הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

המסע לק1ביות , אמות,תאומים וטוטאל 560 (והכל בחרוזים)

• פותח/ת השרשור berdan
  • פורסם בתאריך
כן 😃

טוב זה דפוק מצידו. האמת שאם אני עוזב את המקום אני בודק אם כל הפלטות במקומן כשאני חוזר
עכשיו אני בהרקולס וכולם מחזירים את הפלטות למקום. אז אנשים יודעים שאם יש פלטות יש שם מישהו

קרה לי פעם שעשיתי סקוואט ואז עזבתי את הכלוב ומישהו לקח 5 קילו מצד אחד ולא הבנתי למה המוט מתנדנד

בונא היום בדיוק זה קרה לי , הלכתי לשרותים ועזבתי את הראק ,אני חוזר ואני רואה מישהו מפרק לי את המשקל לקחת 5 קילו משמה . כאילו פאק , מה אתה דפוק . הוריד את הסוגר , הוריד את המשקולת ואני מנסה להבין מאיפה יש לבנאדם חוצפה כזאת .
עכשיו אני תמיד מלהיב את עצמי בסטים כבדים ולוקח לי זמן להירגע ,אז יצאתי עליו קצת ,והוא ענה "איך אני אמור לדעת שמישהו עובד פה " 🤦‍♂️

הלקח : תמיד צריך לבדוק את שני הצדדים שנייה לפני שמרימים 😃 .

בונא היום בדיוק זה קרה לי , הלכתי לשרותים ועזבתי את הראק ,אני חוזר ואני רואה מישהו מפרק לי את המשקל לקחת 5 קילו משמה . כאילו פאק , מה אתה דפוק . הוריד את הסוגר , הוריד את המשקולת ואני מנסה להבין מאיפה יש לבנאדם חוצפה כזאת .
עכשיו אני תמיד מלהיב את עצמי בסטים כבדים ולוקח לי זמן להירגע ,אז יצאתי עליו קצת ,והוא ענה "איך אני אמור לדעת שמישהו עובד פה " 🤦‍♂️

הלקח : תמיד צריך לבדוק את שני הצדדים שנייה לפני שמרימים 😃 .
צריך לכתוב עם מגנזיום על הפלטה סכנה לא לגעת.

berdan עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון״:

עדכון לוג: 12/08/15

עידכון משבוע היפרטרופיה,מה תובנות חשובות :
1) לא לשתות פרוורקאוט אחרי 7 בערב. פשוט לא .
2)לא לשתות פרוורקאוט אחרי 7 בערב . חבל .
3) לא לשתות יותר משני סקופים אחרי שלא שתית חודש שלם . חבל .
סיימתי את הסבב של תוכנית של פראנק הזיין לגב . אני צריך שבועיים מנוחה כדי לראות איזה תוצאות אבל כבר הגב שלי הרבה יותר גדול ומשולשי ממה שהיה לפני זה , אז אני בוודאות אומר שהשיטה עובדת . אני אשים צילום אחרי שבוע מנוחה .
בנתיים,סרטון אגדי של הרבה טסטוסטרון . דראגון בליאד .

קרא את שאר עדכון הלוג...

לא הבנתי מה הקטע לשים עליו מגנזיום על הגב הראש והאוזניים, אבל אם זה עוזר אולי שווה לנסות

כן תיארתי לעצמי, פשוט לא כזה מבין איך זה מכניס לרייג'...
יאללה יעקב אימון דדליפט הבא אני מביא את כל המגנזיום שיש לי, מפורר אותו ואתה שופך לי הכל על על הראש ואז מכפכף אותי וצועק עליי "ווט טאק בלאט!!! דרקון בלאט!!!"

חח שמע כל אחד נכנס לרייג בדרך שלו .
תכלס אחרי זה ראיתי רעיון עם קונסטנטין קונסטנטינובס והוא אומר שזאהיר מאוד עזר לו להיכנס לרייג אז בתחרות הזאת (WPRF ) .

אני תכלס הייתי מאוד שמח אם מישהו היה מפרק אותי ככה לפני סט אחרון . 😳

כן,שירים של מייקובסקי זה הנשק הסודי שלו,הוא מדקלם אותם לפני ההרמה .
אהבתי גם ששואלים אותו איך הוא מוריד את המתח על מערכת העצבים , והוא אומר שהוא מוריד אבל הוא לא יגיד איך 🚬🤪🚬🚬🤪🚬

berdan עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון״:

עדכון לוג: 17/08/15

חזרנו לתוכנית כוח אחרי שבוע היפרטרופיה מירבית . מתחיל קצת להשמין יותר ממה שחשבתי ועליתי לקטגוריית משקל הבאה ,וכיוון שסיימתי את המטרה שלי בערך למיני מסה זאת (להעלות זריז בכוח , ולעשות את התוכנית של פראנק זיין לגב ) ,החל משבוע הבא אני אחזור לתקופה של חיטוב ,עד שאני אתקע עוד פעם .
חוץ מזה,הגב שלי הורג אותי ואני כבר מתחיל לדאוג .

אימון חזה כתפיים ידיים .
חזה בנץ :
70X5
85X5
100X5
105X4
105X4

בנץ צר :
60X12
60X10

בנץ ניסיון 1 RM :
117 FAIL .

כתפיים קלין ופרס :
40X5
50X5
60X5
65X1 (לא...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 17/08/15

טוב , יאללה ,לוגיישן עידכוניישן . היה אימון מעולה ,בזכות הקצאת משאבים מחדש .
אמרתי , גם ככה זיינתי את הגב שלי שלוש שבועות בלי הפסקה, חוץ מזה כל שבוע עשיתי עד עכשיו נפח דדליפט מטורף - פעמים 5X5 בשבוע ,זה גמר לי את הגב . אמרתי ,אני אתן רגיעונת לגב , ואני אתמקד בסקוואט במקום .

סקוואט :
עשיתי חימום הדרגתי עד 80 בסקוואט .
80X5
95X5
110X5
120X5
125X3
125X2

סקוואט בעמידה צרה : 60X8
60X8

דדליפט : אמרתי שאני כבר מחומם מספיק מהסקוואט ,שמתי 140 קילו
עשיתי 1X5

דדליפט רומני 60X8
60X8
הביתה . היה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

יעקב אתה מתאמן כל יום?
ומה זה סקוואט בעמידה צרה?
אה וסורי:
אתה נדרש להעניק מוניטין ל-3 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה.

יעקב אתה מתאמן כל יום?
ומה זה סקוואט בעמידה צרה?

4 פעמים בשבוע ,לפני שהתחלתי תוכנית כוח הייתי מתאמן 5 \6 פעמים בשבוע (הייתה תקופה שהייתי טוחן ABCDEF עד שהבנתי שזה לא עושה לי יותר מדי).
סקוואט בעמידה צרה : אני עושה תמיד תרגיל עזר לתרגיל הראשי (זה אם יש זמן ),אז זה תרגיל כזה :

תעביר לדקה 1:20

ככל שהרגליים רחוקות יותר ועושה סקוואט ,המפרק ברך שלך עושה פחות סיבוב ,קרי השרירים שמושכים את המפרק הזה שזה קוואד עובד פחות .מה שעובד יותר זה המפרק ירך ,קרי שרירי זופה שלך והאמסטרינגס .
כאשר אתה עומד יותר צר,עיקר התנועה עוברת למפרק הברך שמסתובב יותר כי כשאתה מסקוויט ככה ,הירידה שלך היא בגלל שאתה יושב מהברכיים ולא מהתחת .בקיצר,הקוואדס שלך מקבלים את העבודה יותר מאשר הזופה שלך .
מבחינת בודיבילדרים ,הסיבים שמקבלים את מתח הרב יותר הם הראשים של קוואד שיותר קרובים החוצה ,אבל זה כנראה לא מעניין אותך 😃 .

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית