הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לק1ביות , אמות,תאומים וטוטאל 560 (והכל בחרוזים)

• פותח/ת השרשור berdan
  • פורסם בתאריך
אתה יותר טוב תגיד מה קורה עם המשקלים שלך ? מתי אתה חוזר להרים כמו לפני החיטוב ?
החיטוב הזה זיין לי את כל הכוח שהיה לי :(
היום אני עושה סינגלים ומשבוע הבא מתחיל תוכנית כוח חדשה, נראה מה היא תניב.
מתנחם בעובדה שיש עוד כמעט 4 חודשים עד לתחרות, מספיק זמן כדי להתקדם יפה בהכל.

החיטוב הזה זיין לי את כל הכוח שהיה לי 😭
היום אני עושה סינגלים ומשבוע הבא מתחיל תוכנית כוח חדשה, נראה מה היא תניב.
מתנחם בעובדה שיש עוד כמעט 4 חודשים עד לתחרות, מספיק זמן כדי להתקדם יפה בהכל.

בגלל זה חיטוב רציני הבא אני אעשה במתכונת שלא אכפת לי ממשקלי עבודה בכלל , זה סתם עוד צער ומספיק לשנות את צורת החשיבה באימון כדי להימנע מזה.
4 חודשים זה מלא ,מקווה שתבוא עם מספרים טובים אחרי שיטת דודי 😃 . אנחנו בכל זאת צריכים להפיגש לאימון (כולנו ביחד) , הפעם בחיפה .

בגלל זה חיטוב רציני הבא אני אעשה במתכונת שלא אכפת לי ממשקלי עבודה בכלל , זה סתם עוד צער ומספיק לשנות את צורת החשיבה באימון כדי להימנע מזה.
4 חודשים זה מלא ,מקווה שתבוא עם מספרים טובים אחרי שיטת דודי 😃 . אנחנו בכל זאת צריכים להפיגש לאימון (כולנו ביחד) , הפעם בחיפה .
מקווה 😃
אני בעד אימון משותף.
לטכניון לא ייתנו לי להיכנס :(

אבל אני צריך להעלות עוד קצת משקלי עבודה

מקווה 😃
אני בעד אימון משותף.
לטכניון לא ייתנו לי להיכנס 😭

אבל אני צריך להעלות עוד קצת משקלי עבודה
אתה יכול לחכות שהשומר ילך לשירותים 😃 ולעבור עם כרטיס של מישהוא

אתה לא יכול להפסיד יום אימון אחרי 🚬🤪🚬 , אחרי אלכוהול לאומת זאת .
קיצר זה מתחיל להישמע טוב , אפשר בכיף להכניס אותך כשהבחור בקרוסלה הולך לחרבן או להכין לעצמו כוס מים .

אתה לא יכול להפסיד יום אימון אחרי 🚬🤪🚬 , אחרי אלכוהול לאומת זאת .
קיצר זה מתחיל להישמע טוב , אפשר בכיף להכניס אותך כשהבחור בקרוסלה הולך לחרבן או להכין לעצמו כוס מים .
אתה מסנן אותי בפייסבוק ?

כי אני אוהב להתאמן איך שאני אוהב נשמה ..קראתי את כל התוכניות האילו למתחילים ועשיתי משהו שאני אוהב ,וזה עובד . אני מעלה במשקלים כל שבוע ,בדיוק כמו בתוכנית המקורית ששיניתי,ומרגיש מעולה טפו טפו טפו .
מה הטעם לבוא ולעשות תוכנית של מישהו אחר כשאתה לא אוהב לבוא לחדר כשר ? קראתי ,הבנתי את העיקרונות (לא המצאתי מהתחת ,בכל זאת מהנדס לעתיד ) , עושה tweak תוך כדי ומבסוט כל פעם שאני נכנס לחדר כשר .
מצד אחד אני מסכים שלא חייב להתאמן לפי תבנית ש"מישהו חכם ומבין ממך בנה", אלא אין בעיה לשנות דברים אם אתה יודע מה אתה עושה ולמה אתה עושה (בגלל זה אני חושב שלמתחילים דווקא עדיף לקחת SS או FBW מוכן ולא לנסות להתחכם כי הם לא באמת יודעים מה ולמה להוסיף או לשנות).
יחד עם זאת בחלוקה שכתבת יש כמה דברים שלא נראים לי כמו שאמרתי למעלה. הראשון זה עומס על הכתפיים 4 פעמים בשבוע, שזה תלוי מה תכלס תעשה באימוני חזה וכתפיים מבחינת נפח ועצימות. הדבר השני זה סקוואט 3 פעמים בשבוע, פעמיים מתוכם יום אחרי יום ובאחד האימונים גם דדליפט (לפי ה 1X5 אני מניח שהמשקל יהיה מקסימלי) ועוד יום של 5X5 דדליפט. הרגליים והזוקפים שלך פשוט יבכו לרחמים, ואני בטוח שאפשר להתקדם בסקוואט ודדליפט עם פחות עבודה כרגע. אגב אני שלשום אחרי הסינגל הכבד בדדליפט עשיתי 3X5 עם 73% מהסינגל ואני היום עוד מרגיש די גמור בהאמסטרינגס ובזוקפים...

אני מסכים שצריך לעשות תוכנית שאתה אוהב, אבל בגלל שאתה לא ליצן שבא סתם להעביר את הזמן בחדר כושר ואתה רוצה לראות התקדמות אז תקח תוכנית של מישהוא ותבנה אליה, לדוגמא אני עושה לינארית עם שינוי שיבגני הציעה לי ועזר לי. ואני מוסיף תרגילי נשמה בסוף בשביל הכייף.

אבל אני לא מעמיס כמו שיבגני אמר, אני עושה יותר תרגילי עזר פשוטים כמו ביסספס פייספולס תאומים, ולא עושה עצימות בנץ ופרס, במיוחד שהכתפיים זה אזור שקל לפצועה ופציעה בו משביתה אותך בהמון תרגילים.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית