עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Bench 73 3x3
Squat 50x5 עדיין תפוס הגב, אבל הרגיש די טוב
Press 32reps
Rowing machine 50reps
Facepulls 4x10
Abs,stretching
1km run 4:33
צריך לרדת מ4
מחר אני מטאקל אנשים!!!!!!!!
כמה אפשר להריץ נערים תמימים עם ציוד ב40 מעלות? אין אחד שלא מקיא כאן ממתולה עד אילתתתתת
פורש (לא באמת) לא טקאלתי אף אחד כוסעמק האידיוט שרץ מולי רץ פול ספיד כשהדריל היה חצי כח
Paused LB Squat 80 3x3
Press PR 44.5 3x3
6,5 37
Bench 53 15,9,7
Chin ups 3x2 כל סט הושלם ל5 עם שליליות
PowerClean 53 3x3 עלה די טוב (טכניקה,קושי)
FacePulls,Strechting,20min walk
אימון פוטבול נוראי, העולם נראה אחרת לגמרי על 2 שעות שינה.
אבל השתפרתי קצת
בדרך למשמרת שנייה 😭 הייתי הבית היום חצי שעהגג
Conditioning
Hospital, Please
נכון?!?!?! מאוד מוסיפים להיותי שרדד קאנט ועוזרים לי להשיג פוסיאחלה כיור וקרמיקה
Squat 100 2x2
Bench 75x1F לא התנתק מהחזה לא הייתי צריך לישון 3 שעות
פייספולס והליכה כי אין טעם להמשיך אימון
שזה קורה שאני לא יכול להמשיך תוכנית כוח בגלל עייפות(קורה פעם ב..) אני עושה במקום אימון SAQ או כוח מתפרץ..לא חבל לבזבז אימון?יהב עדכן/ה את הלוג ״Athlete- Small Word, Big Definition״:
עדכון לוג: 16/08/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
זה לא עייפות כזאת זה עייפות לא ישנתי בכל מקרה אני עכשיו נכנס למאדן, אז אימון או לא אימון ?שזה קורה שאני לא יכול להמשיך תוכנית כוח בגלל עייפות(קורה פעם ב..) אני עושה במקום אימון SAQ או כוח מתפרץ..לא חבל לבזבז אימון?
שתדע לך שאני עשיתי קריירה connected franchise ההגנה שלי מקום 1 בליגה התקפה 30 לוללא אימון149eg:
שתדע לך שאני עשיתי קריירה connected franchise ההגנה שלי מקום 1 בליגה התקפה 30 לוללא אימון149eg:
אלן משחק מאדן?😲שתדע לך שאני עשיתי קריירה connected franchise ההגנה שלי מקום 1 בליגה התקפה 30 לול
הכל בזכות אלן הדי לין שלי כבר עם איזה 30 סאקס
שתדע לך שאני עשיתי קריירה connected franchise ההגנה שלי מקום 1 בליגה התקפה 30 לול
שתדע לך שאני עשיתי קריירה connected franchise ההגנה שלי מקום 1 בליגה התקפה 30 לול
התכוונתי שהוא מאמן את הליין שלנואלן משחק מאדן?😲