הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

המסע לק1ביות , אמות,תאומים וטוטאל 560 (והכל בחרוזים)

• פותח/ת השרשור berdan
  • פורסם בתאריך
berdan עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון״:

עדכון לוג: 09/07/15

אתמול יום רביעי,באתי מחוק בערב לחדר כשר מהלימודים (אכלתי ממש קצת גם כל היום) ,הייתי בטוח שאני לא הולך להרים כלום .
אבל דווקא הכל הסתדר לטובה חח :

יום חזה כתפיים . התחלתי עם תרגיל לגב שאני עושה כל אימון , מתח באחיזה נייטראלית ,משקל קל . 15 חזרות , 4 סטים . אני מתחיל להרגיש את האזור מתחת לבית השחי , בדיוק המקום שאני רוצה (קצת כנפיים ,אם יש לעוף,אז למה שלא יהיה לי ? )

פרס בעמידה:

50X5
60X5
65X5
72.5X3
60X8

חזה בנץ :
80X5
90X5
100X5
105X3
80X8

קצת בודדות , 105 לבודדות מספר פעמים ככה ....

קרא את שאר עדכון הלוג...

berdan עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון״:

עדכון לוג: 09/07/15

יום חמישי,אימון רגליים גב . ועדיין אימון אגדי .

אני ממשיך עם מתכונת של מתח לפני כל אימון . LATS שלי כבר מתחילים לשרוף לי ,באמת מזכיר לי את ההרגשה בסמולוב קצת . מחכה לשבוע הבא שזה יהפוך לשריפה מלאה .
מתח נייטראלי 3X5 משקל נוסף 25 קילו .

סקוואט אגדי :

80X5
90X5
100X5
115X3
80X8

דדליפט :
קצת לא משהו ,אולי בגלל המוטות החדשים בחדר כשר (קצת עבים,האחיזה יותר קשה , ועוד תירוצים למויצצים) .
90X5
110X5
120X5
130X3
130X1

פול דאונס למיניהם , וזייהו.

קרא את שאר עדכון הלוג...

זה תוכנית לפיתוח של הLagging parts ,נראה לי פעם אמרתי לך .אתה עושה 4 פעמים בשבוע אימון בהתחלה על החלק גוף הזה כל פעם במתכונת קצת שונה (פעם משקל גבוה יותר סטים , פעם משקל נמוך פחות סטים ,בסוף יוצא לך בערך אותו נפח כל יום ) .
אתה עושה את זה בערך 3 שבועות ,ואז שבוע הרביעי אתה נותן לחלק גוף הזה לנוח לגמרי ,זה מעין אימון יתר ומנגנון פיצוי , קצת מזכיר סמולוב . גם בהרגשה .

http://cleanhealth.com.au/a-fast-way-to-build-up-a-lagging-body-part-the-frank-zane-method/

כן אמרת..
@Kartalajan נראה לי אמרת שאתה לא רוצה לפתוח לוג כי אתה בילדר וזה, אז הנה לוג של בילדר למהדרין

יאללה ,פורנו גברים . זה מה שהולך בחיטוב בנתיים . צריך למצוא תמונה לפני :( .

20150710_011430.jpg

עדכון לוג: 19/07/15

טוב,עידכון לוג קצרצר .

היה לי שבוע בודיבילדינג בנזונה ,הביאו לחדר כשר שלנו מעין שטיחון קרוספיט חח , ובאמפר פלייטס,אי לכך אני לומד לעשות קלין . בא לי לעשות פרס בעמידה מתוך קלין ,או לעשות פרונט סקוואטים כאשר הרקים תפוסים ,אי לכך , אני אלמד את התרגיל בזמן הקרוב .

יש לי מילואים השבוע ,שבוע קטבולי במיוחד ,חזרתי הביתה . התאמנתי באיזה חדר כשר ליצנים אצלי בעיר,אין שמה אפילו ראק למראית העין (אחרי זה גיליתי שצריך לחבר שני ווים לסמיט מאשין,בחיים לא הייתי מנחש ) . ראיתי מישהי ששעה וחצי עבדה רק על...

קרא את שאר עדכון הלוג...

בונא כושים,אני לא יורד על הדברים שאתם עושים (אני עושה אותם גם 😃 ) ,אני מבקש .
איפה זה אצלך בעיר? 😃
אתה לא מחיפה?

אני במקור מעיר יפה ואגדית שנקראת נצרת עילית ,מקווה לא לחזור לשמה אף פעם ולעולם בערך .

זה אימוני בודיבילדינג עחי, לא משנה כמה הרמת העיקר שהרגשת את השריר והפעלת MIND MUSCLE CONNECTION

זה היה בשבוע שעבר , עכשיו אני אחד מכם 🤬

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית