הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של עופק ~ המסע ל2 פלטות בנץ

הלוג של עופק ~ המסע ל2 פלטות בנץ

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-20/2/16
אז אתה היית מעדיף שאבא שלך יישאר לבד? אני במקומך הייתי מייחלת להורים שלי שימצאו מקום בו יהיו מאושרים.. אם זה לבד או בן זוג אחר לא משנה.. העיקר שיהיה להם טוב
שיהיה מאושר, לא מול העיניים שלי.
אם האישה/איש הנוסף הזה שבא משום מקום היה מנסה לתקשר איתי, הוא היה מסורס תוך שתי דקות. במקרה הטוב.

שיהיה מאושר, לא מול העיניים שלי.
אם האישה/איש הנוסף הזה שבא משום מקום היה מנסה לתקשר איתי, הוא היה מסורס תוך שתי דקות. במקרה הטוב.

אתה ילד קטן, ומפונק, שחושב רק על עצמך.
ההורים שלך טעו הרבה איתך. את המחיר תשלם במשך כל החיים.

לרצות שלהורה שלך יהיה טוב, אמור להיות ערך עליון בעיניך. הרי הם בחרו להפרד, מסיבותיהם שלהם, אתה לא קשור לעניין, ועכשיו צריך כל אחד לשקם את עצמו

הבת הקטנה שלי, בת 8, הרבה יותר בוגרת ממה שאתה מפגין פה.

לא דיברתי על טבעונות, סתם ציינתי זאת.
בכל מקרה, אני אישית לא מסוגל לדמיין אפילו שלאחד מההורים שלי יהיה קשר כזה עם אדם אחר, וברגע שזה יקרה, אותו אדם יסבול ויתמרר.
שמע אתה חתיכת דיק

אתה ילד קטן, ומפונק, שחושב רק על עצמך.
ההורים שלך טעו הרבה איתך. את המחיר תשלם במשך כל החיים.

לרצות שלהורה שלך יהיה טוב, אמור להיות ערך עליון בעיניך. הרי הם בחרו להפרד, מסיבותיהם שלהם, אתה לא קשור לעניין, ועכשיו צריך כל אחד לשקם את עצמו

הבת הקטנה שלי, בת 8, הרבה יותר בוגרת ממה שאתה מפגין פה.
אני מפונק? בסדר. תודה על הניתוח הפסיכולוגי.
ביום שאתה תהיה פסיכולוג תתחיל לנתח אותי, עד אז אל תתערב לי בחיים ואל תסיק עליי מסקנות.

OFEKHA001 עדכן/ה את הלוג ״GET UP ~לוג~״:

עדכון לוג: 11/08/15

סקוואט.. סיבוך נתפס לי איזה שריר קטן כזה מעל הקוואס באזור המותניים שמונע ממני לרדת מתחת למקביל או למקביל בLB מבלי לסבול מכאבים חזקים ולאבד כיווץ (במשקלים גבוהים) לכן בנתיים אני חושב שאני אעשה או HB כבד (כמה שאני יכול בHB, מעדיף ATG) כי בHB אין לי כאבים גם בATG, או שאני אעשה LB עם משקל נמוך עד לאיפה שאני יכול לרדת מבלי לסבול להרבה חזרות.. מתלבט קצת בנתיים

בנץ'.. חרא ומוזר מאוד. כנראה בגלל מה שהלך בימים האחרונים, שלשולים, כמעט הקאתי כמה פעמים (בחילות יעני), כאבי בטן, ראש, בקושי אכלתי ועוד...

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני לא מבין, אדטו ואושר נמצאים במרחק צעד וחצי ממך, והם לא יכולים לעזור לך?

לעזור במה? לדעתי הדדליפט טוב, אז לא ביקשתי עזרה.
וכן ביקשתי עזרה מאדטו בסקוואט.. אז הוא אמר שלהוריד משקלים ולעשות הרבה חזרות וחשבתי גם אולי לעשות HB כי לא כואב לי אז

אתה בכלל צריך לבקש עזרה? חשבתי שהם כבר מכירים אותך מספיק, כל כך קשה להם להסתכל ולהעיר על משהו?
עשיתם מהרקולס מכון אוברייטד, אז נכון, יש שם קהילה גדולה, אבל את מי זה מעניין אם הם גם ככה לא מתייחסים אליך אם אתה לא שואל אותם?

האמת, אם לא המרחק, כבר עדיף לי להישאר בפרופיט, יש לי חברים שם שאני יכול להתאמן איתם, ציוד בסדר גמור, ואין כאב ראש כי אף אחד לא מעז לפנות אליי.

אתה בכלל צריך לבקש עזרה? חשבתי שהם כבר מכירים אותך מספיק, כל כך קשה להם להסתכל ולהעיר על משהו?
עשיתם מהרקולס מכון אוברייטד, אז נכון, יש שם קהילה גדולה, אבל את מי זה מעניין אם הם גם ככה לא מתייחסים אליך אם אתה לא שואל אותם?

האמת, אם לא המרחק, כבר עדיף לי להישאר בפרופיט, יש לי חברים שם שאני יכול להתאמן איתם, ציוד בסדר גמור, ואין כאב ראש כי אף אחד לא מעז לפנות אליי.
אדטו הסתכל בדדליפט סתם ככה ואמר שהקצות אצבעות עולות קצת וזה לא אמור לקרות, אז תיקנתי (באמצע סט הוא אמר - בחימום, מבלי שביקשתי עזרה..) חוץ מזה, לא נראה לי שיש משהו לא טוב בדדליפט, וגם אם כן אי אפשר ממבט קטן ישר לדעת

אתה מדבר כאילו הם חייבים לנו משהו

לא, הוא מדבר כמו מפונק, שחושב שהוא גבר גבר ואף אחד לא יכול/מעיז להתעסק איתו...
כולל ההורים שלו, אם חלילה ירצו לחפש לעצמם אושר שלא בדיוק מתאים לילד המפונק.

לא דיברתי על טבעונות, סתם ציינתי זאת.
בכל מקרה, אני אישית לא מסוגל לדמיין אפילו שלאחד מההורים שלי יהיה קשר כזה עם אדם אחר, וברגע שזה יקרה, אותו אדם יסבול ויתמרר.
אז מה אתה בדיוק מציע? שאבא ישאר לבד רק כי הילד לא רוצה ויתנזר מסקס?

עדיף לא להגיב מאשר לדבר שטויות.

לעזור במה? לדעתי הדדליפט טוב, אז לא ביקשתי עזרה.

וכן ביקשתי עזרה מאדטו בסקוואט.. אז הוא אמר שלהוריד משקלים ולעשות הרבה חזרות וחשבתי גם אולי לעשות HB כי לא כואב לי אז
אדטו אמר לעשות הרבה חזרות ולהזרים דם ?? אני מבקשש

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית