כשזה נראה כמו סטריט ומריח כמו סטריט זה סטריט.נראה כמו סטריט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כשזה נראה כמו סטריט ומריח כמו סטריט זה סטריט.נראה כמו סטריט
ל1לכשזה נראה כמו סטריט ומריח כמו סטריט זה סטריט.
אל תגיד איכ בזמן שאני אוכל את החזה עוף המהולל 😍
אני אוכל פתיתים בטעם של חולאל תגיד איכ בזמן שאני אוכל את החזה עוף המהולל 😍
תהנה1אני אוכל פתיתים בטעם של חול
זדיין:(אולי בערב אוכל המבורגר 🤤
3x5x85 סקוואט
2x5x52.5 1x3x52.5 בנץ
3x6-5xBW צין אפס
זה מה שקורה שקמים ב3 בצהריים והולכים ב4 למכון.. אין כוח, רעב..
חחחחוואי שמע חברים שלך מוזרים.. הם נראים בני 10
ראיתי רק את הבלונדיני הזה.. שמע לדעתי אם הם פעם ראשונה במכון לא טוב להביא להם ssחחחח
כן הבלונדיני נראה בן 8 באמת.. (קוראים לו שמעון) אבל השני (דני) נראה דווקא בן 14..
אולי התבלבלת עם עוד ילד אחד שמה שהיה חבר של שמעון..
כן.. גנאדי נתן להם תוכנית כזאת להתחלהראיתי רק את הבלונדיני הזה.. שמע לדעתי אם הם פעם ראשונה במכון לא טוב להביא להם ss
☝️ראיתי רק את הבלונדיני הזה.. שמע לדעתי אם הם פעם ראשונה במכון לא טוב להביא להם ss
אבל היית גם לפני זה.. בעייתי ללמד תרגילים מורכבים ביום שאתה נכנס למכוןכן.. גנאדי נתן להם תוכנית כזאת להתחלה
מה שמצחיק זה שהוא ניסה לעזור להם בסקוואט ולא הלך כל כך והוא הסביר להם שלא עושים SS על ההתחלה
אז הם בנתיים עושים תתוכנית שלו ועם הזמן הם ישלבו..
למרות שאני על ההתחלה התחלתי SS
מה אתה רוצה הוא חמוד בא לי למעוך אותו 👹
kill the bitchאה ומה שמצחיק זה שהיה שמה איזה רוסי כזה חושב שהוא מבין הכל
ישב על הספה של הבנץ' ואז אומר לי, אתה יודע לקרוא? תסתכל מה רשום, מגיל 18 ומעלה (וזה היה על המונוליפט)
והוא אמר לי כל מה שצבענו (כאילו המכון של אבא שלו) באדום הוא מגיל 18 ואז כמעט רבתי עם המטומטם הזה ואז אמרתי לעצמי, נתעלם מהמפגר.
אה והיה שמה איזה ערבי אחד או לאדע מה הוא בקיצור הוא כזה אומר לי "בן כמה אתה?" אני בתגובה: 14 "כמה זמן אתה מתאמן" אני בתגובה: חודש-חודש וחצי הוא בתגובה:"עזוב אותך זה סתם ייפגע בך המשקלים האלה" וכל מיני חרטאות אחרים..
בא לי להרוג אנשים כאלה 🤬
כשהלכת הגיע הרוסי המצחיק הזה שכל הזמן בסמית׳ וואי איזה מצחיק הואאה ומה שמצחיק זה שהיה שמה איזה רוסי כזה חושב שהוא מבין הכל
ישב על הספה של הבנץ' ואז אומר לי, אתה יודע לקרוא? תסתכל מה רשום, מגיל 18 ומעלה (וזה היה על המונוליפט)
והוא אמר לי כל מה שצבענו (כאילו המכון של אבא שלו) באדום הוא מגיל 18 ואז כמעט רבתי עם המטומטם הזה ואז אמרתי לעצמי, נתעלם מהמפגר.
אה והיה שמה איזה ערבי אחד או לאדע מה הוא בקיצור הוא כזה אומר לי "בן כמה אתה?" אני בתגובה: 14 "כמה זמן אתה מתאמן" אני בתגובה: חודש-חודש וחצי הוא בתגובה:"עזוב אותך זה סתם ייפגע בך המשקלים האלה" וכל מיני חרטאות אחרים..
בא לי להרוג אנשים כאלה 🤬