זה נחמד אבל כשאוכלים מלא כל הזמן זה מתחיל להימאסלא ניסיתי בחיים
אבל נראה אחלה 11 גרם חלבון וכמעט 500 אשלגן
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה נחמד אבל כשאוכלים מלא כל הזמן זה מתחיל להימאסלא ניסיתי בחיים
אבל נראה אחלה 11 גרם חלבון וכמעט 500 אשלגן
חחח אנחנו מדברים בלוג של אופק ואני ואופק מדברים בלוג שלךזה נחמד אבל כשאוכלים מלא כל הזמן זה מתחיל להימאס
יש את הלוג של מתיתיהו. איך זה שאני לא מקבל התראות כשאנשים מגיבים בלוג שלי 😕חחח אנחנו מדברים בלוג של אופק ואני ואופק מדברים בלוג שלך
תפתחו לוג חפירות משותף וזהו
לא צריך גםיש את הלוג של מתיתיהו. איך זה שאני לא מקבל התראות כשאנשים מגיבים בלוג שלי 😕
לא הגבתם בכלל בלוג שלי
7לא צריך גם
אופק תביא תביא עוד לייקים ומוניטין
מתי אתם באים למכון?
7 וחצי ככה אני אהיה במכוןלא צריך גם
אופק תביא תביא עוד לייקים ומוניטין
מתי אתם באים למכון?
אני מגיע ב8 בערך אם אדטו7 וחצי ככה אני אהיה במכון
אוליאני מגיע ב8 בערך אם אדטו
מקווה מאוד שספת הבנץ לא תיהיה תפוסה 😡
רצית לבוא? אני אישית אם אחד מההורים שלי היה בכלל מעיז לחשוב על קשר כזה עם מישהו אחר הייתי ממרר לו/לה את החיים עד שהיו מתאבדים/בורחים לטימבוקטו.זה היה ביום ראשון.. דווקא היה סבבה והיה אוכל טעים. אם באמת לא הייתי רוצה לבוא אז לא הייתי בא וגם אבא שלי לא יכול להעניש אותי.. הוא בקושי מעורב
למה? הם גרושים.. ממש מעניין לי את הזין אם הוא מתחתן..רצית לבוא? אני אישית אם אחד מההורים שלי היה בכלל מעיז לחשוב על קשר כזה עם מישהו אחר הייתי ממרר לו/לה את החיים עד שהיו מתאבדים/בורחים לטימבוקטו.
אז מה? בוא אני אתאר לך את הסיטואציה של אביך עם אמך עושים שוואו חוואו ומעשים טובים, עכשיו דמיין שמוציאים את אמא שלך מהתמונה ומציבים בחורה רנדומלית טבעונית אחרת.למה? הם גרושים.. ממש מעניין לי את הזין אם הוא מתחתן..
למה שיהיה אכפת לי? למה לי להרוס להם את החיים בגלל החרא הזה?אז מה? בוא אני אתאר לך את הסיטואציה של אביך עם אמך עושים שוואו חוואו ומעשים טובים, עכשיו דמיין שמוציאים את אמא שלך מהתמונה ומציבים בחורה רנדומלית טבעונית אחרת.
אותי אישית, זה דוחה לחלוטין.
לא הבנתי בכלל על מה אתם מדברים.. 😳למה שיהיה אכפת לי? למה לי להרוס להם את החיים בגלל החרא הזה?
גם מה הבעיה עם טבעונים?
@הקרנף הלבן @Loco @sunshine
מכות
למה שיהיה אכפת לי? למה לי להרוס להם את החיים בגלל החרא הזה?
גם מה הבעיה עם טבעונים?
@הקרנף הלבן @Loco @sunshine
מכות
דיברנו על זה שאבא שלי מתחתן עם מישהי טבעונית ואמרתי שזה לא מפריע לי אז פאטי אמר לי לדמיין את אבא שלי עושה עם אישה טבעונית רנדומלית?לא הבנתי בכלל על מה אתם מדברים.. 😳
אם הקשר הזה עושה להם טוב - שיבורכו.דיברנו על זה שאבא שלי מתחתן עם מישהי טבעונית ואמרתי שזה לא מפריע לי אז פאטי אמר לי לדמיין את אבא שלי עושה עם אישה טבעונית רנדומלית?
אז אתה היית מעדיף שאבא שלך יישאר לבד? אני במקומך הייתי מייחלת להורים שלי שימצאו מקום בו יהיו מאושרים.. אם זה לבד או בן זוג אחר לא משנה.. העיקר שיהיה להם טובלא דיברתי על טבעונות, סתם ציינתי זאת.
בכל מקרה, אני אישית לא מסוגל לדמיין אפילו שלאחד מההורים שלי יהיה קשר כזה עם אדם אחר, וברגע שזה יקרה, אותו אדם יסבול ויתמרר.