עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
63 ל5*maxכמה יהיה בבאנצ׳?
אימון חזרה לעניינים פרווה
Squat 90 5x3 PR
Bench 63 7,7,6,5,4
100reps triceps
גמישות,בטן,הליכה 20דק'
כןמה אתה עושה לגמישות? מתיחות?
איזה ריאליסטי אתה, כשהייתי בגילך תכננתי תחיים עשר שנים קדימה, אחרי שמונה חודשים בערך הכל הלך לפח 😣לא יודע הלכתי לאימון לראות אם אני יאהב ואהבתי
אי אפשר לעשות קריירה בישראל מפוטבול, ותכלס גם מי שמגיע לקולג באמריקה, רק 3% מהקולג' עוברים לnfl ככה שגם להם אין כל כך סיכוי. אני מאמין שאני יפרוש בגיל 18 כשאסיים יב ואתגייס. אחרי הצבא האם אני יחזור לשחק בבוגרים? מאיפה אני יודע זה עוד 7 שנים
כל אחד עושה את אז. 😃איזה ריאליסטי אתה, כשהייתי בגילך תכננתי תחיים עשר שנים קדימה, אחרי שמונה חודשים בערך הכל הלך לפח 😣
עשיתי את זה בכל דבר אפשרי. בפוטבול אני פשוט יודע שאין סיכוי שאהיה בצבא עד אחרי הצבא אלוהים גדול (סתם לא הוא לא, בשביל להיות גדול הוא צריך להיות קיים)איזה ריאליסטי אתה, כשהייתי בגילך תכננתי תחיים עשר שנים קדימה, אחרי שמונה חודשים בערך הכל הלך לפח 😣
קמתי sore מהאימון של ראשון, במיוחד בגב, אז דדליפט לא היה
Light Squat 80 3x3
Rowing Machine 43 5x8
Push Press 48x2
צריך לקנות רצועות ידיים, פרק כף היד כואב נורא
Seated Dumbblle Press 15 3x7
Incline Dumbblle Bench 15 3x8
אינטרוולים בחבל
גמישות
לא בטוח אם תפוס, שאר הגוף היה תפוס הגב כאב וממש הגביל אותי בתנועה מהחימום הרגשת שלא כדאי לעשות דד אז עברתי לסקוואט קל שאכן שיחרר קצת את הגבהרגע הזה שמישהו ויתר על דדליפט כי הגב שלו 'sore' 😩🤦♂️
Squat PR 107.5x3
Bench Press 73.5x2 כוסעמקמקמק
Chin ups 3x2
Negative chin ups 3x5
Farmers walk 22.5 each handx3
100biceps
Static stretching,band pull a parts
חחחח האמת מתקדם נוראימתקדם יפה מאוד! 👏
87 נראה לי. כרגע לא אכפת לי מהמשקל, אני גם ככה מחטב בערך מאמצע ספטמבר עד תחילת-אמצע פברואר בגלל שמתחילה העונה בפוטבול.כמה שוקל?
לא יודע, אני זוכר אותך עם משקלים הרבה יותר נמוכים...חחחח האמת מתקדם נוראי
לא.. בזמן העונה פוטנציאל ההתקדמות שלי הכי נמוך, מתי אני יחטב ? באוף סיזן? ומתי אני יתחזק?למה לחטב לקראת העונה? אתה לא רוצה להיות כמה שיותר כבד בעונה?
כל הפיסקה הזו היא סטירה עצמית אחת גדולה.לא.. בזמן העונה פוטנציאל ההתקדמות שלי הכי נמוך, מתי אני יחטב ? באוף סיזן? ומתי אני יתחזק?
אל תדאג אין לי אנשים ענקיים מאוד להתמודד איתם בליגה שלנו ואם כן, להיות 95 או 80 קילו ממש לא משנה נגד מישהו ששוקל 150 קילו
@aviram5 (שאגב, איתי בליגה) אני יכול לנסות להביס אותו בדרכים יצירתיות
תכלס משהו בחשיבה שלי דפוק מסכים
היא לא, כי האמת שאני די מתכנן לעבור עמדה. אני לא בגודל של ליין מן ובתכלס אני גם לא רוצה להיות. ואם יעבירו אותי עמדה אני ארצה להיות חטוב ממש (נגיד שחקני NFL שוקלים 100 על 10 א.ש בערך, לא הגדולים כמובן) אבל אין מה להשוות בין ישראל לNFL ככה ש75 על 12 יהיה טובכל הפיסקה הזו היא סטירה עצמית אחת גדולה.