הבדיקות? אולי החלבון לא תקין? 😃בגלל זה אמרתי מההתחלה שהבדיקות לא תקינות
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבדיקות? אולי החלבון לא תקין? 😃בגלל זה אמרתי מההתחלה שהבדיקות לא תקינות
אתה יודע למה התכוונתיהבדיקות? אולי החלבון לא תקין? 😃
הם מציינים שיש 24 ובבדיקות יצא 20.חברס, חלבון זה חלבון זה חלבון.
לא מעניין אם יש גם 10 גרם פחמימה בסקופ בתנאי שאתה מקבל את כמות החלבון המוצהרת על האריזה ושאין אמינו ספייקינג ושארירקותחטיפי חלבון.
...אתה יודע למה התכוונתי
הם מציינים שיש 24 ובבדיקות יצא 20.
עוףק אידיוט
לא נורא עוףק קורה שטועים...
באתר של ישראלבודי (שמה בדקתי בהתחלה) היה רשום 65% גרם חלבון.
לכן לא הבנתי מאיפה הפלצת את זה שכתוב 24 גרם ל30 גרם
שיעמם לי ומדדתי את האורך של היד שלי ויצא 71סמ ואת האורך של הטורסו שלי ויצא 94 סמלא נורא עוףק קורה שטועים
שיעמם לי ומדדתי את האורך של היד שלי ויצא 71סמ ואת האורך של הטורסו שלי ויצא 94 סמ
ולפי הסרטון הזה
מתאים לי גם סומו וגם קלאסי
באמת לא הבנתי למה זה לא היה בסרטון קטע של זה..(של אורך הפימור)תלוי גם במבנה גב..
הכי חשוב שיהיה גב עקום פלסבאמת לא הבנתי למה זה לא היה בסרטון קטע של זה..(של אורך הפימור)
שיעמם לי ומדדתי את האורך של היד שלי ויצא 71סמ ואת האורך של הטורסו שלי ויצא 94 סמ
ולפי הסרטון הזה
מתאים לי גם סומו וגם קלאסי
לפחות זה לא ה3 גרם 😃עוד פעם אתם מתעסקים בחרא עם ה40 גרם חלבון:suicide:
אכן יש לי, מה הדיבור?למיטב זכרוני גם ל @yujinius יש את החלבון של אקסטרים.
אשמח אם תוכל לבדוק כמה גרם חלבון רשום שיש לך על הפח.אכן יש לי, מה הדיבור?
אכן.. אז מה שכתוב בפח לא תואם למציאות.. בכל מקרה תמיד תהיה סטייה (לפי מה שהבנתי מאמינושופ) ככה שזה לא כזה נורא..24.2 ב 35 גרם, 69 ב 100 גרם.
איך אתה יודע? פרסמו בדיקות מעבדה של אקסטרים? (מצטער, לא קראתי את העמודים האחרונים של הלוג)אכן.. אז מה שכתוב בפח לא תואם למציאות.. בכל מקרה תמיד תהיה סטייה (לפי מה שהבנתי מאמינושופ) ככה שזה לא כזה נורא..
על 35 גרם יש 24.2 גרם חלבון@Nadav Mary אגב תעשה מצווה תבדוק רגע בחלבון אקסטרים שלך כמה גרם חלבון רשום שיש ב30 גרם אבקה (סקופ).. פליז
אז עכשיו זה 35 גרם?על 35 גרם יש 24.2 גרם חלבון
אז עכשיו זה 35 גרם?
תקשיבו אנשים אי אפשר להיות לא עקבי ככה.
על 35 גרם יש 24.2 גרם חלבון
כן, 3524.2 ב 35 גרם