Resource icon

המסע לק1ביות , אמות,תאומים וטוטאל 560 (והכל בחרוזים)

• פותח/ת השרשור berdan
  • פורסם בתאריך
berdan עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון״:

עדכון לוג: 02/09/15

רגע של בילדונג : תוצאות התוכנית של פראנק הזייייייייייייייייייין לגב :
לפני - בavatar שלי .
אחרי :
צפה בקובץ המצורף 29391

מפעיל את הLAT בצד ימין של תמונה . קיצר השיטה עובדת ,לפרטים :
A fast way to build up a lagging body part – The Frank Zane Method :: Clean Health Personal Training Sydney

את הרעיון עצמו מצאתי באיזה סמינר של Stas Lindover ביוטיוב , מי שמבין רוסית ומתעניין...

קרא את שאר עדכון הלוג...

berdan עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון״:

עדכון לוג: 03/09/15

עידכון לוג : החזרה לחיטוב סבבה , תאמת זה די נחמד הצום - אכילה - צום הזה . את הרגשת הרעב אני מחסל בקפה של בוקר ומחזיק מעמד עד 4 , ואז אני מתחיל לאכול עד חצות , אבל אוכל נקי כמו שהרגלתי את עצמי כבר . התוצאה היא שאני פשוט שבע ולא רוצה לאכול יותר , ועדיין מכניס פחות קלוריות . יש לי מספיק אנרגיה בזמן האימון כי אני דופק ארוחה ענקית לפני .

בכל מקרה , יום חזה סקוואט :
90X5
100X5
105X5
110X3
110X3
100X8

סקוואט :
100X5
110X5
120X5
130X5 ( למרות שהיו טענות כי איבדתי כיווץ בגב , הכל יתכן )
80X10...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 08/09/15

יום פרס ודדליפט .
לפני זה , ממש חייב לציין לטובה את intermediate diet , ממש מבסוט שהחלטתי לנסות . יש לי מלא אנרגיה לאימון (אני אוכל מלאאאאאאאאא איזה שעה וחצי לפני האימון ומרים כמו סוס) ,ובפרק זמן שאני אוכל ,אז אני אוכל ואפילו לא סופר כלום (תכלס אני כבר בערך זוכר מחיטוב הקודם את הכמויות אוכל וכמה זה שווה בקלוריות) .
קילו פחות - חזרה לקטגוריית משקל קודמת 😃 .

קלין ופרס:
50X5
60X5

פרס בעמידה :
70X4
75X2
75X1
50X8

barbel bent over row :
80X3 , שמונה סטים .

דדליפט :
110X5
120X5
140X5
160X3...

קרא את שאר עדכון הלוג...

לא נורא בקשר לדדליפט. 😃
עוד מעט יהיה לך אותו אל תדאג. 😉

משקל יפה בדדליפט ופרס! אנחנו עובדים כמעט באותם משקלים
בהקשר ל180 - לדעתי חבל לבזבז זמן על משקלים גבוהים מדי בחיטוב, נורא קשה לגוף להתאושש מכשלים כאלה.

יעקב שאלה לי אליך.
מה אתה מחטב בדיוק ? 🥷

יש לזה כמה תשובות :

1) בהמלצת האינטרנט ,אני מנסהה להכניס את העניין של "מיני חיטוב" (תחפש בגוגל , נראה לי layne norton מרחיב על זה הרבה) .
2)מאז סוף החיטוב האחרון עליתי משקל לאורך שני קטגוריות משקל . אזי כיוון שאני רוצה להתחרות בדצמבר בקטגוריית משקל הקודמת =>חיטוב.
3) התחלתי להרים משקולות כי רציתי להראות אסטטי , יותר נכון לראות ק1בי1ת . זה מגוחך לגבר מבוגר בגיל שלי ,אז אני רוצה פעם אחת בחיים לגמור עם הסיפור הזה וזהו חח .

יש לזה כמה תשובות :

1) בהמלצת האינטרנט ,אני מנסהה להכניס את העניין של "מיני חיטוב" (תחפש בגוגל , נראה לי layne norton מרחיב על זה הרבה) .
2)מאז סוף החיטוב האחרון עליתי משקל לאורך שני קטגוריות משקל . אזי כיוון שאני רוצה להתחרות בדצמבר בקטגוריית משקל הקודמת =>חיטוב.
3) התחלתי להרים משקולות כי רציתי להראות אסטטי , יותר נכון לראות ק1בי1ת . זה מגוחך לגבר מבוגר בגיל שלי ,אז אני רוצה פעם אחת בחיים לגמור עם הסיפור הזה וזהו חח .
כרס זה יותר מחמיא. ק1ב*!ת
זה כבר פסה.

עדכון לוג: 11/09/15

זה הסרטון מאימון הקודם של 120X3 ... וואלה לא משהו ,היה לי יותר משקל גם לפני שבוע .

בכל מקרה , היום הייתי מאוד חולה מעוך מת ,היה לי כאב ראש מטורף ובקושי ישנתי בלילה .
הכנתי לפני האימון PREWORKOUT תוצרת בית : צפה בקובץ המצורף 29594

לא הכי עזר לי ,באתי לאימון והמשקלים זיינו לי את הצורה .

יום בנץ וסקוואט :
100X5
107X3 ??
107X3
107X2
107X1
90X4
90X3

כוסעומו . ה107 מסכן הזה פשוט זיייייין אותי . פעם ראשונה שבאתי לקחת ,בחזרה שנייה איזה מזדיין רץ מהצד...

קרא את שאר עדכון הלוג...

סתם אם כבר מדברים על בילדינג , היה בחור היום בשעות שהיינו בהם @Matty @Tank שהרים את החולצה שלו לשנייה והוא היה פאקינד shredded !!!
היו לו ק!ב*1ת אחי!!! Mirin hard /Zyzz lives
תאמת לו לקחתי אותו ברצינות כי הוא בא הרבה בטייץ ,אבל פעם עשיתי איתו סשן דדליפט והבנאדם הרים בחיטוב יותר ממני .הבחור שקט ועושה אץ העבודה .

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית