עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתמול היה אימון גב ורגליים . התחלתי כמו תמיד את האימון באימון גב (רוצה משולש יפה 😃 ) ,פולאפס עם משקל 20 קילו 5X5 .
סקוואט :
80X5
95X5
100X5
105X5
115X5
דדליפט :
100X5
110X5
120X5
130X3
130X1
איכשהו נתקע לי הדדליפט ,עשיתי כבר 140 לפעם אם אני לא טועה .
קצת "קלינים" (כמה שאפשר לקרוא לזה קלינים) וירידה לסקוואט קדמי .
תרגילי עזר והביתה .
,תגיד יש מצב יהיה לך איזה שעה-שעתיים השבוע לשבת איתי קצת על תנועה הרמונית?
פאק טוב אז פעם אחרת אני כבר בחדר תודה בכל מקרה 😃berdan עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון״:
עדכון לוג: 28/07/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
תבוא לחדר מורים היום אחרי 4 ,אני אעזור לך.
זה הסרטון של הפרס ל70 קילו (ל2 ,התכנון היה שלוש אבל אללה גדול ) . עכשיו שיש לי את תשומת לבכם מאדרפאקרס ..
יום כתפיים וחזה :
בא לחדר כשר ,מתארגן על הציוד
מוציא חגורה ,נעליים וביגוד
מאדאראפאקס מסתכלים ,איזה יפים הם במראות
אנחנו פה לדפוק תעבודה,יש חגורה ורצועות
בנץ חזה :
90X5
100X5
105X4 :( (עכשיו היה לי ספוטר מזדיין שהסברתי לו ,אמרתי לו שיעזור לי רק אם זה נופל לי על הראש ...עברית קשה שפה ,אז אני לא יודע האם גם הרביעי היה שלי) .
107.5X3
90X7
עכשיו...
ולמה זה פחות מעייף?יעקב כשאתה עושה פרס אל תנוח למאטה כי אתה מאבד כוח בגלל המומנט שהמוט מפעיל על הידיים שלך בזמן הזה. תנוח כשהמוט נמצא למעלה ואתה בנעילה, חזרה בפרס = מנעילה עד נעילה.
כי כשאתה נועל אין לך הרבה מאמץ.ולמה זה פחות מעייף?
להישאר למעלה נשמע יותר מעייף. אבל לא ניסיתי. אני בפרס פשוט מסיים כמה שיותר מהר בלי מנוחותכי כשאתה נועל אין לך הרבה מאמץ.
לעומת זאת כשהמוט למטה אתה צריך להחזיק אותו .
אני ממש לא בקיא באנטומיה אבל אם תראה שאתה מישר את היד ונועל אותה למעלה היד הרבה יותר יציבה בלי שום קשר לכוח שלך.להישאר למעלה נשמע יותר מעייף. אבל לא ניסיתי. אני בפרס פשוט מסיים כמה שיותר מהר בלי מנוחות
תנסה לעשות מנוחות אולי תעלה במשקל..להישאר למעלה נשמע יותר מעייף. אבל לא ניסיתי. אני בפרס פשוט מסיים כמה שיותר מהר בלי מנוחות
מנוחות זה סתם מעייף. אני בכללי לא מתמהה בין החזרות בכל התרגילים חוץ מחתירה כי מוות. רק בחזרה האחרונה בסקוואט אני לוקח כמה שניות בשביל לעודד את עצמי בלב חחחחאני ממש לא בקיא באנטומיה אבל אם תראה שאתה מישר את היד ונועל אותה למעלה היד הרבה יותר יציבה בלי שום קשר לכוח שלך.
לעומת זאת למטה אתה מתאמץ להחזיק את המוט.
תנסה לעשות מנוחות אולי תעלה במשקל..
רק "אולי"
יכול להיות זה קשור לזה שכשאתה נועל כל המשקל נופל על כל הגוף ולא רק על הידים כשהוא למטה.
Not sure.
לא בהכרח אני לדוגמא תמיד לפני החזרה אחרונה בבנץ' עושה הפסקה קצרה של 2 נשימות.מנוחות זה סתם מעייף.
ברור שזה כן מעייף. ברור שתיקח זמן להיכנס לסטאפ/לקחת אויר אבל לא לנוח 10 שניות בין החזרותלא בהכרח אני לדוגמא תמיד לפני החזרה אחרונה בבנץ' עושה הפסקה קצרה של 2 נשימות.
2 שניות יותר איזה 10.10 שניות בין החזרות
עידכוניישן :
אני כבר כשבועיים לא בחיטוב . שבוע שעבר כי הייתי במילואים ושבוע הזה כי החלטתי שאני רוצה להתחזק זמנית לעבר תחרות בדצמבר והחלטתי לתת גז לתקופה מסוימת קצרה ולרדת חזרה למאזן קרוב לנייטרלי (פשוט לשנות הרגלי אכילה בגדול ,ולנסות לאכול אותו דבר כשאני יודע שזה קצת מתחת למאזן שלי ופשוט למשוך את זה לתקופה ארוכה ) .
פלוס : אני מרגיש כמו בנאדם וכמו חיה . מינוס : מהר מאוד גדלה לי כרס ,זה נראה מגוחך (כרס עם קוביות מעל , מה לאזעזל חבר) . כמו כל דבר בחיים אי אפשר לרקוד על שתי חתונות,אלא אם כן...
יעקב כשאתה עושה פרס אל תנוח למאטה כי אתה מאבד כוח בגלל המומנט שהמוט מפעיל על הידיים שלך בזמן הזה. תנוח כשהמוט נמצא למעלה ואתה בנעילה, חזרה בפרס = מנעילה עד נעילה.
למה זה מראה שציטטת אותיberdan עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון״:
עדכון לוג: 30/07/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
וואלה נראה לי זה באמת לא רעיון טוב בכלל לנוח למטה ,פעם הבאה אני לא מפחד מאף אחד ופשוט מעיף את החרא הזה ישר לשמיים בלי לחשוב יותר מדי 😃 .
למה זה מראה שציטטת אותי
מחכה למתכון 🙄מוזר,יש פה איזה האקר שלא רוצה שידעו את התגובות שלו .
מחכה למתכון 🙄
מסכים1סלמון המזדיין הזה זה משכתנה