ייעוץ חגורה. מתי איך ואם בכלל?

• פותח/ת השרשור NotBob
  • פורסם בתאריך

NotBob

משתמש מתחיל
148
17
נק' מוניטין:
14
148
17
היי, חשבתי להתחיל להשתמש בחגורה אחרי כמה המלצות אבל אני לא מבין כלום בזה.
למה להשתמש בחגורה?
איך להשתמש בזה?
ואיך אני יכול לדעת אם זה בכלל כדאי לי?

לא בונה על משהו יקר בנתיים.. גם לא אפשרות.
אולי בהמשך(עוד שנה ככה..) אני אשקיע על זה כסף
בנתיים זה יעשה את העבודה?
אני לא רואה סיבה להשקיע עכשיו 180 שקל ועוד שנה להשקיע 420 שקל, כלומר להוציא 600 שקל במקום 420, ועוד כששנה שלמה אתה תתאמן עם RDX במקום אינזר.

RDX זו חגורה מאוד בסיסית, היא תעשה את העבודה, אבל שוב, אני לא רואה סיבה להתפשר כשמדובר על הוצאה חד פעמית, בטח ובטח שלא כשאתה גם ככה מתכנן להוציא את הכסף הדרוש על חגורה טובה.

אני לא רואה סיבה להשקיע עכשיו 180 שקל ועוד שנה להשקיע 420 שקל, כלומר להוציא 600 שקל במקום 420, ועוד כששנה שלמה אתה תתאמן עם RDX במקום אינזר.

RDX זו חגורה מאוד בסיסית, היא תעשה את העבודה, אבל שוב, אני לא רואה סיבה להתפשר כשמדובר על הוצאה חד פעמית, בטח ובטח שלא כשאתה גם ככה מתכנן להוציא את הכסף הדרוש על חגורה טובה.
אז אתה ממליץ על אינזר?

טל אמר שזה לא חשוב כרגע בשבילך חגורה.
אז עדיף שתשמור כסף ותקנה אחת טובה זו השקעה ארוכה.
אם הוא יתאמן באופן אידיאלי, זה עניין של 1-6 חודשים עד שהיא כן תהיה חשובה, ככה שזה בסדר גמור לרכוש מעכשיו.

אז אתה ממליץ על אינזר?
בהחלט.

מה.
מאיפה אני אפליץ 700 שקל?
הוא אמר 420 😭
420 לחגורה + 200 משלוח ו70 שח מע"מ
אם אתה עובד בשכר מינימום אז 4 ימי עבודה יסגרו לך מחיר של חגורה ויותר. אתה בחופשת קיץ לך תעבוד תעשה כסף תקנה חגורה

אתה רוצה להגיד לי שאתה שילמת 700 שקל על חגורה?!
זה נראה לי המון כסף. המון.
במיוחד שבזמן האחרון גם קניתי מחשב באיזה 4K ונרשמתי למכון שזה גם לא זול וגם אולסטאר.. וגם 700 שקל..
אמא שלי בחיים לא תסכים :(
יאללה ננסה למצוא עבודה בלחלק פליירים חחחח
אם אתה עובד בשכר מינימום אז 4 ימי עבודה יסגרו לך מחיר של חגורה ויותר. אתה בחופשת קיץ לך תעבוד תעשה כסף תקנה חגורה
מצחיק שחשבתי שאפשר למצוא עבודה בקלות בגיל 14. קל זה ממש לא

אתה רוצה להגיד לי שאתה שילמת 700 שקל על חגורה?!
זה נראה לי המון כסף. המון.
במיוחד שבזמן האחרון גם קניתי מחשב באיזה 4K ונרשמתי למכון שזה גם לא זול וגם אולסטאר.. וגם 700 שקל..
אמא שלי בחיים לא תסכים 😭
יאללה ננסה למצוא עבודה בלחלק פליירים חחחח

מצחיק שחשבתי שאפשר למצוא עבודה בקלות בגיל 14. קל זה ממש לא
כן אני שילמתי 705 שקלים על החגורה שלי

צא מנקודת הנחה שאם אתה מזמין אינזר זה יעלה 700 שקל
היא עולה 80$, למה 700 שקל?

מאיפה קונים אותה במחיר סביר?
אפשר בהאוס אוף פיין או באתר הראשי שלהם. אפשר גם לקנות מBestBelts. אני לא יודע כמה יעלה משלוח לארץ, אבל אם הם ישחטו בכסף אז אפשר דרך buy2usa בלא יותר מ35$
ודרכם גם אפשר לזייף את החשבונית ככה שלא תשלם מע"מ ו/או מכס

אולי טעיתי וזה יצא לא 420 אלא 440-480.
ובכל מקרה אם אתה מכיר מישהו שנוסע לארה"ב ויכול להביא לך, אז אתה חוסך את המשלוח ככה שאז זה יעלה אפילו פחות מ420. וסביר שאתה / ההורים שלך מכירים מישהו שנוסע לארה"ב בחודשים הקרובים.

הבעיה שאין עבודה בגיל שלי עכשיו בחופש.. אולי נצליח לקמבן איכשהו פליירים
יש עבודה. אני עבדתי בגיל 16. בפלאיירים. אם תחפש תמצא.
היא עולה 80$, למה 700 שקל?

אפשר בהאוס אוף פיין או באתר הראשי שלהם. אפשר גם לקנות מBestBelts. אני לא יודע כמה יעלה משלוח לארץ, אבל אם הם ישחטו בכסף אז אפשר דרך buy2usa בלא יותר מ35$
ודרכם גם אפשר לזייף את החשבונית ככה שלא תשלם מע"מ ו/או מכס

אולי טעיתי וזה יצא לא 420 אלא 440-480.
ובכל מקרה אם אתה מכיר מישהו שנוסע לארה"ב ויכול להביא לך, אז אתה חוסך את המשלוח ככה שאז זה יעלה אפילו פחות מ420. וסביר שאתה / ההורים שלך מכירים מישהו שנוסע לארה"ב בחודשים הקרובים.
105$ זה המחיר שהיא עלתה לי ב hop

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית