלא מלא תרגילי עזר ,ולעוף הביתה .

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 05/11/15

יום חמישי,אימון בנץ וסקוואט :

בנץ :
100X5
105X4
112X2
112X2

אני עדיין בטראומה מלפני שבוע ,כשלא הצלחתי להרים מעצמי מוט בבנץ ונתקעתי מתחת ..אבל אין בנאדם אחד שאני סומך עליו במקום הזה . בכל מקרה בכל זאת ביקשתי ממישהו , והוא דווקא היה בסדר .היה לי עוד אחד בקנה בסט האחרון , אבל כבר החזרתי את המוט ...

סקוואט :
100X5
125X2
125X5
145X2

כן,מספרים מוזרים , מה אני אעשה ...אני עדיין לא מרגיש בנוח במקום הזה ,כנראה מבחינה פסיכולוגית זה משפיע (וגם זה שאני חוזר עייף מת מעבודה , לחשוב כל היום הרבה יותר קשה מלתת בעבודה פיזית ) .

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית