הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לק1ביות , אמות,תאומים וטוטאל 560 (והכל בחרוזים)

• פותח/ת השרשור berdan
  • פורסם בתאריך
איך בדיוק סיכוי לפציעה נמוך יותר ?

החוליות החלשות בגוף כשאתה מרים משקלים החל מ80% RM1 הם לא השרירים שלהם יש יכולת לתקן את עצמם יחסית מהר (שאיך הם עושים את זה ,גם רשום במאמר במה שאני כותב עכשיו) . החוליה החלשה זה הjoints ,ligaments,tendons . כשאתה נצפע באחד מאילו ,אתה בעצמך מכיר את ההשלכות .

כאן אתה ממיר את המשקל באינטנסיביות (ומנגנון אחר לבניית מיופיבריל חזק יותר ) ,ומונע את הנזק לשלושת המתוארים .

הנה המאמר עם הסבר מדעי למי שקורא רוסית ,יש שם חפירה די ארוכה על מבנה תא ,על מבנה כל סיבי השריר ,ואיך השיטה שלו עובדת בדיוק .
http://1-fit.ru/articles/Metod_professora_Seluyanova

דוגמא לאמפליטודה בתרגילים בשיטה זאת (שנקראת לפי היוצר ,אימון סטטו-דינמי)

הגומיה זה סתם עזר פה בתרגיל של הבנאדם , קפיץ איננו מאפשר (למי שלמד פיזיקה ) עזרה של אינרציה - כלומר ,אי אפשר לעשות צ'יט ולהקפיץ את המשקל כשנהיה קשה .

הנה המאמר עם הסבר מדעי למי שקורא רוסית ,יש שם חפירה די ארוכה על מבנה תא ,על מבנה כל סיבי השריר ,ואיך השיטה שלו עובדת בדיוק .
http://1-fit.ru/articles/Metod_professora_Seluyanova

דוגמא לאמפליטודה בתרגילים בשיטה זאת (שנקראת לפי היוצר ,אימון סטטו-דינמי)

הגומיה זה סתם עזר פה בתרגיל של הבנאדם , קפיץ איננו מאפשר (למי שלמד פיזיקה ) עזרה של אינרציה - כלומר ,אי אפשר לעשות צ'יט ולהקפיץ את המשקל כשנהיה קשה .

כפייה רוסית..
ואם אני לא יודע לקרוא רוסית? :(

כפייה רוסית..
ואם אני לא יודע לקרוא רוסית? 😭

בגלל זה אני מתרגם לעברית ,בתוספת תמונות 😃 .
למעשה , אפשר להעביר קווים מקבילים בין שיטה זאת , GVT , FST-7 ,איכשהו השיטות האלו דודנים רחוקים אחד של השני . אצל סילואנוב (אימון סטטו דינמי) יש ביסוס מדעי מפורט למה זה עובד,ויש לו דגשים שלא מופיעים בתוכניות אחרות (כמו למשל אמפליטודה שתמנע מדם לברוח מהשריר) .
יאנו לעשות 20 חזרות במקסימום מהירות בנוסף למנוחה מאוד קצרה נשמע לי מתכון לפציעות.

תאכלס זה לא בית היוצר של יעקב.

אההה,לא אמרתי בשום מקום שצריך לעשות את זה בשיא מהירות ,מהירות הכי רגילה שאתה עושה את התרגיל .
פשוט משקל נמוך יותר , יותר חזרות , ופחות זמן מנוחה ,ולא ליישר את המפרקים למניעת הזרמת דם החוצה מהשריר .

תגיד, אתה הולך למכון היום? או מישהו?
אני יושב ותוהה אם ללכת היום או מחר

ה BACKUP שלי זה להיות שוטר.
גם טוב, שמעתי מחלקים להם אסטרואידים ואפקות שם במשטרה
ronnie.jpg

פשש עם זה שלא עושים כלום ניראה לי תפקיד בן זונה. וגם לא צריך אישה ממה שהבנתי הם מזיינים את כל התחנה שלהם 😃

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית