הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של עופק ~ המסע ל2 פלטות בנץ

הלוג של עופק ~ המסע ל2 פלטות בנץ

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-20/2/16
OFEKHA001 עדכן/ה את הלוג ״הלוג של עופק ~ המסע ל3 פלטות אדומות דדליפט״:

עדכון לוג: 18/09/15

סקוואט ופרס מהיום
הפרס קצת נראה לא משהו (הסרטון) בגלל שזה נשלח אליי בשני קבצים והייתי צריך לחבר אותם דרך יוטיוב..

האמת שאני לא בטוח אם שברתי בסקוואט בכולם בכ"מ לא זווית כזאת טובה למדידה אבל אפשר לראות גם משמה

@Nadav Mary כי רצית לראות

קרא את שאר עדכון הלוג...

בפרס:
1. קשה לראות מהזווית הזאת, אבל נראה שאתה צריך להוציא קצת יותר מרפקים, כך שהם יעברו את הקו של המוט
2. תיכנס קצת יותר מתחת למוט כשאתה מוציא אותו, אתה סתם מבזבז כוח כי אתה רחוק ממנו, שממש ישב לך על אזור החזה

בסקוואט:
1. לדעתי שברת בכולן
2. תחזיק יותר טוב את החזה בחוץ, קרסת בחלק מהחזרות.
אה כן, ובפרס תכניס את הראש פנימה מוקדם יותר.

בפרס:
1. קשה לראות מהזווית הזאת, אבל נראה שאתה צריך להוציא קצת יותר מרפקים, כך שהם יעברו את הקו של המוט
2. תיכנס קצת יותר מתחת למוט כשאתה מוציא אותו, אתה סתם מבזבז כוח כי אתה רחוק ממנו, שממש ישב לך על אזור החזה

בסקוואט:
1. לדעתי שברת בכולן
2. תחזיק יותר טוב את החזה בחוץ, קרסת בחלק מהחזרות.
פרס
1.טוב
2.טוב
3. אני אנסה

סקוואט:
1.יופי
2. כן אבל קח בחשבון שאני בכוונה מתכופף קדימה ככה שהברכיים שלי לא יתקדמו יותר מדי קדימה.. אז תבחין בין קריסת חזה לבין נטייה קדימה (כנראה שהחזה קורס, אבל בכללי אומר).

2. כן אבל קח בחשבון שאני בכוונה מתכופף קדימה ככה שהברכיים שלי לא יתקדמו יותר מדי קדימה.. אז תבחין בין קריסת חזה לבין נטייה קדימה (כנראה שהחזה קורס, אבל בכללי אומר).
אה, יכול להיות, זה היה נראה כמו קריסת חזה אבל אני באמת לא טוב בלתת ביקורת על סקוואט, אז קח מה שאני אומר בערבון מוגבל ^_^

אני לא מבין איך הוא מתאמן עם מזרחית
חחח כשעזרתי ללאון עם הדדליפט הוא מלמל משהו לא הבנתי מה נראה לי מה אתה עושה ועניתי לו מה אתה רוצה

אה, יכול להיות, זה היה נראה כמו קריסת חזה אבל אני באמת לא טוב בלתת ביקורת על סקוואט, אז קח מה שאני אומר בערבון מוגבל ^_^
כן גם אני חשבתי אבל הסתכלתי כמה פעמים ולא נראה לי שיש משהו חריג..
בכל מקרה אני אדע את זה במשקלים שיותר מאתגרים אותי ^_^

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית