הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לק1ביות , אמות,תאומים וטוטאל 560 (והכל בחרוזים)

• פותח/ת השרשור berdan
  • פורסם בתאריך
לא מקובל עליי.
זופה הכי חשוב.

יש בעיה של פאוורליפטרים בחזות שלהם - בנוזף לזה שהם שמנים ושעירים ,נחש איזה איבר אצלהם בולט החוצה ?
באיזשהו שלב זה מתחיל להיות קצת יותר מדי גדול ובחורות מתחילות לשים לב (לא תמיד בצורה טובה חח) .

יש בעיה של פאוורליפטרים בחזות שלהם - בנוזף לזה שהם שמנים ושעירים ,נחש איזה איבר אצלהם בולט החוצה ?
באיזשהו שלב זה מתחיל להיות קצת יותר מדי גדול ובחורות מתחילות לשים לב (לא תמיד בצורה טובה חח) .
תחת גדול עושה את זה לשתי המינים.
@godlin23 ו @Koller

אם אתה פאוורליפטר אז מה לעשות, סקוואט ודדליפט זה ההרמות שאתה עובד עליהן ברוב המוחלט מהזמן, ומה לעשות שהתחת עובד חזק בשתי ההרמות האלה ווא גודל וכנראה שיהיה חוסר פרופורציה מסויים.
זה בסדר לדעתי לרצות גוף עם פרופוציות, אבל אם אתה רוצה להיות פאוורליפטר חזק אתה חייב להיות מוכן לזה שיהיה לך תחת גדול.

ל1ל אחותי אמרה לי היום איזה תחת יש לך תפסיק עם הסקוואט חחחח

מסכים, זה באמת בעיה. התחת נהיה ענק.

berdan עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון״:

עדכון לוג: 19/08/15

יום רביעי,אימון ציצי תחת (חזה כתפיים ליתר דיוק).

בנץ :
90X5
100X5
107X3
107X3
107X3
107X3

כתפיים פרס :
50X5
55X5
60X5
62.5X5
65X5

תרגילי עזר חזה כתפיים בייספס טרייספס והביתה . שמתי לב שזה לא רעיון הכי טוב לעשות באותו אימון גם חזה וגם כתפיים (לקח לי הרבה זמן)
מעכשיו אני אפצל :
ראשון - חזה סקוואט
שני-כתפיים סקוואט 1X5 דדליפט 1X5 חתירות
רביעי-חזה סקוואט
חמשי - כתפיים דדליפט 5X5 חתירות

נראה איך זה יעבוד .

קרא את שאר עדכון הלוג...

שמתי לב שזה לא רעיון הכי טוב לעשות באותו אימון גם חזה וגם כתפיים (לקח לי הרבה זמן)
בוקר טוב יעקב.

הבעיה שבחלוקה החדשה הכתפיים שלך לא ינוחו, כי הן יעבדו חזק 4 ימים בשבוע. הייתי מציע להשאיר חזה וכתפיים ביחד, אבל פעם אחת לעבוד על חזה ביותר עצימות ועל כתפיים פחות ופעם שניה הפוך.
גם הרגליים והגב התחתון אני חושב שלא יתאוששו, כי אתה עושה יום ראשון סקוואט, יום שני סקוואט ודדליפט, יום רביעי סקוואט, ואז כשהרגליים והזוקפים גמורים, צועקים לעזרה וחושבים שלא תיגע בהם אתה אונס אותם עם 5X5 דדליפט
לדעתי עדיף לך לקחת תבנית של תכנית כוח ואם אתה רוציף פה ושם תרגילי עזר אז לעשות את זה, אבל לא להגזים. טקסס יכולה לעבוד בצורה כזאת. פשוט מה שכתבת עכשיו זה נראה הרבה יותר מדי עבודה לא נחוצה.

אני לא מבין למה אתה ממציע לעצמך תוכניות במיוחד שהם לא לרמה שלך, יש תוכניות מוכנות שאנשים חכמים ממני וממך בנו תקח אותם.

ואני מסכים עם @Matty , עם בנץ ופרס כבד (באותו אימון) תקבל כרטיס כניסה למועדון של @Tank .

אני לא מבין למה אתה ממציע לעצמך תוכניות במיוחד שהם לא לרמה שלך, יש תוכניות מוכנות שאנשים חכמים ממני וממך בנו תקח אותם.

ואני מסכים עם @Matty , עם בנץ ופרס כבד (באותו אימון) תקבל כרטיס כניסה למועדון של @Tank .

כי אני אוהב להתאמן איך שאני אוהב נשמה ..קראתי את כל התוכניות האילו למתחילים ועשיתי משהו שאני אוהב ,וזה עובד . אני מעלה במשקלים כל שבוע ,בדיוק כמו בתוכנית המקורית ששיניתי,ומרגיש מעולה טפו טפו טפו .
מה הטעם לבוא ולעשות תוכנית של מישהו אחר כשאתה לא אוהב לבוא לחדר כשר ? קראתי ,הבנתי את העיקרונות (לא המצאתי מהתחת ,בכל זאת מהנדס לעתיד ) , עושה tweak תוך כדי ומבסוט כל פעם שאני נכנס לחדר כשר .

נערך לאחרונה:
כי אני אוהב להתאמן איך שאני אוהב נשמה ..קראתי את כל התוכניות האילו למתחילים ועשיתי משהו שאני אוהב ,וזה עובד . אני מעלה במשקלים כל שבוע ,בדיוק כמו בתוכנית המקורית ששיניתי,ומרגיש מעולה טפו טפו טפו .
מה הטעם לבוא ולעשות תוכנית של מישהו אחר כשאתה לא אוהב לבוא לחדר כשר ? קראתי ,הבנתי את העיקרונות (לא המצאתי מהתחת ,בכל זאת מהנדס לעתיד ) , עושה tweak תוך כדי ומבסוט כל פעם שאני נכנס לחדר כשר .
תפסיק להזריק כבר.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית