עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
א.עניין וידעלמה, אתה מתכונן למר עולם 2016?
תגדיר מבחינתך מינימום נתרן. אחרי הכל זה עדיין מינרל נחוץ לגוף.חותר למינימום נתרן
לא מדבר פה על מספרים עכשיו ברור שאני לא יפגע בעצמי בשביל זזה-סך הכל מעניין האם הזיעה באמת משחקת תפקיד משמעותי בהורדת נטרןתגדיר מבחינתך מינימום נתרן. אחרי הכל זה עדיין מינרל נחוץ לגוף.
רחוק מלהיות משמועתי. תקפיד על שתייה מרובה של מים והשתדל לצרוך לפחות גרם נתרן ביום.
עזווב אותך אחי אתה מחפש להתחכם,חיטוב נועד לשפר מראה (לפחות לבילדרים) אם אתה נראה יותר טוב בגלל הנתרן משמה החיטוב יותר טובחיטוב טוב נמדד בכמה א.ש ירדת והאם שמרת על מסת השריר שלך.
לא באם ירדת עוד קילו נוזלים שגם ככה יחזרו כשלא תהיה על 5 גרם פחמימה
לא, חיטוב נועד לאבד שומן.עזווב אותך אחי אתה מחפש להתחכם,חיטוב נועד לשפר מראה (לפחות לבילדרים) אם אתה נראה יותר טוב בגלל הנתרן משמה החיטוב יותר טוב
אם כך כשלת בלחטב?לא, חיטוב נועד לאבד שומן.
א.כן יש מצבים שבהם אתה רוצה להראות יותר טוב ליומיים ואין מה לעשות בזהלא, חיטוב נועד לאבד שומן.
לא מבין מה אתה רוצה,אז תראה טוב יותר ליומיים, מה תמשיך לא לצרוך נתרן כל החיים?
ודהפאק גם נתרן במינון לא מספק לא בריא.
וצודק עחי, חיטוב נועד לאבד נוזלים לא שומן.
נמאס לי להתווכח איתך. מילא היית מהווה ויכוח מעניין
כן. מהבחינה הזאת גם סאונה עושה את העבודה. מצד שני, גם השתן שלנו מלוח כך שאסטרטגיה פחות מעייפת ומעיקה היא לשתות הרבה מים...במידה ואני חותר למינימום נתרן-האם אירובי עם יותר זיעה (נניח לרוץ בשמש ולא על הליכון) יגרום ליותר יציאת נתרן וכך בעצם אוכל להכניס יותר נתרן לגוף?