הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של עופק ~ המסע ל2 פלטות בנץ

הלוג של עופק ~ המסע ל2 פלטות בנץ

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-20/2/16
וואי שמע חברים שלך מוזרים.. הם נראים בני 10
חחחח
כן הבלונדיני נראה בן 8 באמת.. (קוראים לו שמעון) אבל השני (דני) נראה דווקא בן 14..
אולי התבלבלת עם עוד ילד אחד שמה שהיה חבר של שמעון..

חחחח
כן הבלונדיני נראה בן 8 באמת.. (קוראים לו שמעון) אבל השני (דני) נראה דווקא בן 14..
אולי התבלבלת עם עוד ילד אחד שמה שהיה חבר של שמעון..
ראיתי רק את הבלונדיני הזה.. שמע לדעתי אם הם פעם ראשונה במכון לא טוב להביא להם ss

ראיתי רק את הבלונדיני הזה.. שמע לדעתי אם הם פעם ראשונה במכון לא טוב להביא להם ss
כן.. גנאדי נתן להם תוכנית כזאת להתחלה
מה שמצחיק זה שהוא ניסה לעזור להם בסקוואט ולא הלך כל כך והוא הסביר להם שלא עושים SS על ההתחלה
אז הם בנתיים עושים תתוכנית שלו ועם הזמן הם ישלבו..
למרות שאני על ההתחלה התחלתי SS

כן.. גנאדי נתן להם תוכנית כזאת להתחלה
מה שמצחיק זה שהוא ניסה לעזור להם בסקוואט ולא הלך כל כך והוא הסביר להם שלא עושים SS על ההתחלה
אז הם בנתיים עושים תתוכנית שלו ועם הזמן הם ישלבו..
למרות שאני על ההתחלה התחלתי SS
אבל היית גם לפני זה.. בעייתי ללמד תרגילים מורכבים ביום שאתה נכנס למכון

אה ומה שמצחיק זה שהיה שמה איזה רוסי כזה חושב שהוא מבין הכל
ישב על הספה של הבנץ' ואז אומר לי, אתה יודע לקרוא? תסתכל מה רשום, מגיל 18 ומעלה (וזה היה על המונוליפט)
והוא אמר לי כל מה שצבענו (כאילו המכון של אבא שלו) באדום הוא מגיל 18 ואז כמעט רבתי עם המטומטם הזה ואז אמרתי לעצמי, נתעלם מהמפגר.
אה והיה שמה איזה ערבי אחד או לאדע מה הוא בקיצור הוא כזה אומר לי "בן כמה אתה?" אני בתגובה: 14 "כמה זמן אתה מתאמן" אני בתגובה: חודש-חודש וחצי הוא בתגובה:"עזוב אותך זה סתם ייפגע בך המשקלים האלה" וכל מיני חרטאות אחרים..
בא לי להרוג אנשים כאלה 🤬

אה ומסתבר שיש לי היקף בטן קטן :(
החגורה של יניב לא עלתה עליי חחח

ראש העיר איציק ברוורמן והראפר E-Z מזמינים אתכם...
ישב על הספה של הבנץ' ואז אומר לי, אתה יודע לקרוא? תסתכל מה רשום, מגיל 18 ומעלה (וזה היה על המונוליפט)
והוא אמר לי כל מה שצבענו (כאילו המכון של אבא שלו) באדום הוא מגיל 18 ואז כמעט רבתי עם המטומטם הזה ואז אמרתי לעצמי, נתעלם מהמפגר.
אה והיה שמה איזה ערבי אחד או לאדע מה הוא בקיצור הוא כזה אומר לי "בן כמה אתה?" אני בתגובה: 14 "כמה זמן אתה מתאמן" אני בתגובה: חודש-חודש וחצי הוא בתגובה:"עזוב אותך זה סתם ייפגע בך המשקלים האלה" וכל מיני חרטאות אחרים..
בא לי להרוג אנשים כאלה 🤬
kill the bitch
בא לי להרוג אנשים כאלה 🤬
כשהלכת הגיע הרוסי המצחיק הזה שכל הזמן בסמית׳ וואי איזה מצחיק הוא
גנאדי מוזר הוא דיבר איתי רק פעם אחת וזה היה בשביל להגיד לי לעשות במונו. היום כשיצחק שמר עליי לא היה אכפת לו..
מה שמוזר זה שקשה לי להתרכז במונו לא יודע למה

@x7haim
ואוו.. נגן התחיל עם השטויות :(
v1Osoxn.png

WAT
TAH
FAK
DTv3hZV.png

FEjxOqf.png

בא
לי
למות