לא מקובל עליי.הקוואדס שלך מקבלים את העבודה יותר מאשר הזופה שלך .
זופה הכי חשוב.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא מקובל עליי.הקוואדס שלך מקבלים את העבודה יותר מאשר הזופה שלך .
לא מקובל עליי.
זופה הכי חשוב.
אם אתה פאוורליפטר אז מה לעשות, סקוואט ודדליפט זה ההרמות שאתה עובד עליהן ברוב המוחלט מהזמן, ומה לעשות שהתחת עובד חזק בשתי ההרמות האלה ווא גודל וכנראה שיהיה חוסר פרופורציה מסויים.יש בעיה של פאוורליפטרים בחזות שלהם - בנוזף לזה שהם שמנים ושעירים ,נחש איזה איבר אצלהם בולט החוצה ?
באיזשהו שלב זה מתחיל להיות קצת יותר מדי גדול ובחורות מתחילות לשים לב (לא תמיד בצורה טובה חח) .
one ticket please.פאוורליפטר חזק אתה חייב להיות מוכן לזה שיהיה לך תחת גדול.
מסכים, זה באמת בעיה. התחת נהיה ענק.יש בעיה של פאוורליפטרים בחזות שלהם - בנוזף לזה שהם שמנים ושעירים ,נחש איזה איבר אצלהם בולט החוצה ?
באיזשהו שלב זה מתחיל להיות קצת יותר מדי גדול ובחורות מתחילות לשים לב (לא תמיד בצורה טובה חח) .
אבל אצלכם בקהילה אוהבים את זה לא?מסכים, זה באמת בעיה. התחת נהיה ענק.
איזו קהילה?בקהילה
תנחשאיזו קהילה?
😕 רמזתנחש
להט"ב😕 רמז
אה . לקחתי את זה כמובן מאליו . 😆להט"ב
יום רביעי,אימון ציצי תחת (חזה כתפיים ליתר דיוק).
בנץ :
90X5
100X5
107X3
107X3
107X3
107X3
כתפיים פרס :
50X5
55X5
60X5
62.5X5
65X5
תרגילי עזר חזה כתפיים בייספס טרייספס והביתה . שמתי לב שזה לא רעיון הכי טוב לעשות באותו אימון גם חזה וגם כתפיים (לקח לי הרבה זמן)
מעכשיו אני אפצל :
ראשון - חזה סקוואט
שני-כתפיים סקוואט 1X5 דדליפט 1X5 חתירות
רביעי-חזה סקוואט
חמשי - כתפיים דדליפט 5X5 חתירות
נראה איך זה יעבוד .
תפסיק להזריק כבר.כי אני אוהב להתאמן איך שאני אוהב נשמה ..קראתי את כל התוכניות האילו למתחילים ועשיתי משהו שאני אוהב ,וזה עובד . אני מעלה במשקלים כל שבוע ,בדיוק כמו בתוכנית המקורית ששיניתי,ומרגיש מעולה טפו טפו טפו .
מה הטעם לבוא ולעשות תוכנית של מישהו אחר כשאתה לא אוהב לבוא לחדר כשר ? קראתי ,הבנתי את העיקרונות (לא המצאתי מהתחת ,בכל זאת מהנדס לעתיד ) , עושה tweak תוך כדי ומבסוט כל פעם שאני נכנס לחדר כשר .
תפסיק להזריק כבר.