13:30מתי בצהריים? תגיד שעה בערך~
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
13:30מתי בצהריים? תגיד שעה בערך~
מה 13:3013:30
תביא כיבודמה 13:30
אני מסיים בית ספר רק ב2:45
אין לי מה להביאתביא כיבוד
מחר בעוד יומיים (שלישי)אין לי מה להביא
אומר מראש חחח
אם זה היה בערב ממילא
אז מתי
סוף סוף
אימון פצצה לדעתי חוץ מהבנץ'
סקוואט 3X5X60
בנץ' 3X5X40F ירדתי מהר מידי ובגלל זה לא שלטתי בירידה.. אני אתקן להבא
דדליפט 1X5X80
בדדליפט היה סט טוב (ע"פ אושר חח) ובסקוואט יש שיפור דיי גדול מפעם קודמת (בזכות איצקו איצקו 🤣) @nlr666
בבנץ' בסט האחרון בחזרה האחרונה נכשלתי..
הדדליפט:
הבנץ' (כשל):
בפלטות של ה25 כי לא היה פנוי (בקיצור, לא היה).הדדליפט נראה טוב אבל תצלם פעם הבאה מהצד אבל אם אושר אישר אז הכול טוב. בבאנצ׳ אין בקושי קשת, אתה לא מחזיק את הידיים באופן סימטרי. תעשה מה שאמרתי לך עם האגודלים, תרד יותר לאט ותעלה בהתפוצצות. סה״כ יש לך בבאנצ׳ עוד אם היית עושה את זה
ולמה אתה לא משתמש בפלטות של ה 25 בדדליפט? למה עשית 4 חזרות
בכללי נראה כאילו אתה מחזיק רחב בבאנצ׳ אבל איך שנוח לךבפלטות של ה25 כי לא היה פנוי (בקיצור, לא היה).
ולא אני צילמתי מן הסתם ו4 בטעות, חשבתי שעשיתי חמש.
והאחיזה הסימטרית ממ אני עושה את זה עם האגודלים ולגביי הירידה כן אני אתקן והקשת אני לא יכול להקשית יותר..
לא משו חחח
3X5X65 squat
3X5X40 bench
2X15X17.5 2X15X12.5 חדירה בגלל שכנראה הגזמתי עם המשקל, אז הורדתי בשתי סטים האחרונים
אני רציני חייב להתחיל לאכול בבוקר ובכלל לפני האימון... כשאני שוכח לאכול בבוקר ובמיוחד ביום של אימון
אני מגיע עייף/חלש לאימון וזה משפיע המון (עליי לפחות)
סקוואט 3X5X70KG
בנץ' פרס 3X5X42.5KG
דדליפט 1X5X85KG
אני נורא חלש בבנץ' ביחס לסקוואט ולדדליפט (ככה נראלי לפחות..)
סקוואט
דד
מממ בעיקרון בשביל החוויה, ההרגשה התחרותית וגם זה ניסיון וזהנא לא להקשיב ליהב, תודה.
לנושא: בהצלחה, אני רק לא רואה סיבה להתחרות ברמה הזו, זו דעתי.
זה בסדר אמרתי לו שאני יביא מחר אוריאו 😛OFEKHA001 עדכן/ה את הלוג ״לקראת התחרות ~לוג~״:
עדכון לוג: 11/06/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
אה ו @nlr666 חבל שלא ראיתי אותך היום.. דווקא היום הבאתי כיבוד
חחח אני הבאתי אוריאו האמתזה בסדר אמרתי לו שאני יביא מחר אוריאו 😛
חחחחחח זה היה יכול להיות מצחיקחחח אני הבאתי אוריאו האמת
תכננתי שהוא יהיה באמצע סט סקוואט ולזרוק את זה עליו
אז מה.. עברת להרקולס כדי לעזור ל @OFEKHA001 להאכיל את יצחק?זה בסדר אמרתי לו שאני יביא מחר אוריאו 😛
יצחק עוזר לי עם הסקוואט והתנאי הוא אוריאו. לא יודע אם זה תנאי אבל בסדראז מה.. עברת להרקולס כדי לעזור ל @OFEKHA001 להאכיל את יצחק?
שמעתי מחיים שאתה גם מתכנן מתישהו לעבוראז מה.. עברת להרקולס כדי לעזור ל @OFEKHA001 להאכיל את יצחק?