הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג לחיפוש הדרגון בולס

הלוג לחיפוש הדרגון בולס

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-14/10/16
בינתיים אני תקועה על 90 קג בדדליפט ולא מצליחה להתקדם ליותר מזה 🙁
אם זה יגרום לך להרגיש יותר טוב, בחיים לא ראיתי בחורה מושכת יותר מ90 קילו בדד ליפט. יש לנו אחת במכון שמתכוננת לדצמבר וגם היא תקועה על דד 90 😃

אתה לא מכיר אותה כי היא באה להתאמן בבוקר. היא אמרה לי שדודי אימן אותה פעם, אני לא זוכר גם איך קוראים לה. היא חברה של איזה באדיבילדר לשעבר שגם מאמן אצלנו נראה לי
אנשי בוקר 🤮

אם זה יגרום לך להרגיש יותר טוב, בחיים לא ראיתי בחורה מושכת יותר מ90 קילו בדד ליפט. יש לנו אחת במכון שמתכוננת לדצמבר וגם היא תקועה על דד 90 😃

מרטין היא דוגמא מצויינת לאחת שכן, ויש למייק עוד כמה דוגמאות לתת לך.. :)בקיצור לא חסר

אז אוכלים ומעלים סרטוני טכניקה!
התזונה בסדר ,אני יותר מאמינה שזה מחסום מנטלי
וגם הבעיה שאני באופן טבעי ,מאוד עקשנית
דווקא אני מכירה מישהי במכון הקודם שמשכה איזה 100 ומשהו קג
או זה אפילו 95 קג ,זה היה לפני שנה אז אני לא זוכרת את המשקל במדויק

מרטין היא דוגמא מצויינת לאחת שכן, ויש למייק עוד כמה דוגמאות לתת לך.. :)בקיצור לא חסר
וואו, בהחלט מרשים 😃
יצא לי להכיר פווארליפטרית בעברי הרחוק אבל זה היה כל כך מזמן, בחורה רוסיה אחת על סטרואידים שנראה לי הבנץ' פרס שלה לסינגל היה באזור ה120 קילו. הייתי מבקש ממנה להגיש לי דאמבלים של 35 קילו ללחיצות זה היה מצחיק 😆
דווקא אני מכירה מישהי במכון הקודם שמשכה איזה 100 ומשהו קג
או זה אפילו 95 קג ,זה היה לפני שנה אז אני לא זוכרת את המשקל במדויק
דרך אגב את מושכת עם חגורה? זה משהו שיכול לעזור להתקדם קצת במשקל.

וואו, בהחלט מרשים 😃
יצא לי להכיר פווארליפטרית בעברי הרחוק אבל זה היה כל כך מזמן, בחורה רוסיה אחת על סטרואידים שנראה לי הבנץ' פרס שלה לסינגל היה באזור ה120 קילו. הייתי מבקש ממנה להגיש לי דאמבלים של 35 קילו ללחיצות זה היה מצחיק 😆

בבנץ', לאישה, זה באמת מטורף...
בדדליפט( ובסקוואט) פוטנציאל ההתקדמות הוא הרבה יותר גבוה משנדמה, בחורות לא נותנות לעצמן מספיק קרדיט, כולל אני.. 😃

וואו, בהחלט מרשים 😃

דרך אגב את מושכת עם חגורה? זה משהו שיכול לעזור להתקדם קצת במשקל.
לא מאמינה שחגורה תעזור לי דווקא
וגם אין לי תקציב לזה 😆
אז נכנסים באמאמאמא של המוט.
נתחיל בזה שנשים במכון ג'סטין ביבר
ואז המוט יצטער על היום שהוא לא רוצה להרים את עצמו
איזה תקיעה? הדדליפט קל לך
זה האמת מוזר לגמרי
כשצילמתי אז היה לי די כבד הדדליפט ולא ראיתי את הסרטון רק אחרי שהעלתי ליוטיוב
אני יותר מאמינה שזה מחסום מנטלי

דרך אגב, את מתאמנת במכון המותאם ביותר לבנות שאי פעם יצא לי לפגוש. לא רק שיש פה פלטות של 5 קילו בקוטר של 20 כדי להתחיל לתרגל דד ליפט במשקלים נמוכים אלה יש בו גם פלטות למיקרו לואדינג, משהו שלא ראיתי בשום מקום חוץ מהPOWER HOUSE. אם זה מחסום פסיכולוגי אז מיקרולואדינג זה הפתרון. כדאי לך לנסות את זה 😃

תשמרי אץ המוט צמוד לגוף
עושה את זה ,לא הולך בכל זאת
אני לחלוטין מאמינה שזה מנטלי, יחסית די מהר את יכולה להגיע ל100:victory:
אין לי מושג איך להתגבר על זה
לפי דעתי הטכניקה בסדר ,הסט אפ והכול
והאופציה TALK ABOUT IT לא מתאים כל כך 😆
דרך אגב, את מתאמנת במכון המותאם ביותר לבנות שאי פעם יצא לי לפגוש. לא רק שיש פה פלטות של 5 קילו בקוטר של 20 כדי להתחיל לתרגל דד ליפט במשקלים נמוכים אלה יש בו גם פלטות למיקרו לואדינג, משהו שלא ראיתי בשום מקום חוץ מהPOWER HOUSE. אם זה מחסום פסיכולוגי אז מיקרולואדינג זה הפתרון. כדאי לך לנסות את זה 😃
מיקרו לואודינג? מה זאת אומרת?

עושה את זה ,לא הולך בכל זאת

אין לי מושג איך להתגבר על זה
לפי דעתי הטכניקה בסדר ,הסט אפ והכול
והאופציה TALK ABOUT IT לא מתאים כל כך 😆

מיקרו לואודינג? מה זאת אומרת?
יש לך פלטות ממש קטנות, של 250 גרם ושל חצי קילו. לזה אני מתכוון. בטוח שלהוסיף 250 גרם כל צד למוט לא יקשה עליך יותר מדי 😃

יש לך פלטות ממש קטנות, של 250 גרם ושל חצי קילו. לזה אני מתכוון. בטוח שלהוסיף 250 גרם כל צד למוט לא יקשה עליך יותר מדי 😃
אה הבנתי ,שבוע שעבר עשיתי 87.5 קג לחמש חזרות ועלה בסדר
אולי צריך לעשות דילוואד לדדליפט או משהו

מיקרולודינג בדדליפט? ✋🛑✋
אולי בחיטוב

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית