עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין משחק השבוע, אפשר להתפרעאתה מתפקד עם דדליפט בעונה?
המשחקים זה סופש שים לך דדליפט בתחילת שבוע ככה אני עושהאתה מתפקד עם דדליפט בעונה?
לא יודע איך אצלכם,אבל ברבלס כל אימון זה כמו משחק מבחינת אינטנסיביות וכו'המשחקים זה סופש שים לך דדליפט בתחילת שבוע ככה אני עושה
רביעי. לא עושים דדליפט הראשון אם המשחק ברביעיהמשחקים זה סופש שים לך דדליפט בתחילת שבוע ככה אני עושה
אצלנו זה קייטנה אנחנו עושים סקוואטים משקל גוף עם פוסי פדלא יודע איך אצלכם,אבל ברבלס כל אימון זה כמו משחק מבחינת אינטנסיביות וכו'
נראה במשחקאצלנו זה קייטנה אנחנו עושים סקוואטים משקל גוף עם פוסי פד
אפילו את האינקליין דאמבלים עשיתי את החלק של הירידה לאטיהב הפכת להיות full time builder 😆
Squat 60x3x5 נחמד לחזור
Belted DeadLift 115x5
Press 42.5 4,4,4,4,3
Chin ups יותר התרכזתי בלעשות נקי מחזרות
Facepulls
Walking till I'm shredded
Game day
נצחון 28-8 על הכפירים, לא ירדתי לדקה מהמגרש סיימתי עם 0 טאקלים.. אבל עשיתי את עבודתי בצורה טובה + גרמתי להפלה של מסירה אחת אז לא רע.
היה כיף! מדהים לנצח בקלות משחק קשה על הנייר
מזל טוב מה המאזן שלכם?
4-3 ויש משחק נגד נתניה אחרון לעונה.מזל טוב מה המאזן שלכם?
הם שיחקו מלוכלך?אני זוכר ששיחקתי נגדם כל פעם הם היו יורדים לברכיים אפילו שאין להם על מה סתם יורדים והיה אחד שהכניס תיד שלו לתוץ הפייסמאסק שלי לתוץ הפה והלחתי איתו מכות על המגרש:s49:
אני גם בשנה הראשונה שלי עשיתי קאטים נגד כפר סבא מתוך תסכול אפילו בתור דיליין4-3 ויש משחק נגד נתניה אחרון לעונה.
לא שיחקו מלוכלך מדי במהלכים עצמם(הם היו ממש עלובים ולוזרים בגישה) ברגע שהם התחילו להפסיד ולאבד את הקצב הם התחילו להכנס אחרי השריקה מתוך תסכול שזה גועל נפש. הקורטרבאק שלנו מסר ו2 שניות אחרי זה מישהו נכנס בו head first הורחקו להם 2 שחקנים מה שגרם לקאט בלוקים להיות הרבה יותר כיף
🤣🤣🤣🤣🤣אפילו בתור דיליין
Belted Deadlift 120x5
עוד כמה דברים שלא מזיזים לאף אחד את הביצה