- פותח/ת השרשור
אני מאוד מקווההכל ישוב לקדמותו לא לדאוג, ההתקדמות תהיה מהירה אני בטוחה:79nb:
בינתיים אני תקועה על 90 קג בדדליפט ולא מצליחה להתקדם ליותר מזה 🙁
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מאוד מקווההכל ישוב לקדמותו לא לדאוג, ההתקדמות תהיה מהירה אני בטוחה:79nb:
אז אוכלים ומעלים סרטוני טכניקה!אני מאוד מקווה
בינתיים אני תקועה על 90 קג בדדליפט ולא מצליחה להתקדם ליותר מזה 🙁
אם זה יגרום לך להרגיש יותר טוב, בחיים לא ראיתי בחורה מושכת יותר מ90 קילו בדד ליפט. יש לנו אחת במכון שמתכוננת לדצמבר וגם היא תקועה על דד 90 😃בינתיים אני תקועה על 90 קג בדדליפט ולא מצליחה להתקדם ליותר מזה 🙁
מי? 😲אם זה יגרום לך להרגיש יותר טוב, בחיים לא ראיתי בחורה מושכת יותר מ90 קילו בדד ליפט. יש לנו אחת במכון שמתכוננת לדצמבר וגם היא תקועה על דד 90 😃
אתה לא מכיר אותה כי היא באה להתאמן בבוקר. היא אמרה לי שדודי אימן אותה פעם, אני לא זוכר גם איך קוראים לה. היא חברה של איזה באדיבילדר לשעבר שגם מאמן אצלנו נראה לימי? 😲
אנשי בוקר 🤮אתה לא מכיר אותה כי היא באה להתאמן בבוקר. היא אמרה לי שדודי אימן אותה פעם, אני לא זוכר גם איך קוראים לה. היא חברה של איזה באדיבילדר לשעבר שגם מאמן אצלנו נראה לי
אם זה יגרום לך להרגיש יותר טוב, בחיים לא ראיתי בחורה מושכת יותר מ90 קילו בדד ליפט. יש לנו אחת במכון שמתכוננת לדצמבר וגם היא תקועה על דד 90 😃
התזונה בסדר ,אני יותר מאמינה שזה מחסום מנטליאז אוכלים ומעלים סרטוני טכניקה!
דווקא אני מכירה מישהי במכון הקודם שמשכה איזה 100 ומשהו קגאם זה יגרום לך להרגיש יותר טוב, בחיים לא ראיתי בחורה מושכת יותר מ90 קילו בדד ליפט. יש לנו אחת במכון שמתכוננת לדצמבר וגם היא תקועה על דד 90 😃
וואו, בהחלט מרשים 😃מרטין היא דוגמא מצויינת לאחת שכן, ויש למייק עוד כמה דוגמאות לתת לך.. :)בקיצור לא חסר
דרך אגב את מושכת עם חגורה? זה משהו שיכול לעזור להתקדם קצת במשקל.דווקא אני מכירה מישהי במכון הקודם שמשכה איזה 100 ומשהו קג
או זה אפילו 95 קג ,זה היה לפני שנה אז אני לא זוכרת את המשקל במדויק
אז נכנסים באמאמאמא של המוט.מחסום מנטלי
וואו, בהחלט מרשים 😃
יצא לי להכיר פווארליפטרית בעברי הרחוק אבל זה היה כל כך מזמן, בחורה רוסיה אחת על סטרואידים שנראה לי הבנץ' פרס שלה לסינגל היה באזור ה120 קילו. הייתי מבקש ממנה להגיש לי דאמבלים של 35 קילו ללחיצות זה היה מצחיק 😆
לא מאמינה שחגורה תעזור לי דווקאוואו, בהחלט מרשים 😃
יצא לי להכיר פווארליפטרית בעברי הרחוק אבל זה היה כל כך מזמן, בחורה רוסיה אחת על סטרואידים שנראה לי הבנץ' פרס שלה לסינגל היה באזור ה120 קילו. הייתי מבקש ממנה להגיש לי דאמבלים של 35 קילו ללחיצות זה היה מצחיק 😆
דרך אגב את מושכת עם חגורה? זה משהו שיכול לעזור להתקדם קצת במשקל.
נתחיל בזה שנשים במכון ג'סטין ביבראז נכנסים באמאמאמא של המוט.
זה האמת מוזר לגמריאיזה תקיעה? הדדליפט קל לך
אני יותר מאמינה שזה מחסום מנטלי
עושה את זה ,לא הולך בכל זאתתשמרי אץ המוט צמוד לגוף
אין לי מושג איך להתגבר על זהאני לחלוטין מאמינה שזה מנטלי, יחסית די מהר את יכולה להגיע ל100:victory:
מיקרו לואודינג? מה זאת אומרת?דרך אגב, את מתאמנת במכון המותאם ביותר לבנות שאי פעם יצא לי לפגוש. לא רק שיש פה פלטות של 5 קילו בקוטר של 20 כדי להתחיל לתרגל דד ליפט במשקלים נמוכים אלה יש בו גם פלטות למיקרו לואדינג, משהו שלא ראיתי בשום מקום חוץ מהPOWER HOUSE. אם זה מחסום פסיכולוגי אז מיקרולואדינג זה הפתרון. כדאי לך לנסות את זה 😃
יש לך פלטות ממש קטנות, של 250 גרם ושל חצי קילו. לזה אני מתכוון. בטוח שלהוסיף 250 גרם כל צד למוט לא יקשה עליך יותר מדי 😃עושה את זה ,לא הולך בכל זאת
אין לי מושג איך להתגבר על זה
לפי דעתי הטכניקה בסדר ,הסט אפ והכול
והאופציה TALK ABOUT IT לא מתאים כל כך 😆
מיקרו לואודינג? מה זאת אומרת?
אה הבנתי ,שבוע שעבר עשיתי 87.5 קג לחמש חזרות ועלה בסדריש לך פלטות ממש קטנות, של 250 גרם ושל חצי קילו. לזה אני מתכוון. בטוח שלהוסיף 250 גרם כל צד למוט לא יקשה עליך יותר מדי 😃
מיקרולודינג בדדליפט? ✋🛑✋דרך אגב, את מתאמנת במכון המותאם ביותר לבנות שאי פעם יצא לי לפגוש. לא רק שיש פה פלטות של 5 קילו בקוטר של 20 כדי להתחיל לתרגל דד ליפט במשקלים נמוכים אלה יש בו גם פלטות למיקרו לואדינג, משהו שלא ראיתי בשום מקום חוץ מהPOWER HOUSE. אם זה מחסום פסיכולוגי אז מיקרולואדינג זה הפתרון. כדאי לך לנסות את זה 😃