The road to not being a pussy [הוסר]

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אתה מתפקד עם דדליפט בעונה?

יהב הפכת להיות full time builder 😆

מזל טוב מה המאזן שלכם?
הם שיחקו מלוכלך?אני זוכר ששיחקתי נגדם כל פעם הם היו יורדים לברכיים אפילו שאין להם על מה סתם יורדים והיה אחד שהכניס תיד שלו לתוץ הפייסמאסק שלי לתוץ הפה והלחתי איתו מכות על המגרש:s49:

מזל טוב מה המאזן שלכם?
הם שיחקו מלוכלך?אני זוכר ששיחקתי נגדם כל פעם הם היו יורדים לברכיים אפילו שאין להם על מה סתם יורדים והיה אחד שהכניס תיד שלו לתוץ הפייסמאסק שלי לתוץ הפה והלחתי איתו מכות על המגרש:s49:
4-3 ויש משחק נגד נתניה אחרון לעונה.
לא שיחקו מלוכלך מדי במהלכים עצמם(הם היו ממש עלובים ולוזרים בגישה) ברגע שהם התחילו להפסיד ולאבד את הקצב הם התחילו להכנס אחרי השריקה מתוך תסכול שזה גועל נפש. הקורטרבאק שלנו מסר ו2 שניות אחרי זה מישהו נכנס בו head first הורחקו להם 2 שחקנים מה שגרם לקאט בלוקים להיות הרבה יותר כיף

4-3 ויש משחק נגד נתניה אחרון לעונה.
לא שיחקו מלוכלך מדי במהלכים עצמם(הם היו ממש עלובים ולוזרים בגישה) ברגע שהם התחילו להפסיד ולאבד את הקצב הם התחילו להכנס אחרי השריקה מתוך תסכול שזה גועל נפש. הקורטרבאק שלנו מסר ו2 שניות אחרי זה מישהו נכנס בו head first הורחקו להם 2 שחקנים מה שגרם לקאט בלוקים להיות הרבה יותר כיף
אני גם בשנה הראשונה שלי עשיתי קאטים נגד כפר סבא מתוך תסכול אפילו בתור דיליין

אפילו בתור דיליין
🤣🤣🤣🤣🤣
זה לא מתסכול.. סתם כי זה יותר קל וכיף ולא צריך לדחוף. חוץ מזה שאני 80 קילו נגד 110 הסיכויים שלי לא משהו:lol:

שברתי אגודל במכון לפני חודש וחצי ירד הגבס ומחר חוזר להתאמן
מ.ג 78.5

שחיף,מחכה לעדכונים

בא למכון
נכשל ב100 דד

זה לא נראה שאתה תגיע למטרה בזמן הקרוב.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית