הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של עופק ~ המסע ל2 פלטות בנץ

הלוג של עופק ~ המסע ל2 פלטות בנץ

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-20/2/16
  • פותח/ת השרשור
זה סתם יסבך אותך אם אני אסביר לך פה עדיף כבר תסדר את זה באימון

נוו אבל אני לא יכול פה אני מתבייש 🤭
סבבה תודה
אני אנסה לחפש על זה קצת הסברים ביוטיוב שאני יבוא מוכן

אתה קורס עם הגב תעבוד על לשמור את החזה שלך למעלה וגב מכווץ
בנוסף לכך כמי שאמרו יש לך butt wink
אבל מה שיותר הפריע לי זה המנח צוואר שלך
במהלך כל התנועה אל תסתכל ישר תסכל למטה באלכסון זה יגרום לזה שיהיה לך קו ישר עם הגו והצוואר
עצה שאני תמיד אומר לאנשים זה להסתכל על מה יש מאחוריהם דרך המרווח שיש איפה שהביצים שלהם

• פותח/ת השרשור
אתה קורס עם הגב תעבוד על לשמור את החזה שלך למעלה וגב מכווץ
בנוסף לכך כמי שאמרו יש לך butt wink
אבל מה שיותר הפריע לי זה המנח צוואר שלך
במהלך כל התנועה אל תסתכל ישר תסכל למטה באלכסון זה יגרום לזה שיהיה לך קו ישר עם הגו והצוואר
עצה שאני תמיד אומר לאנשים זה להסתכל על מה יש מאחוריהם דרך המרווח שיש איפה שהביצים שלהם
אני קורס עם הגב בחלק מהחזרות אבל לא בכולם אם תשים לב ב2-3 מהחזרות לא קרסתי.. אני יעבוד על כל מה שאמרת 😉

למה חימום כלכך ארוך ל50 קילו
מוט ריק
35 קילו
50

1.אל תעשה בעדכון לוג שאין לך אימון, זה סתם נותן לאנשים התראות חוץ מזה העדכון נועד לעקוב אחרי התקדמות אם למשל תרצה להסתכל בעוד שבועיים על העדכונים
2.לדעתי ss נוראית ללחיצות אבל בהצלחה
3.במקרה של כשל, תכתוב לדוגמא 2x5 1x4F כלומר כשל בחזרה הרביעית, כי זה בכלל לא מובן איפה הכשל שלך וכמה חזרות וכו
תארגן את זה כך שיהיה יותר נוח לקרוא, אני רק מציע. מאוד מייאש אנשים שבדרך כלל לא חייבים גם ככה לעקוב אחרי לוג של אחרים לשבור את הראש בפענוח הצופן
אם אתה רואה שאתה נכשל לא קצת בלחיצות, תוסיף עזר אין בזה שום רע.
אגב, אין לך מה להתחרות ביולי(לדעתי), תתחזק ותגיע לדצמבר. אין משקל מינימום להתחרות איתו אבל חבל כי גם ככה תחרות לוקחת איזה 3 שבועות של התקדמות.

1.אל תעשה בעדכון לוג שאין לך אימון, זה סתם נותן לאנשים התראות חוץ מזה העדכון נועד לעקוב אחרי התקדמות אם למשל תרצה להסתכל בעוד שבועיים על העדכונים
2.לדעתי ss נוראית ללחיצות אבל בהצלחה
3.במקרה של כשל, תכתוב לדוגמא 2x5 1x4F כלומר כשל בחזרה הרביעית, כי זה בכלל לא מובן איפה הכשל שלך וכמה חזרות וכו
תארגן את זה כך שיהיה יותר נוח לקרוא, אני רק מציע. מאוד מייאש אנשים שבדרך כלל לא חייבים גם ככה לעקוב אחרי לוג של אחרים לשבור את הראש בפענוח הצופן
אם אתה רואה שאתה נכשל לא קצת בלחיצות, תוסיף עזר אין בזה שום רע.
אגב, אין לך מה להתחרות ביולי(לדעתי), תתחזק ותגיע לדצמבר. אין משקל מינימום להתחרות איתו אבל חבל כי גם ככה תחרות לוקחת איזה 3 שבועות של התקדמות.
2 תרגילי עזר לבאנצ׳ כל אחד 10*2 תרגיל אחד לחזה ואחד לטרייספס יהיה בסדר?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית