עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה קל. אתה לוקח את הכידון והנבוט, יוצא לסוואנה ואוכל כל מה שאתה מצליח לצוד, סמוך ככל האפשר לרגע הציד, לפני שהנמר ארך הניבים גונב לך אותו.איך כמה ומתי לאכול
מצטער אם נפגעת.יהשוע נורא מצחיק
קנה את הספר של דעאל שלו - הסוד הקדמוני ושיהיה בהצלחה.לאחרונה התחלתי להתאמן קרוס םיט פעמיים שלוש בשבוע והבנתי שדיאטת האדם הקדמון מומלצת עם שיטת האימון הזו אני אשמח לחוות דעת ולקצת מידע או תפריט שיגיד לי איך כמה ומתי לאכול ( שוקל 78 מטר 70 בערך)
קצת הומור לא יזיק במיוחד הומור ברמה של יהושע.😃יהשוע נורא מצחיק אתה סוג של בזבוז כאן לך לקומדי
מבוסס על סיפור אמיתי. פעם עבדה איתי מישהי פלאוליטית שצדה חזירי בר.. 😃זה קל. אתה לוקח את הכידון והנבוט, יוצא לסוואנה ואוכל כל מה שאתה מצליח לצוד, סמוך ככל האפשר לרגע הציד, לפני שהנמר ארך הניבים גונב לך אותו.
יש הרבה מתכונים לפיצות ״כשרות פליאו״, דווארמה אפשר לאכול בצלחת ולהכין בבית.שמע בדיאטה הזו אתה לא יכול לאכול פיצה / שווארמה / המבורגר..
אתה די מוגבל
כי אתה היית על קטוגניות עם פחמימה מאוד נמוכה, בפליאו אתה יכול בקלות להגיע לפחמימה גבוהה.אני מרגיש עם התזונה הזו ממש רע גם פיזית וגם נפשית.. יש כאלה שמרגישים איתה טוב
אין פה עניין של תזונה יותר טובה יש עניין אינדיבידואלי של מה שמתאים או לא מתאים לך
לא נשמע לי היגיוני לחיות בלי שווארמה או לחם..יש הרבה מתכונים לפיצות ״כשרות פליאו״, דווארמה אפשר לאכול בצלחת ולהכין בבית.
כי אתה היית על קטוגניות עם פחמימה מאוד נמוכה, בפליאו אתה יכול בקלות להגיע לפחמימה גבוהה.
זה כי אתה עוד לא אכלת שווארמה ביתית, עדיף פי מיליון על החרא שאתה אוכל בשווארמיות.לא נשמע לי היגיוני לחיות בלי שווארמה או לחם..
זה היפי מידי
אגב, שווארמה בלי הלחם לא שווה כלום
אבל אז מה הפואנטה בלהיות בפליאו?זה כי אתה עוד לא אכלת שווארמה ביתית, עדיף פי מיליון על החרא שאתה אוכל בשווארמיות.
ואגב, יש אינספור מתכונים ללחמים ומאפים כשרים פליאו.
זה תלוי בגישה שלך, יש כאלו שיגידו שצריך לחיות כמו האדם הקדמון ולצוד את הבשר, ויש כאלו שיעדיפו לאכול פשוט כל מה שמותר.אבל אז מה הפואנטה בלהיות בפליאו?
זה כמו שאהיה טבעוני וכל הזמן אכין לעצמי המבורגר טבעוני או כל סוג שיט כזה או אחר
זה לא באמת המבורגר וזה סתם כדי לעשות לך טוב במצפון...
צודק, לי אישית זה ירגיש מזויף ולא כיף לאכול משהו שכביכול אמור להיות המבורגר, אבל בתכלס זה סתם איזה גוש טופו עם לחמניה מעליו...זה תלוי בגישה שלך, יש כאלו שיגידו שצריך לחיות כמו האדם הקדמון ולצוד את הבשר, ויש כאלו שיעדיפו לאכול פשוט כל מה שמותר.
תלוי בגישה שלך, אישית, אם אני יודע שאני יכול לאכול פיצה שעדיין תישאר בתחומי הדברים שמותרים לי בפליאו, אני לא רואה סיבה למה לא.
בפליאו אפשרי רק עד 150 גרם פחמימה וזה רק מבטטה או ירקות שורש וזהו ולאכול בשר הרבה ושומןאבל אז מה הפואנטה בלהיות בפליאו?
זה כמו שאהיה טבעוני וכל הזמן אכין לעצמי המבורגר טבעוני או כל סוג שיט כזה או אחר
זה לא באמת המבורגר וזה סתם כדי לעשות לך טוב במצפון...