Resource icon

המסע לק1ביות , אמות,תאומים וטוטאל 560 (והכל בחרוזים)

• פותח/ת השרשור berdan
  • פורסם בתאריך
תקח תוכנית של מישהוא ותבנה אליה
זהו, זה הרעיון שלדעתי יכול לעבוד, כל עוד יש הגיון מאחורי מה שאתה עושה.
לינארית עם שינוי שיבגני הציעה לי
הלינארית של ביל יבגני.
תרגילי נשמה
איזה כיף כשתרגילי הבסיס הם גם תרגילי נשמה

תרגילי נשמה? 😲
תרגילי נשמה, זה כינוי שלקחתי מ TOM, וזה סוג של מכסה את כל התרגילים שאני עושה שאני לא עוקב אחרי המשקלים שלהם ואני עושה אותם כשיש זמן/כוח.

אולי תרגילי נשמה זה לא שם טוב, כי תאכלס אליהם אני מוותר ועל תרגילי בסיס אני לא מוותר.

מצד אחד אני מסכים שלא חייב להתאמן לפי תבנית ש"מישהו חכם ומבין ממך בנה", אלא אין בעיה לשנות דברים אם אתה יודע מה אתה עושה ולמה אתה עושה (בגלל זה אני חושב שלמתחילים דווקא עדיף לקחת SS או FBW מוכן ולא לנסות להתחכם כי הם לא באמת יודעים מה ולמה להוסיף או לשנות).
יחד עם זאת בחלוקה שכתבת יש כמה דברים שלא נראים לי כמו שאמרתי למעלה. הראשון זה עומס על הכתפיים 4 פעמים בשבוע, שזה תלוי מה תכלס תעשה באימוני חזה וכתפיים מבחינת נפח ועצימות. הדבר השני זה סקוואט 3 פעמים בשבוע, פעמיים מתוכם יום אחרי יום ובאחד האימונים גם דדליפט (לפי ה 1X5 אני מניח שהמשקל יהיה מקסימלי) ועוד יום של 5X5 דדליפט. הרגליים והזוקפים שלך פשוט יבכו לרחמים, ואני בטוח שאפשר להתקדם בסקוואט ודדליפט עם פחות עבודה כרגע. אגב אני שלשום אחרי הסינגל הכבד בדדליפט עשיתי 3X5 עם 73% מהסינגל ואני היום עוד מרגיש די גמור בהאמסטרינגס ובזוקפים...

כן , אני חוזר בי מהמתכונת הזאת ..תכלס המתכונת שאני עושה עכשיו עובדת בנזונה (לקחתי אז בזמנו ליניארית ווסטסייד ועשיתי אותם ביחד,מווסטסייד לקחתי את החלוקה של 4 יום וליניארית את ההתקדמות במשקלי עבודה ) ואני מעלה משקל בול כמו בתוכנית המקורית ,אז אני בכל זאת אשאר איתה .
אני מסכים שצריך לעשות תוכנית שאתה אוהב, אבל בגלל שאתה לא ליצן שבא סתם להעביר את הזמן בחדר כושר ואתה רוצה לראות התקדמות אז תקח תוכנית של מישהוא ותבנה אליה, לדוגמא אני עושה לינארית עם שינוי שיבגני הציעה לי ועזר לי. ואני מוסיף תרגילי נשמה בסוף בשביל הכייף.

אבל אני לא מעמיס כמו שיבגני אמר, אני עושה יותר תרגילי עזר פשוטים כמו ביסספס פייספולס תאומים, ולא עושה עצימות בנץ ופרס, במיוחד שהכתפיים זה אזור שקל לפצועה ופציעה בו משביתה אותך בהמון תרגילים.

נו בליאד כבר כתבתי שזה בדיוק מה שעשיתי ,לא המצאתי לבד תוכנית ,לקחתי תוכנית אחרת ושיפצתי אותה .

berdan עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון״:

עדכון לוג: 20/08/15

בלה בלה בלה אימון סקוואט היום .
בלה בלה בלה מה שיהיה ,בכל מקרה :
PR של 140 קילו סקוואט לסינגל . אולי זה קצת אבל זה PR בשביל מה שלפני חודש וחצי בקושי הגיע ל90 קילו .

קרא את שאר עדכון הלוג...

לא לא ,סתם רשמתי 😃 . לפני 4 חודש היה לי 90 קילו ל5 חזרות , אבל אז הייתי בחיטוב ועליתי די לאט . עכשיו אני אוכל מלא ואני מצליח להטיס משקלים .
והגב שלי כבר לא נראה כמו בתמונה חח .

טוב נו.. אז אולי גם אצלי בעוד חודש וחצי יהיה סינגל של 140 😆

טוב נו.. אז אולי גם אצלי בעוד חודש וחצי יהיה סינגל של 140 😆

תן גז ,אני עוד חודש רוצה להגיע צפונה מ150 בכיף (תכלס אולי יש לי כבר,כי עשיתי 1RM אבל ממש רגוע ) .
מה שכן ,יש סיכוי שאנחנו כבר לא באותה קטגוריה כי מכל האוכל שאני טוחן עכשיו עליתי מעל 75 קילו .

תן גז ,אני עוד חודש רוצה להגיע צפונה מ150 בכיף (תכלס אולי יש לי כבר,כי עשיתי 1RM אבל ממש רגוע ) .
מה שכן ,יש סיכוי שאנחנו כבר לא באותה קטגוריה כי מכל האוכל שאני טוחן עכשיו עליתי מעל 75 קילו .
אני 77, אז איך לא אותה קטגוריה?

אה חח אז מקודם לא היינו 😃 אז עכשיו כן
אבל חשבתי ככה לפני התחרות להוציא מים ואולי לחזור למשקל של מתחת ל75 .
נוזלים זה בכיף 2-2.5 קג
רגע, אתה חושב שב 4 חודשים לא תעלה כמעט במשקל? 😱

נוזלים זה בכיף 2-2.5 קג
רגע, אתה חושב שב 4 חודשים לא תעלה כמעט במשקל? 😱

אני אחזור שבוע הבא למאזן יותר נורמלי ,אבל כן ,צריך לעלות עוד קצת . מקסימום אשאר ב75 ,לא ביג דיל .העיקר בטעות לא לעלות עוד קטגוריית משקל חח .
מאז שירדתי מחיטוב אני רק אוכל ואוכל ואוכל כמו חתיכת גועל נפש :( .

יש לך עד 82.5 🤘

שמע עליתי 7 קילו בול מאז שסיימתי לחטב (אני לא יודע איך עשיתי את זה ,הגוף שלי פשוט אמר "יא כלב,התעללת בי ,עכשיו אתה משחק לפי החוקים שלי .סתום את הפה ולך לאכול") ,אז הכל יכול להיות .

3 פלטות זקנצ'יק!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😵‍💫🥊😵‍💫🥊😵‍💫🥊
כל הכבוד ההיפרטרופיה משתלמת!!!
אגב:נגמר לי המוניטין בנוהל.

berdan עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון״:

עדכון לוג: 24/08/15

היה אימון מוזר ... היו יותר מדי אנשים בחדר כשר ,ורובם היו לבנץ .

אז ככה :
חימום
90X5
105X5
בשלב הזה הלכתי לשרותים ,כשחזרתי מישהו הוריד לי את המשקל מהמוט ,ושם את המגבת בצד . הייתי די מופתע ושאלתי את הבנאדם למה לאזעזל הוא עשה את זה , ואז הבנאדם החליט להסביר לי שהוא לא יכול לחכות לי וזה לא לעניין שאני מעכב את הוד מלכותו . הייתי ממש עצבני ,הייתי צריך להעמיס את כל הפלטות בחזרה (ססאמוק ,אני יותר מדי נחמד ,הייתי צריך להכריח אותו לשים הכל בחזרה) ואז עוד מישהו בא ושאל מתי אני מסיים ,ואז החליט...

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית