הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

The road to not being a pussy [הוסר]

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
יהב עדכן/ה את הלוג ״The road to not being a pussy״:

עדכון לוג: 14/10/15

Game day fuckas
שיחקתי אופנס כל המשחק! נכנסתי לדיפנס במחצית השנייה והייתי לא רע(והיה שעון מהיר כי הובלנו הרבה)
Defensively
3tackles
1tackle asist
1Sack
פאמבל של איזה 30 יארד שהיה אמור להיות פאנט שפשוט עטתי עליו אבל היה מישהו מהיר ממני והוא לקח את הפאמבל באנדזון שלהם 😭 הוספתי לחץ 🙄
1forced fumble that was recovered yeahh
Offensively no sacks allowed אני חושב.
נתניה קיבלו היום 50-0 אחרי שהם פצעו לנו את הקורטרבאק ברבע הראשון והיינו עם רסיבר!
@nlr666...

קרא את שאר עדכון הלוג...

אחי אתה בתוך עונה..תתחיל להוריד עומסים בחדר כושר ולעלות אימוני SAQ על דגש טכניקת העמדה שלך

אחי אתה בתוך עונה..תתחיל להוריד עומסים בחדר כושר ולעלות אימוני SAQ על דגש טכניקת העמדה שלך
יאללה.. משחק פעם בחודש. משחק הבא בעוד שבועיים מהיום. אם יש משחק אני נח בהתאם (ואולי אפילו קצת מעבר) אבל אם לא שבוע של משחק? שטויות
צריך להשקיע בשביל להגיע לncaa לא אבירם? ;)

מה עומס במה שהוא עשה פה?
חתיכת אירובי אבל לא שום דבר מעמיס

מה עומס במה שהוא עשה פה?
חתיכת אירובי אבל לא שום דבר מעמיס
אולי זה לא נראה עומס אבל יש פה ברבה הרמות בנוסף לאימוני קבוצה שלו שאני מאמין שהם קשים אחרי היכרות עם המאמן שלו בנוסף משחק(מדבר על שבוע משחק) זה יהיה קשה מניסיון..חוץ מזה הוא צריך להתחיל להתאמן על טכניקה

אולי זה לא נראה עומס אבל יש פה ברבה הרמות בנוסף לאימוני קבוצה שלו שאני מאמין שהם קשים אחרי היכרות עם המאמן שלו בנוסף משחק(מדבר על שבוע משחק) זה יהיה קשה מניסיון..חוץ מזה הוא צריך להתחיל להתאמן על טכניקה

הרבה הרמות מתוך זה לא עצימות בעליל וגם לא בנפח שמסכן אותו.
להתאמן על טכניקה היה אמור להתחיל ממזמן:Confused:

יהב עדכן/ה את הלוג ״The road to not being a pussy״:

עדכון לוג: 22/10/15

הלכתי למכון של חברים כדי להתאמן עם הaesthetic crew שזה 3 ילדים במשקל 60
אז לא רגיל למוטות ובולשיט אחר
עדיין בחזרה לעניינם
Deep HB Squat 70 3x5
Bench 65 2x4 1x3
DeadLift 115x4F
Press 35 3x5
Chin ups 3x2 השלמה לחמישיות עם שליליים

קרא את שאר עדכון הלוג...