עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא להיט. זו השקעה חד פעמית. אין סיבה להתפשר.מה אתה אומר על RDX, מספיק טוב,לא?
לא בונה על משהו יקר בנתיים.. גם לא אפשרות.לא להיט. זו השקעה חד פעמית. אין סיבה להתפשר.
אני לא רואה סיבה להשקיע עכשיו 180 שקל ועוד שנה להשקיע 420 שקל, כלומר להוציא 600 שקל במקום 420, ועוד כששנה שלמה אתה תתאמן עם RDX במקום אינזר.לא בונה על משהו יקר בנתיים.. גם לא אפשרות.
אולי בהמשך(עוד שנה ככה..) אני אשקיע על זה כסף
בנתיים זה יעשה את העבודה?
טל אמר שזה לא חשוב כרגע בשבילך חגורה.בנתיים זה יעשה את העבודה?
אז אתה ממליץ על אינזר?אני לא רואה סיבה להשקיע עכשיו 180 שקל ועוד שנה להשקיע 420 שקל, כלומר להוציא 600 שקל במקום 420, ועוד כששנה שלמה אתה תתאמן עם RDX במקום אינזר.
RDX זו חגורה מאוד בסיסית, היא תעשה את העבודה, אבל שוב, אני לא רואה סיבה להתפשר כשמדובר על הוצאה חד פעמית, בטח ובטח שלא כשאתה גם ככה מתכנן להוציא את הכסף הדרוש על חגורה טובה.
אם הוא יתאמן באופן אידיאלי, זה עניין של 1-6 חודשים עד שהיא כן תהיה חשובה, ככה שזה בסדר גמור לרכוש מעכשיו.טל אמר שזה לא חשוב כרגע בשבילך חגורה.
אז עדיף שתשמור כסף ותקנה אחת טובה זו השקעה ארוכה.
בהחלט.אז אתה ממליץ על אינזר?
צא מנקודת הנחה שאם אתה מזמין אינזר זה יעלה 700 שקלאז אתה ממליץ על אינזר?
מאיפה קונים אותה במחיר סביר?אם הוא יתאמן באופן אידיאלי, זה עניין של 2-6 חודשים עד שהיא כן תהיה חשובה, ככה שזה בסדר גמור לרכוש מעכשיו.
בהחלט.
זה המון זמן להשיג בסה"כ 600 שקל.2-6 חודשים
מה.צא מנקודת הנחה שאם אתה מזמין אינזר זה יעלה 700 שקל
מה.
מאיפה אני אפליץ 700 שקל?
הוא אמר 420 😭
זה המון זמן להשיג בסה"כ 700 שקל.
420 לחגורה + 200 משלוח ו70 שח מע"ממה.
מאיפה אני אפליץ 700 שקל?
הוא אמר 420 😭
אתה רוצה להגיד לי שאתה שילמת 700 שקל על חגורה?!420 לחגורה + 200 משלוח ו70 שח מע"מ
מצחיק שחשבתי שאפשר למצוא עבודה בקלות בגיל 14. קל זה ממש לא420 לחגורה + 200 משלוח ו70 שח מע"מ
אם אתה עובד בשכר מינימום אז 4 ימי עבודה יסגרו לך מחיר של חגורה ויותר. אתה בחופשת קיץ לך תעבוד תעשה כסף תקנה חגורה
כן אני שילמתי 705 שקלים על החגורה שליאתה רוצה להגיד לי שאתה שילמת 700 שקל על חגורה?!
זה נראה לי המון כסף. המון.
במיוחד שבזמן האחרון גם קניתי מחשב באיזה 4K ונרשמתי למכון שזה גם לא זול וגם אולסטאר.. וגם 700 שקל..
אמא שלי בחיים לא תסכים 😭
יאללה ננסה למצוא עבודה בלחלק פליירים חחחח
מצחיק שחשבתי שאפשר למצוא עבודה בקלות בגיל 14. קל זה ממש לא
הבעיה שאין עבודה בגיל שלי עכשיו בחופש.. אולי נצליח לקמבן איכשהו פלייריםכן אני שילמתי 705 שקלים על החגורה שלי
היא עולה 80$, למה 700 שקל?צא מנקודת הנחה שאם אתה מזמין אינזר זה יעלה 700 שקל
אפשר בהאוס אוף פיין או באתר הראשי שלהם. אפשר גם לקנות מBestBelts. אני לא יודע כמה יעלה משלוח לארץ, אבל אם הם ישחטו בכסף אז אפשר דרך buy2usa בלא יותר מ35$מאיפה קונים אותה במחיר סביר?
יש עבודה. אני עבדתי בגיל 16. בפלאיירים. אם תחפש תמצא.הבעיה שאין עבודה בגיל שלי עכשיו בחופש.. אולי נצליח לקמבן איכשהו פליירים
105$ זה המחיר שהיא עלתה לי ב hopהיא עולה 80$, למה 700 שקל?
אפשר בהאוס אוף פיין או באתר הראשי שלהם. אפשר גם לקנות מBestBelts. אני לא יודע כמה יעלה משלוח לארץ, אבל אם הם ישחטו בכסף אז אפשר דרך buy2usa בלא יותר מ35$
ודרכם גם אפשר לזייף את החשבונית ככה שלא תשלם מע"מ ו/או מכס
אולי טעיתי וזה יצא לא 420 אלא 440-480.
ובכל מקרה אם אתה מכיר מישהו שנוסע לארה"ב ויכול להביא לך, אז אתה חוסך את המשלוח ככה שאז זה יעלה אפילו פחות מ420. וסביר שאתה / ההורים שלך מכירים מישהו שנוסע לארה"ב בחודשים הקרובים.
אבל אני בן 14 חחיש עבודה. אני עבדתי בגיל 16. בפלאיירים. אם תחפש תמצא.
105$ זה המחיר שהיא עלתה לי ב hop
16>14
בHOP זה 105$ ובאתר של INZER זה 90$יש עבודה. אני עבדתי בגיל 16. בפלאיירים. אם תחפש תמצא.
105$ זה המחיר שהיא עלתה לי ב hop