הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אירובי נתרן וזיעה

• פותח/ת השרשור lior_sm
  • פורסם בתאריך

lior_sm

משתמש מתחיל
127
7
נק' מוניטין:
7
127
7
במידה ואני חותר למינימום נתרן-האם אירובי עם יותר זיעה (נניח לרוץ בשמש ולא על הליכון) יגרום ליותר יציאת נתרן וכך בעצם אוכל להכניס יותר נתרן לגוף?

• פותח/ת השרשור
תגדיר מבחינתך מינימום נתרן. אחרי הכל זה עדיין מינרל נחוץ לגוף.
לא מדבר פה על מספרים עכשיו ברור שאני לא יפגע בעצמי בשביל זזה-סך הכל מעניין האם הזיעה באמת משחקת תפקיד משמעותי בהורדת נטרן

חיטוב טוב נמדד בכמה א.ש ירדת והאם שמרת על מסת השריר שלך.
לא באם ירדת עוד קילו נוזלים שגם ככה יחזרו כשלא תהיה על 5 גרם פחמימה

• פותח/ת השרשור
חיטוב טוב נמדד בכמה א.ש ירדת והאם שמרת על מסת השריר שלך.
לא באם ירדת עוד קילו נוזלים שגם ככה יחזרו כשלא תהיה על 5 גרם פחמימה
עזווב אותך אחי אתה מחפש להתחכם,חיטוב נועד לשפר מראה (לפחות לבילדרים) אם אתה נראה יותר טוב בגלל הנתרן משמה החיטוב יותר טוב

עזווב אותך אחי אתה מחפש להתחכם,חיטוב נועד לשפר מראה (לפחות לבילדרים) אם אתה נראה יותר טוב בגלל הנתרן משמה החיטוב יותר טוב
לא, חיטוב נועד לאבד שומן.
לא מבין מה אתה רוצה,אז תראה טוב יותר ליומיים, מה תמשיך לא לצרוך נתרן כל החיים?

• פותח/ת השרשור
לא, חיטוב נועד לאבד שומן.
לא מבין מה אתה רוצה,אז תראה טוב יותר ליומיים, מה תמשיך לא לצרוך נתרן כל החיים?
א.כן יש מצבים שבהם אתה רוצה להראות יותר טוב ליומיים ואין מה לעשות בזה
ב.מינון נתרן בגוף ברמה גבוה הוא בכלל לא בריא

ואגב "חיטוב נועד לאבד שומן" משפט כזה מפגר אני עכשיו על סביבות 14 13 אחוז-לפי כל הפרמטרים אני במצב תקין ובריא-אז למה לי לאבד שומן,רק בשביל המראה

ודהפאק גם נתרן במינון לא מספק לא בריא.
וצודק עחי, חיטוב נועד לאבד נוזלים לא שומן.
נמאס לי להתווכח איתך. מילא היית מהווה ויכוח מעניין

• פותח/ת השרשור
ודהפאק גם נתרן במינון לא מספק לא בריא.
וצודק עחי, חיטוב נועד לאבד נוזלים לא שומן.
נמאס לי להתווכח איתך. מילא היית מהווה ויכוח מעניין

לא חיטוב נועד לשפר מראה לא לאבבד נוזלים ולא לאבד שומן-לדוגמא באדי בילדר לפני תחרות,נראה לך מעניין אותו כמה אחוז שומן הוא??מענין אותו מראה,חיתוכים,סיבים,פרופורוציות,בשביל זה הוא מחטב

במידה ואני חותר למינימום נתרן-האם אירובי עם יותר זיעה (נניח לרוץ בשמש ולא על הליכון) יגרום ליותר יציאת נתרן וכך בעצם אוכל להכניס יותר נתרן לגוף?
כן. מהבחינה הזאת גם סאונה עושה את העבודה. מצד שני, גם השתן שלנו מלוח כך שאסטרטגיה פחות מעייפת ומעיקה היא לשתות הרבה מים...

בקשר לכמויות, מסתבר שהן לא זניחות. אם לא טעיתי (התוצאה הפתיעה אותי כך שבדקתי פעמיים, אם כי זה לא אומר הרבה...) בליטר זיעה יש כמעט 2.5 גרם מלח.

אחד הפרוטוקלים שקראתי, מס' ימים דל פחמימה עם אימוני ריקון והעמסת נתרן - לצרוך המון מלח והרבה מים (4-8 ליטר ביום) - זה גורם לגוף להתחיל להפריש יותר נתרן בזיעה , לאחר מכן להפסיק לצרוך נתרן ולהמשיך לשתות מים, אחר כך העמסת פחמימות עם עד חצי ליטר מים, זה בקצרה.

נפלת על השכל? זה יבוש שעושים לפני תחרות/ עלייה לבמה/צילומים עזוב שזה לא בריא לגוף, בשביל מה? מה זה יעזור לך?

חיטוב לבילדר שאינו תחרותי נועד כדי לאבד שומן. אפשר טיפה לחתוך נתרן ופחמימה לפני צילום או מסיבה בלי להגזים.
אבל המטקה היא באמת לאבד רק שומן וכמה שיותר, כדי שתוכל לחזור למסה לזמן ארוך.
אם אין סיבה רצינית, הורדת נוזלים לא תעשה שום דבר שיועיל לחיטוב חוץ ממראה מעט יבש יותר ליומיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית