הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

The road to not being a pussy [הוסר]

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אתה עושה את זה איטי מדי אני עושה את זה פי שמונה יותר מהר ואני כנראה פי שמונה מהמשקל שלך..ותעשה את זה עם קליטס על דשא

לא יודע גבר, ניסיתי להסתכל אבל אז נשבר לי הצוואר.

איזה סיוט זה החוסר שינה. זה מזכיר לי שבאתי לבגרות שלי בהיסטוריה ולמגמה בלי שינה(הבגרות בהיסטוריה הייתה ב5 בצהריים)

למה ישנתם שעתיים

יהב עדכן/ה את הלוג ״Athlete- Small Word, Big Definition״:

עדכון לוג: 16/08/15

Conditioning

Hospital, Please

קרא את שאר עדכון הלוג...
כי אם כבר עשיתי 35 חזרות פרונט והזעתי 10 ליטר מים..
IMG-20150815-WA0057.jpg

IMG-20150815-WA0060.jpg

נערך לאחרונה:
שזה קורה שאני לא יכול להמשיך תוכנית כוח בגלל עייפות(קורה פעם ב..) אני עושה במקום אימון SAQ או כוח מתפרץ..לא חבל לבזבז אימון?
זה לא עייפות כזאת זה עייפות לא ישנתי בכל מקרה אני עכשיו נכנס למאדן, אז אימון או לא אימון ?

לא אימון149eg:
שתדע לך שאני עשיתי קריירה connected franchise ההגנה שלי מקום 1 בליגה התקפה 30 לול
הכל בזכות אלן הדי לין שלי כבר עם איזה 30 סאקס
לא אימון149eg:
שתדע לך שאני עשיתי קריירה connected franchise ההגנה שלי מקום 1 בליגה התקפה 30 לול
לא אימון149eg:

אלן משחק מאדן?😲

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית