הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

The road to not being a pussy [הוסר]

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
כמה יהיה בבאנצ׳?

מה אתה עושה לגמישות? מתיחות?

לא יודע הלכתי לאימון לראות אם אני יאהב ואהבתי
אי אפשר לעשות קריירה בישראל מפוטבול, ותכלס גם מי שמגיע לקולג באמריקה, רק 3% מהקולג' עוברים לnfl ככה שגם להם אין כל כך סיכוי. אני מאמין שאני יפרוש בגיל 18 כשאסיים יב ואתגייס. אחרי הצבא האם אני יחזור לשחק בבוגרים? מאיפה אני יודע זה עוד 7 שנים
איזה ריאליסטי אתה, כשהייתי בגילך תכננתי תחיים עשר שנים קדימה, אחרי שמונה חודשים בערך הכל הלך לפח 😣

• פותח/ת השרשור
איזה ריאליסטי אתה, כשהייתי בגילך תכננתי תחיים עשר שנים קדימה, אחרי שמונה חודשים בערך הכל הלך לפח 😣
עשיתי את זה בכל דבר אפשרי. בפוטבול אני פשוט יודע שאין סיכוי שאהיה בצבא עד אחרי הצבא אלוהים גדול (סתם לא הוא לא, בשביל להיות גדול הוא צריך להיות קיים)

• פותח/ת השרשור
יהב עדכן/ה את הלוג ״Athlete- Small Word, Big Definition״:

עדכון לוג: 14/07/15

קמתי sore מהאימון של ראשון, במיוחד בגב, אז דדליפט לא היה
Light Squat 80 3x3
Rowing Machine 43 5x8
Push Press 48x2
צריך לקנות רצועות ידיים, פרק כף היד כואב נורא
Seated Dumbblle Press 15 3x7
Incline Dumbblle Bench 15 3x8
אינטרוולים בחבל
גמישות

קרא את שאר עדכון הלוג...

הרגע הזה שמישהו ויתר על דדליפט כי הגב שלו 'sore' 😩🤦‍♂️

• פותח/ת השרשור
הרגע הזה שמישהו ויתר על דדליפט כי הגב שלו 'sore' 😩🤦‍♂️
לא בטוח אם תפוס, שאר הגוף היה תפוס הגב כאב וממש הגביל אותי בתנועה מהחימום הרגשת שלא כדאי לעשות דד אז עברתי לסקוואט קל שאכן שיחרר קצת את הגב

• פותח/ת השרשור
למה לחטב לקראת העונה? אתה לא רוצה להיות כמה שיותר כבד בעונה?

• פותח/ת השרשור
למה לחטב לקראת העונה? אתה לא רוצה להיות כמה שיותר כבד בעונה?
לא.. בזמן העונה פוטנציאל ההתקדמות שלי הכי נמוך, מתי אני יחטב ? באוף סיזן? ומתי אני יתחזק?
אל תדאג אין לי אנשים ענקיים מאוד להתמודד איתם בליגה שלנו ואם כן, להיות 95 או 80 קילו ממש לא משנה נגד מישהו ששוקל 150 קילו
@aviram5 (שאגב, איתי בליגה) אני יכול לנסות להביס אותו בדרכים יצירתיות
תכלס משהו בחשיבה שלי דפוק מסכים

לא.. בזמן העונה פוטנציאל ההתקדמות שלי הכי נמוך, מתי אני יחטב ? באוף סיזן? ומתי אני יתחזק?
אל תדאג אין לי אנשים ענקיים מאוד להתמודד איתם בליגה שלנו ואם כן, להיות 95 או 80 קילו ממש לא משנה נגד מישהו ששוקל 150 קילו
@aviram5 (שאגב, איתי בליגה) אני יכול לנסות להביס אותו בדרכים יצירתיות
תכלס משהו בחשיבה שלי דפוק מסכים
כל הפיסקה הזו היא סטירה עצמית אחת גדולה.

• פותח/ת השרשור
כל הפיסקה הזו היא סטירה עצמית אחת גדולה.
היא לא, כי האמת שאני די מתכנן לעבור עמדה. אני לא בגודל של ליין מן ובתכלס אני גם לא רוצה להיות. ואם יעבירו אותי עמדה אני ארצה להיות חטוב ממש (נגיד שחקני NFL שוקלים 100 על 10 א.ש בערך, לא הגדולים כמובן) אבל אין מה להשוות בין ישראל לNFL ככה ש75 על 12 יהיה טוב

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית