הלוג לחיפוש הדרגון בולס

הלוג לחיפוש הדרגון בולס

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-14/10/16
Kakarot עדכן/ה את הלוג ״הלוג לחיפוש כדורי הדרגון בול״:

עדכון לוג: 23/12/15

שכחתי לעדכן את האימון התאוששות אז אני אעדכן היום.

יש לי שעתיים ספורט ואימון שמתלכד באותו יום אז לפעמים אני מפספסת את האימון שאני עושה במכון ל"אימון" בביהס

היה מבחן של קפיצה בדלגית ואני אף פעם לא למדתי לקפוץ ,והחבל היה של מכר מהכיתה וזה עשוי מעור ומפה לשם יש לי שלושה פסים סגולים לאורך כל הגב ופס אדום באיזור מתחת לפיקה בברך
איפה שהפס האדום זה לא קריטי אבל על הגב זה פשוט נוראי ,אם מישהו נוגע לי בגב זה ממש כואב בקטע מפחיד אז אני מקווה שלא ייפגע לי באימון עצימות
תם הלוג 😄

קרא את שאר עדכון הלוג...

הצלפות, עור, בת כמה את?
16 חחח
זה לא הצלפה ממש, זה יותר פיגור שלי לסובב את הידיים אפילו שאני כבר לא קופצת
היא בבצפר צבאי, לא מפתיע 😆
כן .. משמעת צבאית ,ביהס צבאי ,חיל האוויר
העיקר משתינים בפחים,מעשנים ירוק בשקם ומשתינים על רוח צה"ל 😆

16 חחח
זה לא הצלפה ממש, זה יותר פיגור שלי לסובב את הידיים אפילו שאני כבר לא קופצת

כן .. משמעת צבאית ,ביהס צבאי ,חיל האוויר
העיקר משתינים בפחים,מעשנים ירוק בשקם ומשתינים על רוח צה"ל 😆
לא משנה. עוקב בכל זאת. נראה עוד שנתיים מה קורה

תוכל לפרט יותר? 😃
כן, אם תסתכלי בסרטון, כשאת בתחתית התנועה אתה מעבירה משקל קדימה, הברכיים טיפה מתקדמות ואם תסתכלי על העקב שלך אפשר לראות שהוא "רוצה" להתרומם. את צריכה שהתנועה תהיה כזאת שכף הרגל כאילו דבוקה כולה לריצפה ואין שום סיכוי שהיא תזוז.

כן, אם תסתכלי בסרטון, כשאת בתחתית התנועה אתה מעבירה משקל קדימה, הברכיים טיפה מתקדמות ואם תסתכלי על העקב שלך אפשר לראות שהוא "רוצה" להתרומם. את צריכה שהתנועה תהיה כזאת שכף הרגל כאילו דבוקה כולה לריצפה ואין שום סיכוי שהיא תזוז.
מסכים, בטווח הארוך (אולי אפילו הקצר) תתחילי להרגיש בכאבי ברכיים.
את צריכה שהמשקל ינוע כלפי מטה/אחורה ולא קדימה.

איך אפשר לעבד כוח?
ברגע שאתה צריך להתייצב חזרה למרכז כדי שתוכל לעלות כמו שצריך אתה צריך להשקיע כוח.

לצורך הניין אם אני אגיד לך לעשות rm1 בבנץ לשיר תוך כדי כנראה שתהיה פחות חזק מהסיבה שהגוף שלך עושה פעולה נוספת ומיותרת באותו הזמן.

אולי הדוגמא מפגרת

ברגע שאתה צריך להתייצב חזרה למרכז כדי שתוכל לעלות כמו שצריך אתה צריך להשקיע כוח.

לצורך הניין אם אני אגיד לך לעשות rm1 בבנץ לשיר תוך כדי כנראה שתהיה פחות חזק מהסיבה שהגוף שלך עושה פעולה נוספת ומיותרת באותו הזמן.

אולי הדוגמא מפגרת
מקס התייחס למילה עיבוד, לא למשמעות המשפט.
עברית לא צד חזק? 🙄

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית